Gambling Addiction

Undvika spelberoende

För alla som inte har fallit i fällan låter spelberoende som ett omöjligt scenario. Många människor som tycker om spel som en social aktivitet förstår inte hur det kan suga in människor. Spelberoende är ett allvarligt problem som alla spelare bör försöka undvika hela tiden.

För att göra detta är det viktigt att förstå vad som orsakar sådant beteende.

Emotionell vadslagning

Vissa människor älskar att satsa på lag som de stöttar. Andra är emot de lagen som de hatar. Detta gör att de tappar rationalitet i sin bettingprocess. Om satsningarna inte går som de ska, kommer de sannolikt att fortsätta jakten till en punkt där de inte kan kontrollera det längre.

Betting som en investering

Tiderna kan ha varit svåra, men att satsa för det enda syftet att tjäna pengar är fortfarande en dålig idé. Precis som du skulle lägga alla dina pengar i ett nystartat företag, kommer betting som företag att fortsätta att begära mer. Du jagar förluster och vill dra nytta av vinster. Undvik alltid detta.

Andra vanliga orsaker till vadslagningsberoende inkluderar:

  • Blir förtalad för att ha satsat för mycket
  • Har ingen spelbudget
  • Stress eller depression som härrör från andra områden (avböjning och att söka tröst).
  • Förening med spelmissbrukare

Att undvika spelberoende

Med ovan angivna skäl är det lätt att säga hur man kan undvika missbruk. Det är det omvända av ovanstående orsaker. Men oftast är det lättare sagt än gjort. Den viktigaste delen är att ta bort känslor från vadslagning. Satsa inte för att du är pank. Eller full. Eller sårad. Bifoga inte dina insatser till din support för lag.

Dessutom är det viktigt att förstå att beroende är en störning. Om du stöter på en missbrukare, nå ut och hjälp dem. Du kan hänvisa dem till organisationer som Be Gamble Aware, Priory Group och Help Guide där de kan få professionell hjälp.

Leo Vegas:100 gratisspins till nya spelare
Besök casino

18+ år, Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Läs fullständiga regler och villkor här.

Missa inte dessa bonuserbjudanden

Leo Vegas
Leo Vegas
100 gratisspins
Insättningsmetoder
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hämta din bonusLeo Vegas recension

18+ år, Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Läs fullständiga regler och villkor här.

Close