Utforska de bästa bookmakerna online

Sportsbooks eller bookies finns i flera former och storlekar. Men med de otaliga alternativen där ute är det inte så lätt att hitta rätt spelsajt som det låter. Så, finns det verkligen en "perfekt bookmaker" att spela hos?

Vi kommer att reda ut detta mysterium, plus hur man slår sig ner på en onlinebookie så snabbt som möjligt.

Oroa dig inte, vi vet att det är svårt att ta reda på vilken väg du ska gå när det kommer till sportspel, men här ger vi dig en guide om var du ska leta, vad är en bookmaker, vad du ska göra och hur du kan tjäna de bästa bonusarna.

Vad är en bookmaker?Hur man använder en bookmakerbonusRegistrera dig med en onlinebookie
Vad är en bookmaker?

Vad är en bookmaker?

En bookmaker eller sportsbook, som populärt känt, är en person eller ett företag som accepterar spel och betalar ut beroende på överenskomna odds. Bookies tar ofta vad på lagliga och professionella sporter som fotboll, hästkapplöpning, boxning, golf och mer.

Ännu bättre, det nuvarande nätet är ännu bredare för att rymma politiska händelser, e-sport, väderprognoser och så vidare.

Som sagt, bookmaking kan vara lagligt eller olagligt, beroende på lokala spellagar. Till exempel i Storbritannien har bookmaking varit lagligt sedan 1961 och ses idag som en avgörande bidragsgivare till landets ekonomi.

Men i de flesta länder i Mellanöstern som Förenade Arabemiraten, är någon form av vadslagning inte tillåten av religiösa och kulturella skäl.

Så här fungerar en bookmaker online. Anta att en spelare vill satsa på att Maria Sharapova vinner mot Serena Williams i Womens Tennis. Om Sharapova har 2,50 odds och spelaren satsar $100 på sin vinst, är en vinst på $250 ($100 x 2,50) möjlig. Om hon förlorar eller om spelet slutar oavgjort går insatsen på $100 till bookmakern.

Vad är en bookmaker?
Hur man använder en bookmakerbonus

Hur man använder en bookmakerbonus

Bookmakers kommer att göra allt för att locka till sig och behålla spelarna. För att uppnå detta, de erbjuder spelarna bonusar och kampanjer. Men hur skiljer man på bookmakerbonusarna?

Välkomstbonus

Som namnet antyder är en välkomstbonus ett incitament som ges till nya spelare efter att ha skapat ett konto framgångsrikt. Mest bästa bookmakers online erbjuder denna typ av kampanj och kan komma som en bonus utan insättning eller insättning.

Till exempel erbjuder en bookmaker att matcha 100 % upp till $200 på den första insättningen. Sedan fortsätter en spelare att göra en insättning på $50. I så fall kommer spelaren att få ytterligare 50 $, vilket är 100 % av deras insättningsbelopp. Detta gör att spelarens totala bankrulle blir $100. Tyvärr kan spelaren inte ta ut bonuspengarna direkt innan omsättningskraven har uppfyllts. Dessutom kan en kampanjkod behövas för att aktivera bonusen.

Gratisspel

Gratisspel är andra attraktiva specialerbjudanden som spelarna får på de bästa bettingsidorna. Precis som med välkomstbonusen kommer gratisspel i form av gratispengar som spelarna använder för att satsa på en specifik spelmarknad.

Men i det här fallet sätter spelare inte in något. Istället använder de bonuspengarna för att satsa. Spelaren kan få tillbaka bonuspengarna plus vinsten om vadet vinner. Detta beror dock till stor del på sportboken.

Ladda om bonusar

Erfarna sportsbook-användare vet några saker om reload-bonusar. En reload-bonus är i grunden som ett gratisspel för den som inte kan något om det.

Men det finns en liten skillnad. Vanligtvis ges de på efterföljande insättningar och inte den första. Gör bara en kvalificerande insättning och uppfyll omsättningskravet.

Dessutom är det viktigt att notera att denna bonus ibland kommer som en förlustprocent eller cashback. Till exempel, vissa sportsbooks ger tillbaka 3% till 5% av spelarens totala insättning under veckan eller månaden. Målet är att skydda spelare från förluster och uppmuntra dem att sätta in och spela mer.

Hur man använder en bookmakerbonus
Registrera dig med en onlinebookie

Registrera dig med en onlinebookie

Som förväntat är det ganska enkelt att öppna ett spelkonto oavsett om du spelar på mobil eller dator. Börja med att välja en bettingsajt bland de otaliga alternativen online och skapa ett konto. När du väljer en bettingsida, överväg odds, trovärdighet, bonusar, tillgängliga marknader och så vidare. Nedan är hur du öppnar ett spelkonto:

  1. Klicka på knappen Registrera, Gå med eller Registrera dig och ange din personliga information på det elektroniska formuläret. Sportboken kommer att kräva information som bosättningsland, fullständiga namn, födelsedatum, telefonnummer, etc.

  2. Skapa sedan inloggningsinformationen. Som förväntat måste du ange ett användarnamn och ett komplext lösenord. Undvik att använda alias eller smeknamn som användarnamn.

  3. Efter det kan bookmaker ge en säkerhetsfråga att besvara. Det är bäst att välja den du lätt kan komma ihåg. Detta kan vara namnet på din lärare, ditt husdjur, din bästa vän och så vidare.

  4. Länk nu a betalningsmetod och gör sedan en minsta insättning. Din välkomstbonus kommer att krediteras omedelbart om bookmakern erbjuder någon.

  5. Slutligen, navigera till matchvalssidan, skapa en spelkupong och satsa ett belopp.

Att skapa ett bookiekonto är bara det första steget mot att ta ut spelvinster. Det beror på att de flesta sportsbooks kräver att spelare slutför en KYC-process (Know Your Customer) innan de gör uttag.

Denna process är viktig för att förhindra bedragare, penningtvätt och spelande av minderåriga.

För att slutföra processen måste spelare använda dessa dokument:

  • Färgad och originalkopia av ett statligt utfärdat ID/pass/körkort.
  • Den senaste kopian av en elräkning eller kontoutdrag.
  • Ett skannat eller tydligt foto av ditt kredit-/betalkort. Observera att bilden måste innehålla åtta mellansiffror.

Få din bookmaker-inloggning

Med så många säkerhetsdetaljer att komma ihåg nuförtiden är det möjligt att glömma inloggningsinformationen för ett bookiekonto. Som tur är behöver du inte missa den spelmarknaden på grund av ett glömt lösenord eller användarnamn.

För att hämta den glömda informationen, klicka på "logga in"-knappen och tryck sedan på knappen för återställ lösenord längst ner på skärmen. I vissa fall kan spelarna behöva ange inloggningsuppgifter de kan komma ihåg för att aktivera den här knappen.

Välj sedan ett telefonnummer eller e-post för att skicka ett nytt lösenord. Vissa bookmakers kommer också att be spelare att svara på en säkerhetsfråga eller ange det födelsedatum som angavs under registreringsprocessen.

Använd ändå det nya lösenordet för att logga in på kontot och återställa lösenordet till något du enkelt kan komma ihåg.

Registrera dig med en onlinebookie