Best Online Casino Bonus

Nightmare hos Nightrush


Vi på bets.se har upptäckt en förrädisk strategi som tyvärr blivit allt vanligare hos spelsidorna, dock främst hos dem mindre sidorna som inte ännu är etablerade.

Strategin kan förklaras på följande sätt; spelsidan inför ett maxbet, som många gånger är orimligt lågt i förhållande till summan man måste omsätta för att kunna ta ut sina pengar. Varför görs detta? Jo, för att forcera ett högre antal bets och på så sätt minska spelarens chanser. Men framförallt görs detta för att ha möjligheten att `konfiskera bonustillgångarna och vinster som gjorts`, något som står undangömt i det finstilta.

I Nightrush villkor står det att insättningssumman + bonusen (2000+1000kr) måste omsättas 8 gånger, d.v.s sammanlagda spel för minst 24000 kr. Räknar man på det måste man alltså lägga 16 maxbet, på 15 dagar (efter 15 dagar blir bonusen ogiltig) för att ha möjligheten att ta ut sina pengar.

Nightrush oddsbonus på 50% kan vid ett första anseende verka lockande och genereös, men sätter man dem under luppen och läser det detaljerna för reglerna och villkoren kan man inte dra någon annan slutsats än att bonusen bör undvikas.  

Vi kommer att fortsätta rapportera om sidor som har denna fallgrop, och även andra ”finstilta fällor”, för att se till att så få spelare som möjligt trampar i dessa `fällor` och får sina pengar låsta.