Få din No Deposit Bonus

De många bonusarna som väntar helt nya spelarna på de flesta spelsidor kommer i en blandad påse av alla former och storlekar. Allt spelarna behöver titta på är sidan där bettingsidan listar alla bettingbonusar online de erbjuder.

En av bonusarna som spelarna stöter på är en bonus utan insättning – den heliga graal som erbjuds på de flesta bettingsidor som en bonus. En bonus utan insättning ger spelarna en chans att vinna pengar utan nackdelar. Det är därför bettingsidor med en gratis bonus utan insättning är mycket attraktiva för spelarna att missa.

Få din No Deposit Bonus
Vad är en ingen insättningsbonus

Vad är en ingen insättningsbonus

En bonus utan insättning är precis vad det låter som – en sportspelsbonus på nätet som inte kräver en första insättning. Se det som ett provspel på bettingsajter online. Om en spelarens satsning vinner får de behålla vinsterna, i enlighet med de överenskomna villkoren. Om de inte gör det, så finns det ingen nackdel eftersom spelare inte har lagt upp sina egna pengar ännu.

Det är ingen överraskning att en bonus utan insättning är en verkligt riskfri bettingbonus på nätet som lockar spelarna som bin till honung. När allt kommer omkring låter en ingen insättningsbonus spelarna gå igenom processen för att göra ett vad på den spelsajt de väljer, vilket låter dem avgöra om spelsidan är värd att hålla sig till.

Med tanke på att spelarna har alla fördelar och bookmakern har alla nackdelar, blir ingen insättningsbonus sällsyntare och sällsyntare eftersom det kan bli ganska dyrt för bookmakers att finansiera.

Vissa bettingsidor tenderar att erbjuda fler gratisspel eller en bettinginsättningsbonus snarare än ingen insättningsbonus. Om en är tillgänglig kan den försvinna snabbt eftersom den vanligtvis är tillgänglig under en begränsad tid eller för ett begränsat antal kunder.

Vad är en ingen insättningsbonus
Omsättningskrav för ingen insättningsbonus

Omsättningskrav för ingen insättningsbonus

Naturligtvis kommer bettingsidor inte att ge bort bonusar utan insättning utan några krav. Här är några av de krav eller begränsningar som spelare måste uppfylla för att kunna ta ut sina intäkter från bonusen utan insättning.

För det första kommer spelarna att behöva skapa ett konto hos sportspelsajten online. Oftare än inte inkluderar detta att slutföra KYC-proceduren (Know-Your-Customer) som kräver att spelarna skickar in dokument som verifierar deras personliga information.

Till skillnad från de många bettingbonusar som bettingsajter erbjuder, finns det inga krav på första insättning eller första insats för att få en bonus utan insättning.

Ett annat krav som de flesta bettingsidor ställer på en bonus utan insättning är en clearingperiod. När spelaren gör anspråk på bonusen utan insättning börjar nedräkningen mellan 7 och 30 dagar. Clearingperiodsgränsen är vanligtvis inte ett problem för de flesta, eftersom den ofta används nästan omedelbart.

Omsättningskrav för ingen insättningsbonus
Förvandla ingen insättningsbonus till riktiga pengar

Förvandla ingen insättningsbonus till riktiga pengar

Att förvandla en bonus utan insättning till riktiga pengar är extremt enkelt. När spelare har tagit emot bonusen utan insättning är allt som återstår för dem att studera de befintliga oddsen och placera sina insatser. Det kan dock finnas bestämmelser i villkoren som kan hindra en spelare från att tjäna riktiga pengar på en bonus utan insättning.

Geografiska begränsningar

Det är enkelt att avgöra om spelarens geografiska läge kvalificerar dem för en bonus utan insättning. I villkoren för nämnda bonus kommer bookmakersajter normalt sett lista landet eller länder där gratisspelet kan lösas in.

Om inga regionala gränser anges är det rimligt att anta att gratisspelet är tillgängligt över hela världen.

Genomspelningskrav

Genomspelningskrav innebär normalt att spelarna måste placera ett visst antal eller ett visst värde på vad innan de kan ta ut sina gratisspelvinster.

Det enklaste sättet att beräkna värdet av en bonus utan insättning med detta krav är att multiplicera bonusen med antalet nödvändiga omsättningar eller omsätta det totala värdet av bonus utan insättning med spelarens egna medel.

Maximala vinstbegränsningar

Eftersom ingen insättningsbonus är tekniskt sett gratis pengar som nätsajten för sport online ger bort, finns det begränsningar för hur mycket en spelaren kan tjäna. Här är ett exempel:

Antag att spelaren gör anspråk på en bonus på 100 $ utan insättning. Efter några spel har spelaren nu $2 300 på sina pengar och har godkänt omsättningskravet som anges i villkoren. Om bonusen utan insättning anger att vinstgränsen är $2 000, kan spelaren bara ta ut det beloppet och förlora på överskottet på $300.

Förvandla ingen insättningsbonus till riktiga pengar
Ingen insättningsbonusstrategi på bettingsidor

Ingen insättningsbonusstrategi på bettingsidor

Här är några tips för att maximera dina vinster med en bonus utan insättning trots de många begränsningarna som följer med det.

En sak att göra är att söka bettingsidor som erbjuder större bonusar utan insättning. Större bonusar kan hjälpa spelarna har en bättre chans att omvandla dessa incitament till större utbetalningar.

Ett annat sätt att maximera bonusvinsterna utan insättning är att hitta en webbsida för sportbokhandlare som erbjuder lägre insatskrav. Spelarna behöver inte spela mycket pengar för att vinna eftersom omsättningskraven är reducerade. Dessutom minskar de sannolikheten för att förlora inga insättningsdollar under spelets gång.

Spelare kan också leta efter bettingsidor online som erbjuder högre vinstgränser. Vinstgränsen finns i villkoren för en bonus. Det maximala beloppet du kan vinna utan insättningsbonusar bör diskuteras på sidan med villkor.

Ingen insättningsbonusstrategi på bettingsidor
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Även om spelande kan vara roligt, kom ihåg att det är en form av betald underhållning. Vi rekommenderar inte spelare att försörja sig på spelande.

Att sätta en budget och en tidsbegränsning är viktigt. Spelare kanske inte vet att de bränner igenom sina besparingar eller glömmer andra viktiga saker i livet, som familj eller karriär när de är i stundens hetta.

Att sätta en gräns kan också hindra spelare från att jaga förluster hela vägen till en klippkant. Satsa inte pengar som de inte äger eller har. Spelare bör inte spela om de inte har råd att göra det. Detta kan leda till skulder och andra ekonomiska och personliga problem i en spelares liv.

En annan avgörande aspekt av ansvarsfullt spelande är att undvika att ge efter för spelarens misstag. Onlinespel är ett spel av tur och tur, och ingen mängd vidskepelse kommer att förändra matchens resultat. Varje utfall är oberoende av de andra, och en spelars personliga tur innebär inte alltid spellycka.

Att spela när man är berusad är ingen smart idé eftersom det kan försämra spelarens beslutsförmåga. Betting när du är berusad kan leda till felaktiga satsningar, jagande förluster eller utgifter utöver ens förutbestämda budget och tidsgräns.

Ansvarsfullt spelande