Få din "Sport-Specific" Bonuses

Sportspelbonusar är en av de mest värdefulla källorna som bettingfans online kan dra nytta av. När du går med i en sportsbook är det som fångar din uppmärksamhet exakt den typ av sportsbook-bonusar som webbplatsen erbjuder dig.

Online sportsbook-kampanjer kan ge dig massor av gratis pengar för att spela, som efter omsättning blir uttagbara. Det som spelare älskar ännu mer är att få bonusar för sporten de brinner för. På grund av det introducerade sportböcker online olika sportspecifika bonusar, som du kan samla in specifikt för olika sporter.

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser
Vad är en sportbonus?

Vad är en sportbonus?

Sportspelbonusar är i princip alla erbjudanden som onlinesportspel tillåter dig att göra anspråk på för att placera sportspel. Vanligtvis kommer du att kunna göra anspråk på olika sportbonusar som välkomsterbjudanden, gratisspel, kontantbonusar och många andra, men det som grupperar dem i allmänhet är att de ger dig en kontantbonus.

En av de mest attraktiva typerna av bonuserbjudanden som du kan få är sportspecifika bonusar, som endast gäller en sport. Så låt oss se hur sportspecifika bettingbonusar fungerar.

Vad är en sportbonus?
Vilka typer av sportspecifika bonusar finns det?

Vilka typer av sportspecifika bonusar finns det?

Om du till exempel brinner för fotboll, kommer du att bli glad att höra att sportböcker online erbjuder olika sportbonusar, som gratisspel för specifika ligor, riskfria spel för oavgjort, ökade odds för stora turneringar som världscupen, och många fler.

I grund och botten kan du hitta olika fotboll sportspel kontantbonusar i nästan vilken online-sportbok som helst.

Men med det växande intresset från spelare för vissa sporter, började även kontantbonusar för basketsportspel och kontantbonusar på hockeysport att dyka upp.

Den goda nyheten är att du inte bara kan få ett sportspecifikt erbjudande utan också få olika typer för varje sport, vilket ger dig friheten att dra nytta av i många olika situationer.

Mest populära sportspecifika bonusar

Naturligtvis är det mer sannolikt att sajter för sportbetting online ger bettingbonusar till sporter som är mer populära. Det är just därför de mest spridda erbjudandena är för följande sporter:

 • Fotboll
 • Basketboll
 • Tennis
 • Hockey
 • Volleyboll

Naturligtvis har vissa lagliga sportböcker på nätet erbjudanden för andra sporter, men de som listas ovan kan ses bokstavligen överallt. Och inte bara det, utan för de populära sporterna är bettingbonusarna mer generösa.

Vilka typer av sportspecifika bonusar finns det?
Upptäck olika typer av sportbonusar

Upptäck olika typer av sportbonusar

Olika spelare kan lockas till olika typer av sportbonusar, så för att hjälpa dig hitta den bästa för dig, låt oss gå igenom de viktigaste typerna.

Välkomstbonuserbjudanden

En av de mest utbredda online-sportbokbonusarna är välkomstbonuserbjudandet, som i princip ger dig en del av din första insättning som bonus. På vissa webbplatser måste du ange en bonuskod till hämta din välkomstbonus, men på andra räcker det att göra din första insättning.

Det vanligaste sättet för sportspelsplattformar att ge välkomsterbjudanden är att ge en procentandel av din första insättning som bonus. Du kan till exempel få 100 % av din första insättning som bonus, vilket innebär att din insättning matchar bonusbeloppet.

Kom ihåg att välkomstbonusar ges en gång per spelare, men beloppet du kan få är ganska högre än antalet bonusar för befintliga spelare.

Ladda om bonusar

Reloadbonusar liknar välkomstbonuserbjudanden men kan erhållas under din sportbettingresa. Vissa spelbolag erbjuder ladda om bonusar vissa dagar, till exempel Fredagsreload-bonusar.

Men, strukturen är densamma som i välkomsterbjudanden, du får en procentandel av din insättning som bonus. I de flesta fall måste du ange en kampanjkod för att få dessa insättningsbonusar, vilket är viktigt att ha i åtanke.

Gratisspel

Det finns många typer av gratisspelbonusar som du kan få från sportspelsajter online, som gratisspel för att utföra vissa uppgifter och gratisspel för förlorade satsningar. Men tanken med det belönade gratisspelet är att det låter dig placera vilken sportsatsning som helst gratis.

Låt oss säga att du får ett gratisspel på $10, som du kan använda för att satsa. Om du vinner drar du av 10 från dina potentiella vinster och får allt annat. Observera att gratisspel inte kan dras tillbaka.

De flesta sportsbooks online tillåter dig inte att delvis använda din gratisspelsbonus, så om du använder hälften av den kommer du att förlora den andra hälften. Gratisspelkrediter kan dock samlas in flera gånger, så du kan alltid ta fler och fler.

Ökade odds

Förstärkta odds, även känd som en ackumulatorbonus, eller förbättrad oddsinsatsbonus, är mycket användbara bonuserbjudanden, som finns tillgängliga i nästan alla onlinespel.

Dessa bonusar ger dig bättre odds för att placera ackumulatorer. Ju fler val du lägger till, desto större bonus. Genom det kommer du att få mycket konkurrenskraftiga odds, vilket gör att du kan få en stor belöning för din första insats.

Kampanjkoder

En annan vanligt förekommande bonus som online-sportböcker erbjuder sina spelare är kampanjkodbonusar, som kräver att du anger vilken bonuskod som helst för belöningar. I de flesta fall behöver dessa bonusar inte omsättas, men det beror på vilken sportbok du är en del av.

Ingen insättningsbonus på sportspel

En av de mest attraktiva sportsbook-bonusarna för spelare är sportbetting-bonusar utan insättning online. Dessa erbjudanden låter dig få gratis pengar utan att behöva göra en insättning först. Naturligtvis är det mindre sannolikt att bonusar utan insättning ger dig mycket pengar, men sportspelarna tycker fortfarande om att få kampanjmedel gratis.

Lojalitetsbonuserbjudanden

Om du är medlem i en sportsbook under en längre tid, kommer du förmodligen att kvalificera dig för lojalitetsprogram om det finns. De flesta online sportspelsajter har speciella lojalitetsbonusar för sina bästa spelare, vilket kan komma som förbättrade vadslagningsmarknader, gratis webbplatskrediter eller till och med kontantbelöningar. Vanligtvis ges lojalitetsbonusar till spelare för att de är aktiva i sin sportbettingresa online.

Upptäck olika typer av sportbonusar
Hur gör man anspråk på sportbonusar?

Hur gör man anspråk på sportbonusar?

Det finns några sätt att samla in sportbonusar.

 • Genom att använda en kampanjkod,
 • Genom att göra en insättning, eller
 • Genom att slutföra uppgifter.

Vanligtvis har varje spelbok online en separat "Bonuser"-sektion, där du kan se detaljer om varje enskild bonus du kan samla in, vilket också hjälper dig att undvika att bryta mot dess villkor och inte förlora alla bonusmedel på grund av det.

Sammantaget är det enda du bör vara uppmärksam på kravsektionen, där du kommer att se hur du får det exakta erbjudandet, utan att bryta mot några villkor.

Hur gör man anspråk på sportbonusar?
Varför ska du börja med en sportbonus?

Varför ska du börja med en sportbonus?

Många spelare är rädda för att samla in sportbonusar på grund av villkoren eller omsättningskraven de har. Men de kan bara hjälpa dig genom att ge dig några gratispengar.

Olika typer av bonusar på sportspel kan arbeta på olika sätt till din fördel. De kan inte bara ge dig gratisspel utan också hjälpa dig att förhindra eventuella förluster, till exempel genom att använda riskfria spel, vilket ger dig en utmärkt position över spelboken.

Och från och med nu är du medveten om att du kan hämta sportspecifika bonusar, och du kan använda allt till din fördel.

För-och nackdelar

Låt oss se på vilket sätt sportspecifika bonusar hjälper dig.

Fördelar

 • Sportspecifika bonusar ger dig gratisspel på en exakt sport.
 • Du kan få gratis kontantsportbonusar för olika sporter.
 • Du kan få bonusar för nästan vilken sport som helst.
 • Varje registrerad spelare kan få sportbettingkampanjer.

Nackdelar

 • Inte alla sportsbook erbjuder sportspecifika bonusar.
 • Många sportsbooks erbjuder begränsade sportspecifika bonusar.
Varför ska du börja med en sportbonus?
Omsättningskrav förklaras

Omsättningskrav förklaras

De flesta sportbettingbonusar har omsättningskrav som du måste uppfylla inom en viss tidsperiod för att kunna ta ut dem från ditt konto. Till en början kan omsättningskraven verka ganska svåra att uppfylla, men faktiskt är det ganska okomplicerat.

Välkommen Sportspelbonusar har alltid omsättningskrav, till skillnad från gratisspel, så låt oss ta det som ett exempel.

Hur fungerar vadslagning?

Låt oss säga att du har fått en välkomstbonus, specifik för fotboll, som är lika med 100 % av insättningen och måste omsättas 3 gånger, inklusive beloppet för påfyllningen. Så du måste framgångsrikt satsa hela insättningsbeloppet och bonusen 3 gånger, utan att använda uttag, vilket inte räknas in i omsättningsprocessen.

Om du sätter in $100 får du en bonus på 100$, så du kommer att få satsa:

3 * 200 = 600

Detta är det totala beloppet du bör satsa innan du kan ta ut några pengar från ditt konto.

Andra viktiga villkor för omsättning av sportbettingbonusar

Sportspelsbonusar är sättet online-sportbok ger dig lite extra värde för att vara en värdefull medlem av deras plattform, eller bara för att säga "Välkommen" på bästa möjliga sätt.

Men fortfarande, bonuspengar ges av sportboken gratis, så de måste se till att du inte bryter mot villkoren, vilket innebär att du måste vara mycket försiktig, som om du bryter mot någon riskerar du inte bara att förlora alla bonuspengarna men också din tillgång till den specifika spelboken.

Så se till att alltid gå igenom de vanliga bonusvillkoren för sportsbook innan du gör anspråk på några sportsbook-kampanjer. Vissa sportsbook-kampanjer har mindre svåra omsättningskrav, som inte kräver att du satsar både insättningen och bonusbeloppet, utan bara bonusen. Sammantaget rekommenderar vi dig att bara hålla ett öga på villkorssidan för det exakta lagliga sportbettingerbjudandet.

Omsättningskrav förklaras
Bästa sportspelsajter för vadslagningsbonusar

Bästa sportspelsajter för vadslagningsbonusar

Inte överraskande är vissa sportspelsajter mer generösa när det gäller bettingbonusar. Så här är en snabb lista som hjälper dig välj den bästa sportbettingsidan för dig, för att samla generösa bonusar för betting på sportsbook online.

 • BetVictor
 • Gunsbet
 • ME88
 • Bwin
Bästa sportspelsajter för vadslagningsbonusar
Slutgiltigt utslag för bonusar för sportspel

Slutgiltigt utslag för bonusar för sportspel

Vad är mer spännande än att titta på och betta på sport? Samla bettingbonusar såklart. Kampanjer för sportvadslagning har blivit ett måste för alla sportbok online, eftersom spelare vill ha möjligheten att samla bonuspengar eller gratisspel vid sidan av sin vadslagningsresa.

Genom att introducera sportspecifika sportsbook-bonusar har du möjlighet att inte bara njuta av sporterna du brinner för, utan även få specialerbjudanden för dem. Så om du är ett fan av en viss sport, till exempel fotboll, kommer du att kunna dra nytta av de specifika erbjudandena för fotbollsligor, turneringar eller till och med marknader. Liksom, du kan få ett speciellt riskfritt spelerbjudande om spelet slutar oavgjort på vissa sportspelsajter.

Slutgiltigt utslag för bonusar för sportspel