Betsson Bookie-recension 2024 - Spelansvar

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusBonus $100 + 101 gratissnurr
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betrodd
Verifierad
Säker
Brett urval av live bet
Obegränsade uttag
Bra odds
Betsson is not available in your country. Please try:
Spelansvar

Spelansvar

Endast ett fåtal personer kan göra karriär som professionella spelare. Det ska inte ses som en inkomstkälla för många människor. Den enda risken med pengar är att du har råd att förlora. Spela aldrig med pengar som du behöver för hyra, räkningar, mat eller andra nödvändigheter.

Spelproblem orsakas ofta av personer som förutser eller behöver vinna. De kan bli frustrerade eller oroliga när de förlorar och riskera ännu mer pengar för att få tillbaka sina förluster. Detta kan sätta igång en fruktansvärd kedjereaktion som snabbt går utom kontroll.

Spela ansvarsfullt

Du är betydligt mindre benägen att hamna i samma fälla om du räknar med att förlora. Att spela kan vara roligt även när du förlorar, så länge du är fullt förberedd på dina förluster och inte har något emot att spendera pengar för att ha kul. När du förväntar dig att förlora är det mycket roligare att vinna.

Att sätta gränser för dig själv är det första steget mot spela säkert. Innan du spelar, bestäm hur mycket du har råd att förlora. Det är över när det är borta! Om du vinner, grattis; bli ändå inte avskräckt om lyckan inte fortsätter.

När du spelar är det också enkelt att tappa koll på tiden. Ställ in en timer eller ett alarm och avsluta när timern går. Ju längre du spelar, desto mer pengar kommer du att förlora. Hoppa aldrig över jobbet för att spela, och låt aldrig spelande påverka dina relationer eller familjeliv.

När du spelar, drick inte eller ta droger. Dessa narkotika försämrar omdömet, och sundt omdöme är ditt bästa skydd mot spelberoende.

Var man kan söka hjälp

Om du någon gång känner att du tappar kontrollen och inte kan spela ansvarsfullt, bör du sluta spela. Om du har svårt att sluta eller tror att du kan vara beroende är det dags att ta hjälp.

Var inte rädd för att närma sig någon om du vet eller tror att spelande håller på att bli ett problem för dig. Det finns inget att skämmas över, och att försöka ta itu med problemet på egen hand är meningslöst. Om du inte är bekväm med att ta itu med dina svårigheter med vänner eller familj, rådgivning och särskilda grupper, som t.ex BeGambleAware, kan hjälpa.

Betsafe samarbetar med Gaming Innovation
2022-12-14

Betsafe samarbetar med Gaming Innovation

För att fortsätta tillhandahålla Platform & Managed Services, Gaming Innovation Group Inc. och Betsson Group förhandlat fram en långsiktig förlängning av partnerskapet. Partnerskapet består av hela affärsverksamheter i flera territorier och kundservice. Kontraktet sträcker sig till 2025, tack vare den treåriga förlängningen.

En smygtitt på Betssons upptagna 2022
2022-09-21

En smygtitt på Betssons upptagna 2022

Betsson grundades 1963 och är ett av de största namnen inom onlinespelbranschen. Dess existens i hjärtat av underhållning i över fem decennier är ett bevis på att denna bookmaker konsekvent har levererat på högsta nivå.