Betsson Bookie-recension 2024 - Mobil

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusVälkomstbonus 100% upp till SEK 500 + 100 Gratissnurr
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betrodd
Verifierad
Säker
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betsson is not available in your country. Please try:
Mobil

Mobil

Betssons mobilspelupplevelse är jämförbar med deras datorupplevelse. Allt i mobilversionen är felfritt: responsivt och användarvänligt. När du besöker Betssons mobilsajt ser du en meny med tre rader uppe till vänster. Den här menyn ger spelarna tillgång till alla dessa sajters sidor. För att komma åt alla sportligor och populära evenemang, tryck helt enkelt på "AZ"-knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Satsar på Betsson mobilspelsajt är okomplicerad. När du hittar ditt sportevenemang visas en spelkupongflik längst ner på skärmen. För att läsa hela spelkupongen, tryck helt enkelt på den fliken. Den här upplevelsen är ganska lik vad skrivbordssidan erbjuder, och vissa individer tycker att det är lättare att använda eftersom allt är i deras händer.

När det gäller mobilapplikationer är allt enkelt att använda och ger en utmärkt spelupplevelse. Du kan uppleva fantastiska bilder och sofistikerad funktionalitet om du laddar ner mobilappen. Du kan till exempel spara vissa sporter eller evenemang till din "Favoriter"-lista.

Betssons mobilapp finns tillgänglig på

  • iOS, via App Store
  • Android, via Betssons hemsida
Betsafe samarbetar med Gaming Innovation
2022-12-14

Betsafe samarbetar med Gaming Innovation

För att fortsätta tillhandahålla Platform & Managed Services, Gaming Innovation Group Inc. och Betsson Group förhandlat fram en långsiktig förlängning av partnerskapet. Partnerskapet består av hela affärsverksamheter i flera territorier och kundservice. Kontraktet sträcker sig till 2025, tack vare den treåriga förlängningen.

En smygtitt på Betssons upptagna 2022
2022-09-21

En smygtitt på Betssons upptagna 2022

Betsson grundades 1963 och är ett av de största namnen inom onlinespelbranschen. Dess existens i hjärtat av underhållning i över fem decennier är ett bevis på att denna bookmaker konsekvent har levererat på högsta nivå.