24Bettle Sportsbook Bonus Online

24bettle


24bettle erbjuder nya spelare en välkomstbonus på 100% på upp till 100 €. Innan spelaren har rätt att ta ut sina pengar måste bonusen och insättningssumman (100 € + 100 €) omsättas 8 gånger. Det här innebär att spelaren måste ha placerat spel för 1600 €, till ett min.odds 1,8, för att kunna ta ut sina pengar.

Vid närmare granskning av villkoren dyker följande upp; om spelaren placerar bets som är lika med eller överstiger 30% av det totala värdet av kontosaldot kommer detta ej att räknas in mot omsättningskravet.

Vi på bets.se ställde oss frågan: om spelaren gör det här misstaget, får det ytterligare konsekvenser? I 24bettles regler och villkor står inte att något annat sker, men det står inte heller att inget annat sker. Detta gjorde oss misstänksamma och vi tog kontakt med 24bettle för att reda ut otydligheten. Vår misstanke bekräftades och mycket riktigt fick vi till slut svaret att detta kommer ses som en regelöverträdelse som kommer leda till att spelaren blir av med sin bonus och alla vinster som där hör till.

Att inte skriva ut det här gör villkoren grovt missvisande, och att avsiktligen undanhålla kanske den viktigaste detaljen är helt oacceptabelt och snudd på kriminellt.