Evobet Casino and Sports Betting Online

Evobets bonusfällor


Evobet erbjuder nya spelare 50% sportbonus vid första insättning på upp till 1500 kr. Både insättningen och bonusen  (1500 kr + 750 kr) måste satsas 10 gånger på spel med odds lika med eller större än 2,00. Det här innebär att spelaren måste ha genomfört spel för sammanlagt 22500 kr innan uttag är möjligt. (Evobet har varierande erbjudanden som uppgår till 100% på 1500 kr hos andra bonussidor)

Evobet har ett par punkter i sina regler och villkor som försvårar omsättningsprocessen. Den ena lyder såhär: ”… bets placerade på odds mindre än 2,00 räknas inte mot satsning, och eventuella vinster som genereras av dem kommer att upphävas.”

Nästa punkt ”…följande satsningar räknas inte mot insatsbehov: bets på Baseball, Tennis, Handicap eller Draw no Bet. Vi har rätt att häva sådana spel och även eventuella vinster som genereras av dem.”

På grund av att det är så pass lätt att trampa i någon av Evobets bonusfällor ser vi på bets.se inget större värde i att ta del av denna bonus och avråder därför spelare att ta del av den.