Få din Välkomstbonus

Spelböcker online ger ofta incitament att fascinera nya spelare och behålla befintliga spelare. En av dessa förmåner är välkomstbonusen för sportbetting. På så sätt kan en ny kund få mer pengar utöver sin bankrulle och andra förmåner som anges i villkoren. En välkomstbonus kan vara 100 % av den första insättningen eller mer.

Bettingsidor med välkomstbonus brukar ändra villkoren, så det som fanns tillgängligt för en månad sedan kanske inte längre är giltigt. Därför bör intresserade tippare hålla sig à jour med ändringar för att ta del av de bästa erbjudandena. Många bookmakers tillhandahåller denna sportspelsbonus för att förbli konkurrenskraftiga på marknaden.

Få din Välkomstbonus

Nya spelarna uppmuntras att ta del av registreringserbjudandet, särskilt när de satsar på nya spel. Det är det bästa sättet att spela riskfritt på en sportspelsajt för riktiga pengar. Ibland är detta erbjudande exklusivt för vissa spel, så det är viktigt att bekräfta detaljerna innan du lägger ett spel. Nästan alla sportböcker online kräver att bonusen omsätts flera gånger innan den kan tas ut. Om en ny spelare avslutar ett spel innan han uppfyller omsättningskraven, finns det en god chans att de kommer att förlora fördelarna med välkomstpaketet.

Section icon
Hur man använder välkomstbonusen för sportspel

Hur man använder välkomstbonusen för sportspel

De bästa bettingsajterna för välkomstbonus kommer med uppslukande upplevelser och möjligheter att vinna priser. Det är enkelt att hitta en välkomstbonus. Nästan alla sportspelsajter har detta alternativ på registreringssidan. Dessa sajter vill att spelare ska göra anspråk på kampanjerna, vilket gör processen så enkel som möjligt. Det är dock inte enkelt att vinna och förvandla bonusen till riktiga pengar. Bonusen har inga omsättningskrav i sällsynta fall, men spelare måste följa vissa protokoll.

Innan du registrerar ett konto eller gör anspråk på bonusen är det absolut nödvändigt att förstå hur välkomstbonusen för sportbetting fungerar. I fallet med en icke-klibbig bonus kan de extra pengarna inte tas ut direkt. Även vinsterna från sticky bonusar är icke-uttagbara. Med andra ord, alla vinster från omsättning på bonusar stannar i systemet. Både spelare och spelbokägare drar nytta av välkomstbonusar. Med viss due diligence kan spelare hitta bettingsidor med en välkomstbonus som hjälper till att öka sina vinster.

Hur man använder välkomstbonusen för sportspel
Saker att hålla utkik efter i en välkomstbonus

Saker att hålla utkik efter i en välkomstbonus

Det finns många välkomstbonusar i sportbok online. Men inte alla erbjudanden är värt det. Sportspelsentusiaster bör vara vaksamma när de väljer ett erbjudande som matchar deras spelbehov. Några tips kommer väl till pass när du väljer bettingsidor med välkomstbonus.

Pålitlighet

Det finns ingen garanti för att en onlinebookie är pålitlig eftersom den erbjuder sina spelare tilltalande bonusar. En trovärdig licens är en grundläggande aspekt av en pålitlig sportspelsajt. Helst visar välrenommerade leverantörer licensinformationen på hemsidan. De mest pålitliga regleringsorganen är UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority, och Gibraltar Gambling Commission. Eftersom dessa enheter har stränga standarder säkerställer de att spelarna är skyddade när de registrerar sig och gör anspråk på sportspelsbonusar.

Villkor

I nästan alla bookmakers villkor finns det dolda klausuler. Innan du registrerar dig för det kanske det inte räcker med tid för att läsa alla tråkiga regler och villkor i en välkomstbonus för sportbetting. Åtminstone föreslår experter att läsa delar som är relevanta för spelarens beslut. Dessa inkluderar kampanjbegränsningar, uttagsgränser och omsättningsvillkor.

Dessa termer annonseras knappast på målsidorna för de flesta sportböcker. Ändå kan de ha en enorm inverkan på kvaliteten på en online bonusupplevelse. Flera sajter begränsar antalet spel man kan lägga. Att gå igenom avsnittet Villkor innan du registrerar dig för en välkomstbonus hjälper till att undvika onödiga överraskningar.

Utgångsdatum

Varje bookmaker anger en specifik period under vilken en spelare ska använda sin bonus och uppfylla alla omsättningskrav. En kort tidsram tvingar många spelare att satsa mer och därigenom överspendera och öka risken att förlora. En bra välkomstbonus gör att spelarna kan spela flera gånger under en rimlig giltighetstid.

Kvalificerade spel

Vissa oerfarna sportspelare tar bonusar utan att kontrollera de kvalificerade spelen. Det är viktigt att välja spel som man tycker om att spela eller satsa på. Detta kan förbättra deras chanser att vinna.

Saker att hålla utkik efter i en välkomstbonus
Förstå välkomstbonusvillkoren

Förstå välkomstbonusvillkoren

Omsättningskrav kallas också för genomspelningskrav. De anger hur många gånger en spelare måste omsätta välkomstbonusen innan den kan tas ut. Om bookmakern ställer in genomspelningskravet som x15 för en bonus på 200 USD, måste spelaren satsa med 3 000 USD i sportspel. När de uppfyller omsättningskraven kan de ta ut sina återstående medel om de vinner några pengar och inte spendera dem på vad.

Vissa sportspelsajter tillämpar genomspelningskrav på både insättningen och bonusen på en gång, vilket är mindre önskvärt för spelare. Anta att ett omsättningsvillkor på x20 krävs för en insättning på $50 och en bonus på $50. Spelaren måste satsa totalt $1 000 innan han tar ut bonusen.

($50 + $50) * 10 = 1 000 USD

Även om 1 000 $ kan tyckas vara svårt för en ny spelar, erbjuder många onlinespelbolag högre RTP, vilket gör insatser mycket enklare än vadslagning i landbaserade spelhus. Spelbonusomvandlingar och tak är de andra vanliga villkoren för bonusar på sportspel. Spelbonuskonverteringar avser bidraget från särskilda spel till genomspelningen. Konverteringstak begränsar mängden bonus som kan omvandlas till riktiga pengar.

Vilka sporter erbjuder välkomstbonus?

Bettingsidor erbjuder olika välkomstbonusar när spelare registrerar sig. De populäraste sporterna har oftast de bästa bonuserbjudandena. Här finns mer om välkomstbonusar för individuella sporter.

Förstå välkomstbonusvillkoren
Fotbolls välkomstbonus

Fotbolls välkomstbonus

Fotboll är förmodligen den mest satsade sporten i världen. Miljarder pengar går till NFL och andra populära ligor under säsongerna. Över 95 % av vaden på fotbollsspel sker hos online-bokhandlare. Anledningen till att webbsidor för sportspel sticker ut är att de har attraktiva välkomstbonusar. Detta är något fysiska sportböcker inte kan matcha. Som sagt, det är avgörande att känna till de bästa bettingsajterna för välkomstbonusar för nationella fotbollsligor, mästerskap och fotbollsmatcher på college.

Många sportsbooks tillåter idag spelarna att sätta in med kryptovalutor. De som sätter in med Bitcoin får ett högre bonusbelopp. Dessutom underlättar BTC snabbare utbetalningar, där uttagsförfrågningar behandlas inom några minuter.

Fotbollssäsonger

Att hålla sig uppdaterad om vadslagning på terminer och vissa fotbollsspel är grundläggande för sportspel. Till exempel börjar Super Bowl 56 i Los Angeles den 13 februari 2022. Vissa händelser har redan passerat, till exempel NFL ordinarie säsong, som pågår från 9 september 2021 till 9 januari 2022. Å andra sidan började NFL slutspelet den 15:e Januari 2022. Andra evenemang att hålla på med inkluderar:

  • NCAA Division grundserien
  • Konferensmästerskap
  • CFP semifinal
  • CFP National Championship

En fotbolls välkomstbonus kan vara ett tidsbegränsat erbjudande. Andra kan gälla under hela säsongen, så att läsa villkoren är avgörande innan du tar en kupongkod. Spelare måste göra en minsta insättning för att få välkomstbonusen. Varje bookmaker online anger vilka länders invånare som är berättigade till bonuserbjudandet. Det bör noteras att en fotbollsvälkomstbonus inte är ett krav för att registrera sig på en fotbollsspelsajt. Om en spelare väljer att hoppa över det, kan de fortfarande satsa på fotbollsmatcher och andra sporter.

Fotbolls välkomstbonus
Välkomstbonus för hästkapplöpningar

Välkomstbonus för hästkapplöpningar

Tusentals hästkapplöpningar ske på global nivå. I USA ligger stort fokus på två huvudserier, Triple Crown som startar i maj och Breeders' Cup i november. Belmont Stakes, Preakness Stakes och det legendariska Kentucky Derbyt är andra höjdpunkter.

En välkommen affär är ett av sätten som online-racingböcker tävlar om nya kunder. Bonusmedel kan matchas på den första insättningen eller tillhandahållas som gratisspel. En bettingsajt kan besluta att ge $120 till alla nya spelare. Detta kan fördelas över tre på varandra följande satsningar med steg om $40 i bonus varje gång.

En sådan välkomstbonus har ingen giltighetstid. Så länge spelaren gör den första insättningen och fortsätter att satsa på hästkapplöpningar kommer de så småningom att få hela bonusen. Vissa storspelare satsar enorma summor på hästkapplöpningar och hämtar hela bonusen direkt. Men de flesta spelarna lägger mindre satsningar på säg $20 under veckorna. När du registrerar dig för hästvadslagning bör spelare se till att de går igenom det finstilta. Vissa online racebooks accepterar spelare från ett fåtal stater, medan andra sätter tidsgränser för välkomsterbjudanden.

Välkomstbonus för hästkapplöpningar
Kampanjkoder för hästbetting

Kampanjkoder för hästbetting

Många hästsatsningskampanjer kräver inmatning av kampanjkoder. Kampanjkoder för välkomstbonusar annonseras vanligtvis på hästkapplöpningsnyhetssidor. Spelare måste se till att kupongkoderna är giltiga innan de samlas in. Webbplatsrecensioner är också viktiga när det gäller att välja kampanjkoder.

Ändå verkar det som om nya spelare är på väg att förlora kampanjerbjudanden. Många sportsbooks vill inte att nya kunder ska gå igenom besväret med att leta efter kampanjkoder på internet. Så de visar kupongerna på sina webbplatser för att göra saker enklare.

Kampanjkoder för hästbetting
Basket välkomstbonus

Basket välkomstbonus

NCAA basketsäsongen ger massor av vadslagningsmöjligheter och March Madness. Basketboll fans placerar också NBA-spel på bästa sportsbooks varje vecka under NBA-säsongen. Välkomstbonusar utan insättning för basketspel är sällsynta, men de finns. De är idealiska för tippare som testar en sida innan de sätter in riktiga pengar.

Att göra anspråk på ett välkomsterbjudande är enkelt. Spelare kommer att registrera sig hos en sportsbook som erbjuder basketodds och välja en bonus. När deras konton har verifierats läggs bonuspengarna till deras bankrulle. Spelare kan inte bara ta ut dessa pengar. De måste satsa det separat enligt spelboken.

En viktig sak att notera är att en välkomstbonus för basket, till exempel, bara kan hämtas en gång i den valda bookmakern. Även om det kan vara frestande att byta kontonamn och ta flera bonusar, använder de flesta bettingsajter på nätet olika system för att hjälpa till att spåra sådana missförhållanden och eventuellt inaktivera deras konto. De flesta online bookmakers känner igen användare med sina IP-adresser och enheter.

Basket välkomstbonus med minsta insättning

Onlinebookies med en bevisad meritlista ger inte bara bort gratispengar till nya kunder. De belönar spelare som gör den minsta nödvändiga insättningen efter att ha öppnat sina konton. Det finns en gräns för den period man kan göra anspråk på välkomsterbjudandet. Detta kan sträcka sig till en av två månader. Efter att ha uppnått minimigränsen och vunnit ett pris kan spelaren ta ut bonusen.

Basket välkomstbonus
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande handlar om att vara medveten om bankrullen efter att ha registrerat sig för bettingsajter. En smart spelare utvecklar strategier för att vinna istället för att ständigt satsa efter en förlorande rad. När det kommer till vadslagning på sport, bör spelarna ha dessa regler i åtanke:

  • Det finns ingen säker insats i fotboll, hästkapplöpning eller basket: Förlust och vinst har samma sannolikhet. Under en sportsäsong kan en viss liga slå en annan, och det är upp till spelaren att väga styrkor och svagheter hos båda lagen.

  • Att satsa vad man kan förlora bekvämt är den bästa strategin: Professionella spelare vet sina gränser och sätter upp realistiska mål när de utvärderar sin ekonomi.

  • Färdkarta: Ansvarsfulla spelare utvärderar sin ekonomi under en sportsäsong. Ett klokt drag är att justera satsningsprocenten när satsningarna går bra och sänka dem om de går dåligt. Den genomsnittliga professionella spelaren hoppas kunna vinna 60 % och förlora 40 % av sina insatser. I slutändan får de 10% nettovinst. Med erfarenhet blir satsningarna bättre och vinsten kan öka.

  • Att ta små steg är säkrare än att börja stort: De flesta onlinebookies kräver att spelare satsar med minst $1. En bra tumregel är att använda 1% till 2% av bankrullen i varje påföljande satsning. De mest erfarna spelare kan satsa 4% till 5% av sin bankrulle. Att riskera hela bankrullen på en satsning är inte tillrådligt.

  • Spridning av satsningar: Det är tillrådligt att satsa på olika sporter. Även om det är viktigt att motstå frestelsen att gå överbord, hjälper det dig verkligen att få en sport eller marknad du är bekväm med.

Ansvarsfullt spelande