Best Sports Betting and Casino Online

Betsers bonushärva


Efter blåsvädret som följt Betser en längre tid är det nu dags att avslöja hur Betser systematiskt försvårat för och förhindrat sina spelare från att ta ut pengar.

Efter ett otal låsta konton och en okänd mängd försvunna pengar väljer nu Betser att inte längre erbjuda sin välkomstbonus.

Betser erbjöd tidigare 100% oddsbonus på upp till 100 euro för nya spelare. För att få ta ut sina pengar var man först tvungen att omsätta sin bonus, genom spel för 1200 euro, vilket är vanligt i sammanhanget.

Men efter en alldeles för aggressiv marknadsföringsstrategi, och sämre resultat än väntat, valde man på ett ytterst lömskt sätt att ändra om sina regler och villkor för välkomstbonusen. De här förändringarna var något som många av spelarna, till stor besvikelse, fick erfara.

I de nya villkoren gällde bland annat `maxbet på 50 euro per kupong`, medan bonusen var aktiv, vilket kan låta som ett oskyldigt krav. Men det gillrade en fälla som många spelare helt ovetande trampade i.

Räknar man på det inser man snabbt att en direkt konsekvens av `maxbet på 50 euro per kupong`leder till att man blir tvungen att lägga minst 24 stycken spel innan man har omsatt sin bonus. Det kräver inget matematiskt geni för att inse spelarens chanser i detta mardrömsscenario.

För villkoret`maxbet 50 euro per kupong`måste man ställa sig frågan: vad händer vid spel över 50 euro?

Har man en aktiv bonus, är svaret på denna fråga att Betser förbehåller sig rätten att utan vidare ta spelarens pengar på kontot vid spel över 50 euro. (Som tröst erhöll man dock sin insättning)

Som grädde på moset skedde detta förstås först vid uttagstillfället, när spelaren räknat hem sina vinster. 

Något som du bör ta med dig är att denna strategi, införande av `maxbet` för att avsevärt försvåra bonusomsättningen, är något som mycket väl kan finnas, eller komma att införas, på andra spelsidor. Så var på din vakt och läs det finstilta. 

Då Betser inte längre erbjuder sin välkomstbonus, är just detta problem inte längre något att oroa sig över längre när man spelar hos dem.