1XBet Sports and Casino Betting Live

Så lurar 1XBET sina spelare


Härmed lägger vi ut en officiell varning för 1XBET, som är en av de fulaste aktörerna på marknaden.

De har hittat ett mycket smart och rått sätt att lura sina spelare. 1XBET har satt i system att sponsra fulstreamingsiter, vilket ger dem rättigheter att synas med liveodds under aktuell sändning. Saken är den att matcherna som visas på dessa streamingsidor alltid ligger efter i tid. Det 1XBET gör är att lägga upp liveodds som till synes är i realtid, men i själva verket ligger de efter på grund av tidsförskjutningen, medan 1xbet själva utgår ifrån livesänding.  

Värt att notera: vid livespel uppstår ett tidsglapp från det att spelet läggs, till det att spelet accepteras. Detta på grund av att varje livebet måste hanteras manuellt, för undvika att folk på plats livespelar före det att oddsen har reglerats.

Under den tiden från det att spelet läggs till det att det accepteras uppstår ett tidsutrymme, som spelsidorna dessutom kan förlänga, och därefter utnyttja beroende på vad som sker under den tiden.

Här kommer ett exempel, du tittar på en match och lägger ett livespel på att det blir fler mål. Medan ditt livespel behandlas så blir det mål. Det spelsidan nu gör, utan undantag, är att neka ditt spel. Hade du däremot lagt ett spel på `inga fler mål`, och det under behandlingstiden blir ett mål, så kommer spelsidan att acceptera ditt spel, och du förlorar.  

Det 1XBET ändå är mest ökända för är att de låser konton och tar pengarna helt utan förklaring. Det står med i deras regler och villkor att de förbehåller sig rätten att stänga kundens konto och frysa det kvarstående saldot, vilket är något som är vanligt i sammanhanget. Men på det sätt som 1XBET systematiskt utnyttjar detta, och i den utsträckning som det sker, leder det till att det inte finns några som helst garantier för den som spelar på 1XBET kan räkna med att få ut sina pengar.