Få din Insättningsbonus

Här är några av anledningarna till varför bettingsajter erbjuder denna bettingbonus:

  • Ett incitament för spelarna: Insättningsbonusar erbjuds också som ett incitament för spelare att använda bettingsidans tjänster oftare, vilket innebär mer pengar i bolagets fickor.
  • Hjälp spelarna med en liten bankrulle att komma igång: En bettingsajt kan också erbjuda insättningsbonusar för att få igång tippare som kanske inte har så mycket pengar att satsa.
  • Bettingsidor vill skapa en lojal kundbas: sajter vill också skapa en lojal kundbas, och vilket bättre sätt att göra det än att erbjuda incitament som insättningsbonusar?
Få din Insättningsbonus
Hur insättningsbonusar fungerar och hur man använder dem

Hur insättningsbonusar fungerar och hur man använder dem

Insättningsbonusar på sportbok online fungerar på samma sätt som insättningsbonusar på pokersajter och kasinon. När en tippare sätter in pengar på en bettingsajt kommer de att få en extra bankrullebonus som de kan spela med. Dessa bonusar finns i olika format, där en matchningsbonus är en av de vanligaste.

Hur det fungerar beror på formatet i fråga. Till exempel, i matchinsättningsbonusen kommer bettingsidan att matcha en procentandel av insättningen som har gjorts.

En bettingsajt erbjuder en matchinsättningsbonus på, säg, 100 %, och en tippare sätter in $50, de kommer att ha $100 att spela med. Det beror på att bettingsidan ger dem ytterligare 50 $ till insättningen som har gjorts.

Hur insättningsbonusar fungerar och hur man använder dem
Förvandla en insättningsbonus till riktiga pengar

Förvandla en insättningsbonus till riktiga pengar

Nu ger operatörer av spelsajter inte spelarna insättningsbonusar så att spelarna helt enkelt kan ta och ta ut dem. Snarare förväntar de sig att spelarna använder dessa bonusar genom att satsa. Det är därför det är en process att förvandla bonusen till riktiga pengar. Hur snabbt detta händer beror på flera faktorer, inklusive omsättningskraven.

Det är till exempel ganska vanligt att en insättningsbonus som ges för vadslagning på fotboll inte får användas för vadslagning på hästkapplöpning. För att förvandla bonusen till riktiga pengar måste spelarna därför satsa på de spel som räknas till att uppfylla kraven.

Förvandla en insättningsbonus till riktiga pengar
Vad du ska hålla utkik efter i en insättningsbonus

Vad du ska hålla utkik efter i en insättningsbonus

Det är lätt att se sportspel, särskilt med ett introduktionserbjudande, som ett snabbt sätt att tjäna pengar, men det är viktigt att vara medveten om eventuella risker innan du tar en insättningsbonus. Sportsbooks erbjuder insättningsbonusar med avsikten att locka nya kunder och behålla befintliga.

Bonusarna kommer med vad som kallas playthrough eller rollover-krav. Följande avsnitt kommer att prata om det i detalj. Förutom genomspelningskrav, inkluderar andra viktiga faktorer att ta hänsyn till när man letar efter dessa onlinespelbonusar på vilken sportspelsajt som helst:

Hur stor är bonusen?

Insättningsbonusar kan variera från små till stora, så det är viktigt att spelarna vet vad de registrerar sig för

Vilka spel kan bonusen användas på?

Som nämnts tidigare kan bettingsidor begränsa insättningsbonusar till vissa typer av sporter. Detta är något alla tippare måste vara medvetna om.

Hur länge varar bonusen?

Detta är känt som bonusperioden. Många insättningsbonusar kommer att ha en tidsgräns inom vilken bonusen måste användas. När denna tid har gått är bonusen förverkad. Ju längre perioden är, desto bättre blir spelsidans bonus eftersom den säkerställer att spelarna inte går miste om insättningsbonusen.

Bonustak

De flesta sportsbooks sätter gränser för hur mycket insättning som kan locka till sig bonusen. Till exempel, om en insättningsbonus är begränsad till $200 betyder det att alla insättningar utöver det inte kommer att utlösa bonusen. Detta görs för att säkerställa att spelarna inte gör stora insättningar och kräver onormala bonusar. Att tillåta spelarna att göra det kan leda till att vadslagningssajter fälls ekonomiskt.

Vad du ska hålla utkik efter i en insättningsbonus
Förstå regler och villkor för insättningsbonus

Förstå regler och villkor för insättningsbonus

Men de kommer inte alltid utan strängar. Spelare bör läsa alla villkor innan de går med på något eftersom det kan finnas begränsningar för hur ofta de kan ta ut sina vinster från spelboken. Så, vad är villkoren för insättningsbonusar inom sportspel?

Jo, regler och villkor för insättningsbonus hänvisar till de specifika regler som gäller för erbjudandet. De kan vara allt från det minsta insättningsbelopp som krävs för att kvalificera sig för bonusen till omsättningskraven till den period inom vilken bonusen kommer att vara aktiv. De flesta sportsbooks har också ett tak för hur mycket av spelarens insättning som kommer att locka bonusen.

Omsättningskrav

Även känd som genomspelningskrav, omsättningskrav innebär att beloppet måste omsättas ett visst antal gånger innan eventuella vinster kan tas ut. Till exempel, om det finns ett 20x omsättningskrav på en insättningsbonus, måste insättningen och bonusbeloppet omsättas 20 gånger.

Därför är genomspelningskrav en viktig faktor att tänka på när insättningsbonusar erbjuds. Om kraven är för höga kommer spelare inte att kunna förvandla insättningsbonusar till riktiga pengar.

Förstå regler och villkor för insättningsbonus
Vilka sporter erbjuder insättningsbonus?

Vilka sporter erbjuder insättningsbonus?

Medan det finns massor av sport att satsa på, bara ett fåtal utvalda erbjuder insättningsbonusar. Det beror på att vissa sporter är mer populära bland spelarna än andra. Till exempel är fotboll en av de mest populära sporterna i världen. Faktum är att det är så populärt att ingen kan prata om sportspel online utan att nämna denna sport.

Andra sporter som erbjuder insättningsbonusar inkluderar bland annat basket, hästkapplöpning, greyhound racing och baseball. Här är en omfattande titt på fem sporter som erbjuder insättningsbonusar för spelarna.

Fotboll

Fotboll är den mest populära sporten i världen och som sådan är det ingen överraskning att den erbjuder en insättningsbonus. Faktum är att många sportbok online erbjuder en insättningsbonus specifikt för fotbollsspel. Detta innebär att spelarna kan få en procentandel av sin insättning som matchas av spelboken.

Till exempel kan en spelbok erbjuda en insättningsbonus på 100 % upp till $200. Detta innebär att spelboken kommer att matcha insättningen som spelaren gör, upp till maximalt $200. Så om spelaren sätter in $100 på sitt konto, kommer spelboken att ge kontot ytterligare $100, för totalt $200.

De flesta fotbollsspelare älskar en insättningsbonus eftersom den ger dem mer pengar att satsa med. Även om insättningsbonusbeloppen varierar beroende på spelboken och hur mycket en spelaren har satt in, är variationen inte så stor. Det beror på att sportsbooks är i konstant konkurrens om spelarna. En stor klyfta mellan fotbollsbonusarna skulle få en del bookmakers bort från marknaden.

Basketboll

Basketboll är en annan mycket populär sport, särskilt i Nordamerika. Ja, National Basketball Association (NBA) är en av de mest sedda sportligorna i världen. Som sådan är det ingen överraskning att många sportsbooks online erbjuder insättningsbonusar för vadslagning på basketspel. Dessa bonusar fungerar vanligtvis på samma sätt som insättningsbonusar för fotbollsspel.

Det vill säga att spelboken matchar en procentandel av insättningen som spelaren gör upp till ett visst belopp. Och, precis som med insättningsbonusar för vadslagning på fotboll, varierar beloppen för insättningsbonusar från spelbok till spelbok. Men det är värt att ta eftersom det tillför mer pengar till spelarens konto, oavsett hur litet det är.

Hästkapplöpning

Hästkapplöpning är en av de äldsta sporterna som finns, och som sådan har den en massiv publik över hela världen. Därför skulle ingen sportbok inte våga erbjuda insättningsbonusar för vadslagning på hästkapplöpning. Och precis som basket och fotboll, tenderar insättningsbonusarna att fungera på liknande sätt. Det vill säga att spelboken matchar en procentandel av insättningen som spelaren gör upp till ett visst belopp.

Till exempel kan vissa sportsbooks erbjuda en insättningsbonus på 150 % upp till $300. Detta innebär att spelboken kommer att matcha insättningen som spelaren gör, upp till maximalt $300. Så om spelaren sätter in $200 på sitt konto, kommer spelboken att lägga till $300 till kontot, så summan på spelarens konto blir $500.

Baseboll

Baseboll kanske inte är lika populär som fotboll, det är fortfarande en sak för många människor, inklusive spelarna. Och, som med andra sporter, erbjuder många online-sportbok insättningsbonusar för vadslagning på basebollspel.

För att hitta de bästa insättningsbonusarna på baseboll bör spelarna jämföra insättningsbonusarna som erbjuds av olika sportbok. Precis som många andra populära sporter finns det alltid en basebollmatch att satsa på varje dag. Detta låter bra för spelarna som vill dra nytta av insättningsbonusar och prova sin brist när som helst.

Rugby

Rugby är populärt i många länder, inklusive Storbritannien, Nya Zeeland och Sydafrika. Bookmakers erbjuder många bonustyper inom denna sport, där insättningsbonusen är den mest populära.

Saker att notera: Insättningsbonusar kan variera mellan sportböcker, beroende på många faktorer. Detta innebär att insättningsbonusar för fotboll inte nödvändigtvis kommer att vara lika med insättningsbonusar för vadslagning på basket eller hästkapplöpning. Grunderna är dock desamma: en tippare sätter in en viss summa pengar på sitt konto och får en procentandel av det som matchas av spelboken.

Det är också viktigt att notera att, för att spelarna ska kunna ta ut eventuella vinster från insättningsbonusar, kommer de vanligtvis att behöva uppfylla specifika omsättningskrav. Det spelar ingen roll vilken typ av sport de satsar på, sportsbook-webbplatsen kommer att se till att spelarna omsätter insättningsbonusen ett visst antal gånger innan de kan ta ut sina vinster.

Slutligen, inte alla sporter erbjuder en insättningsbonus. Spelare bör kolla med sina sportsbooks innan de sätter in pengar på sitt konto för att undvika besvikelse senare. Varje pålitlig bookmaker kommer att tydligt definiera vilka sporter en tippare kan satsa på att använda bonusen.

Vilka sporter erbjuder insättningsbonus?
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Även om det finns insättningsbonusar för spelarna att dra nytta av, är ansvarsfullt spelande av yttersta vikt. Det beror på att många människor har hamnat i ekonomiska problem till följd av sina spelaktiviteter. Det är viktigt att komma ihåg att huset alltid har ett försprång i alla former av spel. Så det är tillrådligt att ha realistiska förväntningar när du spelar på sport.

Tack och lov finns det många sätt att satsa ansvarsfullt och undvika att bli beroende. De inkluderar följande:

Att sätta en gräns

Att sätta en tidsgräns för sportvadslagning säkerställer att hasardspel inte stör andra aktiviteter eller dagliga skyldigheter, som jobb och familjefrågor. Spelare kan också begränsa hur mycket pengar de ska spendera på vadslagning per dag.

Små satsningar

Den ökända placeringen av alla ägg i en korg är ett säkert sätt att förlora stora summor. Det är tillrådligt att sprida ut insatserna och göra små satsningar.

Rationalisering

Detta innebär att leta efter anledningar till varför någon inte bör lägga ett vad istället för att söka motivering efter att det har placerats. Till exempel, om en tippare satsar på sitt favoritlag, bör de fråga sig om oddsen är tillräckligt bra för att motivera en satsning.

Ansvarsfullt spelande