Superlennys Traps and Conditions

Superlennys fällor och villkor


Superlenny har till synes en attraktiv bonus på 100% upp till 500 kr. Saken är den att den dryper om ofördelaktiga villkor. För att försvåra för spelaren har Superlenny infört ett maxbet medan bonusen är aktiv.

Nedan följer ett utdrag från deras regler och villkor om detta.

  • Vid spel med lika eller högre summa än 500 kr kommer välkomstbonusen att bli borttagen,och eventuella kvarvarande bonuspengar kommer att förverkas.

Det här kan liknas vid att bakbinda händerna på spelaren, då detta avsevärt försvårar omsättningsmöjligheterna, och inte minst gillrar en fälla som kan resultera i att spelaren förlorar hela sitt innehav. (Med undantag för insättningssumman)

Nästa villkor lyder;

  • Superlenny förbehåller sig rätten att avbryta kampanjen när som helst för vilken som helst grund.

Som spelare bör man rygga tillbaka och söka andra spelsidor när man läser följande villkor. Det här ger Superlenny rätten att helt godtyckligt ta dina pengar om de så önskar.

Nästa villkor;

  • SuperLenny-ledningen har rätt att uppdatera dessa regler när som helst utan att förvarna, och det är upp till kunden att söka efter uppdateringar. SuperLenny-ledningen förbehåller sig rätten att annullera bonusar och/ eller vinster som härstammar från bedrägeri.

Det här är rent ut sagt vansinne, och praktiskt taget omöjligt att förhålla sig till. Inte nog med att villkoren i sig är extremt ogynnsamma och liknar fällor, de förbehåller sig också rätten att när som helst, utan förvarning, ändra villkoren.

Nästa villkor;

  • När du placerat minst ett spel med ditt bonussaldo kan du inte längre avbryta bonusen.

Sammanfattningsvis kan man säga att Superlennys bonuserbjudande vid närmare granskning inte är så attraktivt som det låter.