Legolas Casino Betting Online

Legolas.bet


Legolas.bet påstår sig erbjuda nya spelare en sportbonus på 100% på upp till 1000 kr.

Innan spelaren kan ta ut sina pengar behöver spelaren omsätta bonusen 20 gånger, till ett min.odds på över 1.20, vilket blir sammanlagda spel för 20 000 kr.

Legolas.bet har konstruerat ett unikt system som gör det möjligt för dem att retoriskt påstå att de erbjuder en välkomstbonus på 100%, men i själva verket liknar den ingen annan bonus på marknaden. Förklaring följer nedan.

När du gör din första insättning och får din bonus skapas två olika saldon, din insättningssumma (1000 kr) hamnar på ett så kallat `huvudsaldo` medan bonusen (1000 kr) ligger separat som`bonussaldo.` Vid spel används först enbart pengar från huvudsaldot. Om spelaren lyckas omsätta bonusen, d.v.s. genomför sammanlagda spel för 20 000 kronor, utan att hamna på noll på huvudsaldot, kan också de orörda bonuspengarna (1000 kr) tas ut.

Om huvudsaldot hamnar på noll, antingen för att du har ett pågående spel för hela huvudsaldot, eller att du har förlorat huvudsaldot, så kan du fortfarande spela för ditt bonussaldo på 1000 kr. Bonussaldot i det här fallet fungerar som ett freebet.* När du spelar för bonuspengarna förverkas innehavet på bonussaldot och vid eventuell vinst hamnar dessa pengar på huvudsaldot, och du kan då fortsätta att jobba mot omsättningskravet. När omsättningen är klar har du rätt att ta ut pengarna.

Vi på bets.se har haft omfattande kontakt med Legolas.bet för reda ut och förstå hela deras upplägg. Efter att vi har fått full insikt i hur det verkligen går till, kan vi inte annat göra än höja ett varningens finger för detta erbjudande, då det inte riktigt är vad det utger sig för att vara.

*Ett FreeBet innebär att du har rätt att lägga ett spel utan att det kostar dig något. Välj spel, och spelsidan står för insatsen, du behåller den del av vinsten som överskrider insatsen. Exempel, du får ett gratisspel på 100 kr och satsar det på en match med 2.0 i odds, om du vinner får du då 100 kr.