Rissne IF – Danderyds SK


Tiden har kommit för de båda lagen att damma av dojorna då Rissne IF ska ta emot Danderyds SK i lagens första match efter sommaruppehållet.

Danderyd ligger för tillfället 7:a i tabellen, 1 plats och och 2 poäng före Rissne i division 5 norra – dock har Danderyd en match mer spelad.

I den sista omgången innan sommaruppehållet såg vi Danderyd plocka tre viktiga pinnar medans Rissne gick hem tomhänta. Dock ska de nämnas att Rissne gjorde en bra match och förlorade med 1-0 borta mot seriens superhjältar Järfälla FC.  Båda lagen kan därför ta med sig positiva aspekter och känner sig nog taggade och självsäkra inför den kommande matchen.

Rissne spelar mer konservativt

Om vi jämför de båda lagen hittills i säsongen ser vi att Rissne både gör och släpper in mindre mål än Danderyd. Logiskt sätt tänker man att även Danderyd kommer försöka hålla sig i kragen och ta så mycket som möjligt ifrån den här omgången mot ett svårspelat lag. Senast de båda mötes slutade uppgörelsen 1-2 till Rissne.

Med tanke på hur jämna de båda lagen är och hur Rissne brukar dirigera sina matcher går jag därför in på Nordicbet och spelar på x för mäktiga 4.50 gånger pengarna. 

Det är lätt att alltid vilja spela på en vinnare men med dom här förutsättningarna och till det fantastiska oddset känns det riktigt bra.

Detta kommer bli en strategisk och psykologisk maktkamp som man inte vill missa!

//ChrilleD