Utforska de bästa bookmakerna online

Sportsbooks eller bookies finns i flera former och storlekar. Men med de otaliga alternativen där ute är det inte så lätt att hitta rätt spelsajt som det låter. Så, finns det verkligen en "perfekt bookmaker" att spela hos?

Vi kommer att reda ut detta mysterium, plus hur man slår sig ner på en onlinebookie så snabbt som möjligt.

Oroa dig inte, vi vet att det är svårt att ta reda på vilken väg du ska gå när det kommer till sportspel, men här ger vi dig en guide om var du ska leta, vad är en bookmaker, vad du ska göra och hur du kan tjäna de bästa bonusarna.

Vad är en bookmaker?Olika typer av bookmakersInternationella kontra lokala bookmakersFå din Bookmaker-inloggning
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
Vad är en bookmaker?

Vad är en bookmaker?

En bookmaker eller sportsbook, som populärt känt, är en person eller ett företag som accepterar spel och betalar ut beroende på överenskomna odds. Ofta satsar bookmakers på lagliga och professionella sporter som föreningsfotboll, hästkapplöpning, boxning, golf och mer.

Ännu bättre, det nuvarande nätet är ännu bredare för att rymma politiska händelser, e-sport, väderprognoser och så vidare.

Som sagt, bookmaking kan vara lagligt eller olagligt, beroende på de lokala spellagarna. Till exempel i Storbritannien har bookmaking varit lagligt sedan 1961 och ses idag som en avgörande bidragsgivare till landets ekonomi.

Men i de flesta länder i Mellanöstern som Förenade Arabemiraten, är någon form av vadslagning inte tillåten av religiösa och kulturella skäl.

Så här fungerar en bookmaker online. Anta att en spelare vill satsa på att Maria Sharapova vinner mot Serena Williams i damtennis. Om Sharapova har 2,50 odds och spelaren satsar $100 på sin vinst, är en vinst på $250 ($100 x 2,50) möjlig. Om hon förlorar eller om spelet slutar oavgjort, går insatsen på $100 till bookmakern.

Vad är en bookmaker?
Olika typer av bookmakers

Olika typer av bookmakers

Att navigera i bookmakers värld kan vara överväldigande, men att känna till de olika typerna kan hjälpa dig att göra rätt val. Här är en förenklad guide:

 • Tegel och murbruk bookmakers: Det här är de traditionella vadslagningsbutikerna du kan gå in i, lägga ett vad och chatta med andra. Även om de erbjuder en verklig upplevelse och ett brett utbud av bettingalternativ, kanske de saknar bekvämligheten med 24/7 betting.
 • Bookmakers online: Dessa digitala plattformar är perfekta för dem som älskar betting hemifrån eller på språng. Med många sportalternativ, bonusar och verktyg som livestreaming har de moderniserat vadslagning. Dessutom är de bra för dem som söker efter "bästa online bookmakerbonusar" eller "bästa bettingsajter online."
 • Bettingbörser: Se det här som en marknadsplats för spelarna. Istället för att satsa mot en bookmaker, satsar du mot andra spelare. Den här modellen kan erbjuda bättre odds och mer kontroll, men kom ihåg att det finns en provision på vinster.

I grund och botten beror ditt val på dina preferenser: den klassiska upplevelsen, digital bekvämlighet eller en blandning av båda.

Olika typer av bookmakers

Använd en bookmakerbonus

Bookmakers kommer att göra allt för att locka till sig och behålla spelarna. För att uppnå detta, de erbjuder spelarna bonusar och kampanjer. Bookmakerbonusar kan vara ett bra sätt att kickstarta din spelresa och maximera dina potentiella vinster. Här är en steg-för-steg-guide om hur du får ut det mesta av bookmakerbonusar:

 1. Välj en bookmaker: Välj en ansedd bookmaker som erbjuder attraktiva bonusar och kampanjer för nya kunder. Använd Betting Rankers lista som din go-to guide för mest välrenommerade bettingplattformar.
 2. Bli Medlem: Skapa ett konto hos bookmakern genom att tillhandahålla nödvändig personlig information.
 3. Läs villkoren: Läs noga igenom villkoren för bonusen för att förstå omsättningskraven, tidsgränserna och eventuella tillämpliga begränsningar.
 4. Gör en insättning: Sätt in det belopp som krävs för att aktivera bonusen. Vissa bookmakers kan erbjuda en bonuskod som måste anges under insättningsprocessen.
 5. Hämta bonusen: Bonusen kan krediteras automatiskt eller kräva manuell aktivering, beroende på bookmaker. Följ instruktionerna från bookmakern för att hämta bonusen.
 6. Uppfyll omsättningskraven: De flesta bonusar kommer med omsättningskrav som anger hur många gånger bonusbeloppet eller insättningen + bonusbeloppet behöver omsättas innan några vinster kan tas ut. Se till att du uppfyller dessa krav inom den angivna tidsramen.
 7. Placera satsningar: Använd bonusmedlen för att placera spel på kvalificerade sporter och marknader. Tänk på eventuella restriktioner för lägsta odds eller speltyper som kan gälla.
 8. Övervaka dina framsteg: Håll koll på dina omsättningsframsteg och se till att du uppfyller kraven innan deadline.
 9. Ta ut dina vinster: När du har uppfyllt omsättningskraven kan du ta ut dina vinster, inklusive bonusbeloppet, med förbehåll för eventuella uttagsbegränsningar.

Kom ihåg att spela ansvarsfullt och bara satsa det du har råd att förlora. Bonusar är ett utmärkt tillfälle att förbättra din spelupplevelse. Ändå borde de inte vara den enda anledningen till att välja en bookmaker.

Cashback Bonus
Internationella kontra lokala bookmakers

Internationella kontra lokala bookmakers

När du väljer en bookmaker kommer du att stöta på både internationella och lokala alternativ. Var och en har sina fördelar och överväganden.

Internationella bookmakers: Internationella bookmakers är kända för sin omfattande sportbevakning, konkurrenskraftiga odds och avancerade bettingfunktioner. De verkar ofta i flera jurisdiktioner och vänder sig till en global publik. Internationella bookmakers erbjuder vanligtvis ett brett utbud av betalningsalternativ och ger kundsupport på flera språk. Men de kanske inte har samma nivå av förtrogenhet med lokala sport- och vadslagningspreferenser.

Lokala bookmakers: Lokala bookmakers är mer regionspecifika och fokuserar på att tillgodose vadhållningsbehoven i ett visst land eller region. De kanske har en bättre förståelse för lokal sport och erbjuder specialiserade marknader och kampanjer. Lokala bookmakers tenderar också att tillhandahålla lokal kundsupport och betalningsmetoder som är mer bekväma för lokala spelarna. Däremot kan deras sporttäckning och odds vara begränsade jämfört med internationella bookmakers.

När du väljer mellan internationella och lokala bookmakers, överväg dina vadslagningspreferenser, de sporter du är intresserad av och nivån av förtrogenhet du vill ha från din bookmaker. Det är också värt att notera att många spelarna väljer att ha konton hos både internationella och lokala bookmakers för att dra fördel av de bästa oddsen och kampanjerna som finns tillgängliga.

Internationella kontra lokala bookmakers

Registrera dig med en onlinebokhandlare

Som väntat är det ganska enkelt att öppna ett spelkonto oavsett om du spelar på mobil eller dator. Här är de allmänna stegen att följa:

 1. Välj en bookmaker: Sök efter olika bookmakers och välj den som passar dina preferenser.
 2. Besök bookmakerns webbplats: Gå till bookmakerns webbplats och klicka på knappen "Registrera dig" eller "Gå med nu".
 3. Ange personliga uppgifter: Fyll i registreringsformuläret med dina personliga uppgifter, inklusive namn, adress, födelsedatum och kontaktinformation. Du kan också behöva uppvisa bevis på identitet och adress.
 4. Skapa ett användarnamn och lösenord: Välj ditt kontos unika användarnamn och lösenord. Se till att ditt lösenord är starkt och säkert.
 5. Sätt insättningsgränser: Vissa bookmakers tillåter dig att sätta insättningsgränser för att hjälpa dig hantera din vadslagningsaktivitet. Överväg att sätta gränser som passar din budget och säkerställ ansvarsfullt spelande.
 6. verifiera ditt konto: I vissa fall kan bookmakers kräva att du verifierar ditt konto genom att tillhandahålla ytterligare dokument som en kopia av ditt ID eller en elräkning. Detta är en standardprocedur för att förhindra bedrägeri och garantera säkerheten för ditt konto.
 7. Gör en insättning: När ditt konto har verifierats kan du göra en insättning med de tillgängliga betalningsalternativen. Många bookmakers erbjuder en mängd olika insättningsmetoder, inklusive kredit-/betalkort, e-plånböcker och banköverföringar.
 8. Börja satsa: Med pengar på ditt konto kan du börja utforska sport- och vadslagningsmarknaderna som bookmakern erbjuder. Lägg dina vad och njut av spänningen med sportspel!

Kom ihåg att spela ansvarsfullt och inom dina gränser. Sätt en budget för dina vadslagningsaktiviteter och undvik att jaga förluster. Sportspel ska vara en trevlig form av underhållning, inte ett sätt att tjäna pengar.

Att skapa ett bookiekonto är bara det första steget mot att ta ut spelvinster. Det beror på att de flesta sportsbooks kräver att spelare slutför en KYC-process (Know Your Customer) innan de gör uttag.

Denna process är viktig för att förhindra bedragare, penningtvätt och spelande av minderåriga.

För att slutföra processen måste spelare använda dessa dokument:

 • Färgad och originalkopia av ett statligt utfärdat ID/pass/körkort.
 • Den senaste kopian av en elräkning eller kontoutdrag.
 • Ett skannat eller tydligt foto av ditt kredit-/betalkort. Observera att bilden måste innehålla åtta mellansiffror.
Få din Bookmaker-inloggning

Få din Bookmaker-inloggning

Med så många säkerhetsdetaljer att komma ihåg nuförtiden är det möjligt att glömma inloggningsinformationen för ett bookiekonto. Som tur är behöver du inte missa den spelmarknaden på grund av ett glömt lösenord eller användarnamn.

För att hämta den glömda informationen, klicka på "logga in"-knappen och tryck sedan på knappen för återställ lösenord längst ner på skärmen. I vissa fall kan spelarna behöva ange inloggningsuppgifter de kan komma ihåg för att aktivera den här knappen.

Välj sedan ett telefonnummer eller e-post för att skicka ett nytt lösenord. Vissa bookmakers kommer också att be spelare att svara på en säkerhetsfråga eller ange det födelsedatum som angavs under registreringsprocessen.

Använd ändå det nya lösenordet för att logga in på kontot och återställa lösenordet till något du enkelt kan komma ihåg.

Få din Bookmaker-inloggning

Pålitlig bookmaker

Att välja en pålitlig bookmaker är avgörande för en säker och njutbar spelupplevelse. Här är några tips som hjälper dig att fatta ett välgrundat beslut:

 1. Rykte och pålitlighet: Leta efter bookmakers med ett solidt rykte och positiva kundrecensioner. En pålitlig bookmaker kommer att ha en giltig spellicens och följa strikta regler.
 2. Utbud av sport- och bettingmarknader: Tänk på mångfalden av sporter och vadslagning som erbjuds av bookmakern. Leta efter en bookmaker som täcker dina favoritsporter och erbjuder ett brett utbud av vadslagningsmarknader.
 3. Konkurrenskraftiga odds: Jämför oddsen som erbjuds av olika bookmakers för att hitta det bästa värdet för dina spel. En bookmaker med konsekvent konkurrenskraftiga odds kommer att ge dig bättre avkastning i det långa loppet.
 4. Användarvänligt gränssnitt: En bra bookmaker bör ha en användarvänlig webbplats eller app som gör det enkelt att navigera och lägga spel. Leta efter funktioner som livebetting, statistik och kundsupport.
 5. Betalningsalternativ och säkerhet: Se till att bookmaker erbjuder säkra betalningsalternativ och skyddar din personliga och finansiella information. Leta efter bookmakers som använder krypteringsteknik och har ett dedikerat kundsupportteam.

Genom att överväga dessa faktorer kan du hitta en pålitlig bookmaker som uppfyller dina behov och ger en säker bettingmiljö.

Betting-appar
About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Faq

Allt du behöver veta om casinon

Vad är en bookie?

En bookmaker, eller "bookie", är någon som tar vad på evenemang som sport. De avgör chanserna att något ska hända (kallas "odds") och betalar ut pengar om du gissar rätt. De tjänar pengar genom att sätta odds som säkerställer att de tjänar oavsett resultatet. Nuförtiden arbetar många bookmakers online och låter människor satsa från sina datorer eller telefoner. De gör att titta på sport mer spännande genom att ge fansen en chans att vinna pengar baserat på deras förutsägelser.

Vilken roll spelar bookmakers i sportspel?

Bookmakers är viktiga enheter inom sportspelsvärlden. De fungerar som mellanhänder mellan spelarna och de sportevenemang de vill satsa på. Bookmakers tillhandahåller odds för olika utfall av ett sportevenemang och accepterar spel från individer som tror att de kan förutsäga resultatet korrekt. Deras primära roll är att sätta oddsen på ett sätt som säkerställer att de gör en vinst oavsett resultatet. De hjälper också till att upprätthålla integriteten för sportspel genom att analysera olika faktorer och ställa in oddsen därefter.

Vilka är huvudtyperna av bookmakers?

Det finns tre primära typer av bookmakers: traditionella bookmakers, online bookmakers och bettingbörser. Traditionella bookmakers har fysiska platser där vadslagning placeras, medan bookmakers online verkar på internet och erbjuder bekvämlighet och ett brett utbud av vadslagningsalternativ. Bettingbörser är plattformar där spelarna kan satsa mot varandra, så att de kan sätta sina egna odds.

Hur tjänar bookmakers?

Bookmakers säkerställer sin vinst genom konceptet "bookmakers marginal" eller "vig." Denna marginal är skillnaden mellan oddsen som erbjuds av bookmakern och de sanna oddsen för att en händelse inträffar. Genom att sätta sina odds på ett sådant sätt att den totala sannolikheten överstiger 100 % skapar de en marginal som garanterar dem en vinst oavsett sportevenemangets utfall.

Vilka är de olika formaten som odds kan uttryckas i?

Bettingodds kan uttryckas i tre huvudformat: decimalodds, bråkodds och moneylineodds. Decimalodds visar den totala avkastningen för en vinnande satsning, bråkodds representerar den potentiella vinsten i förhållande till insatsen, och moneyline-odds indikerar summan man behöver satsa för att vinna 100 enheter eller den potentiella vinsten för en 100-enheters satsning.

Hur beräknar bookmakers sin marginal?

Bookmakerns marginal är skillnaden i den totala sannolikheten för utfall som summerar till mer än 100 %. Genom att analysera olika faktorer uppskattar bookmakers sannolikheten för varje utfall och sätter oddsen därefter. Marginalen är överskottsprocenten över 100 %.

Vad bör man tänka på när man väljer en pålitlig bookmaker?

När du väljer en pålitlig bookmaker, överväg faktorer som rykte, utbudet av sporter som erbjuds, konkurrenskraftiga odds, användargränssnittet för deras plattform och säkerheten för betalningsalternativ. Det är också fördelaktigt att kontrollera om det finns giltiga spellicenser och positiva kundrecensioner.

Hur kan någon öppna ett konto hos en bookmaker?

För att öppna ett konto hos en bookmaker behöver man besöka bookmakerns webbplats, registrera sig genom att lämna personliga uppgifter, välja ett unikt användarnamn och lösenord, ställa in insättningsgränser om så önskas, verifiera kontot om det behövs, göra en första insättning och börja sedan satsa .

Vilka är vanliga misstag att undvika när man spelar hos bookmakers?

Vanliga misstag inkluderar att jaga förluster, att inte jämföra odds från olika bookmakers, dålig bankrullehantering, att göra impulsiva satsningar utan ordentlig forskning och att försumma djupgående forskning innan satsningar.

Vad är det viktigaste för någon som navigerar i bookmakers värld?

Bookmakers spelar en avgörande roll i sportspel genom att tillhandahålla odds och acceptera vad. Det är avgörande att förstå deras verksamhet, betydelsen av odds och marginaler och fatta välgrundade beslut när du spelar. Kom alltid ihåg att spela ansvarsfullt, sätta gränser och se sportvadslagning mer som en form av underhållning än att tjäna pengar.