Casinia Sports and Casino Betting

Casinias tveksamma bonus


Har du tänkt spela på Casinia och ta del av deras välkomstbonus? Läs denna artikeln först.

Casinia har samma ägare som Campobet, ett subjekt i en tidigare artikel, och de kör med precis samma fulspel i syftet att försöka snärja nya spelare genom välkomstbonusen, om än i en annan tappning.

Casinia skyltar gärna med sin generösa välkomstbonus på 100% upp till 2100 kr. Något som vid en första anblick låter både lockande och värdefullt, vid närmare granskning däremot visar sig något helt annat. 

Problemet med denna bonus är att den är dränkt i ogynnsamma villkor, som ligger dolda bland regler och villkoren.

För att visa denna bonus sanna färger spaltar vi upp de fullständigt orimliga villkoren

  1. Omsätt insättningssumman + bonussumma (d.v.s. 4200 kr) sex gånger. Det innebär att du behöver lägga spel för sammanlagt 25200 kr.
  2. Maxbet som kvalificerar för omsättning är 500 kr (till ett min.odds 2.0). Alla spel som läggs över denna summa räknas alltså inte mot omsättningen.
  3. Vid händelsen av försök till tidigt uttag kommer bonusen och dess sammankopplade vinster att ogiltigförklaras.

I klartext betyder det här följande: du måste göra minst 50,4 olika spel (inom 30 dagar, efter det annulleras bonusen och dess sammankopplade vinster) innan du kan ta ut dina pengar. Och om du vid något tillfälle skulle försöka ta ut en summa pengar, oavsett storlek, kommer hela bonusen och alla vinster kopplade därtill att låsas och gå förlorade.

I det här ljuset blir det tydligt att bonusen inte är speciellt attraktiv. Tar man de finstilta villkoren i beräkning, som på orimliga grunder straffar spelaren till förlust av allt innehav på kontot (minus insättning), är det helt enkelt bäst att inte ta del av Casinias bonuserbjudande över huvud taget.