De bästa spelapparna online

För bara några år sedan var sportspel en tidskrävande och dyr affär. Det beror på att spelarna var tvungna att ta hänsyn till tid och budget för att spela i en fysisk spelbutik. Men det är nu i det förflutna, tack vare de bästa betting-apparna.

Så på den här sidan kommer du att känna till de bästa betting-apparna 2021 och lite användbar information för mobil sportbetting. Sportspelsapp är en mjukvara för mobil eller stationär dator där spelarna satsar på flera sportevenemang.

De bästa spelapparna online
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
Vad är appar för betting online?

Vad är appar för betting online?

Vanligtvis är appar för toppbetting tillgängliga via instant-play (webbaserad) eller dedikerade appar för PC och mobila operativsystem. Spelare börjar med att skapa en spelkupong innan de sätter en insats med riktiga pengar eller bonuspengar. Apparna tillåter också spelare att se livespelresultat och statistik samt spåra vinster och förluster.

Vad är appar för betting online?
En kort historia av vadslagning

En kort historia av vadslagning

För det första har sportspel funnits så länge som sportevenemang har funnits. Det hela började för mer än 2 000 år sedan när grekerna introducerade OS, som senare spred sig till antikens Rom. I Rom placerade åskådarna enorma summor på att vinna gladiatorer, och sportspel blev så småningom lagligt.

Senare i historien blev vadslagning utbredd i England, med hästkapplöpning vara centrum för attraktionen. Det tog inte lång tid innan de engelska nybyggarna exporterade denna tidsfördriv till de amerikanska stränderna och andra delar av världen. Idag kan spelare satsa på fotboll, hockey, rugby, tennis, hästkapplöpning, vinthundsracing och mer.

En kort historia av vadslagning
Senare utveckling av sportspel

Senare utveckling av sportspel

På 1950-talet legaliserade Las Vegas sportspel för att göra det mer attraktivt för många. Spelarna var dock tvungna att planera resan i enlighet med detta, och de som bodde utanför staden hade otur. Det är på grund av sådana besvär som ledde till uppkomsten av onlinesportspel. Den första sportspelsappen (Interlops) lanserades 1996.

Framgången för denna spelsajt motiverade andra bookmakers att lansera. Som väntat hade de flesta bookmakers redan framgångsrika landbaserade verksamheter. Men precis som med onlinekasinobranschen var konkurrensen stenhård. Som ett resultat började sportsbooks erbjuda lockande bonusar som gratisspel och bonuspengar för att locka och behålla spelare.

Under tiden, livebetting kom mycket senare under 2002. Detta markerade en betydande milstolpe i branschen, eftersom spelarna kunde lägga vad på livematcher. För erfarna spelarna vet de att livespel är mer lukrativt och underhållande än vadslagning före match.

Här har spelarna redan fått sitt jobb slut eftersom matchresultaten nu är lättare att förutse. Sammantaget har bettingappar online revolutionerat branschen en hel del.

Senare utveckling av sportspel
Populariteten för bettingappar

Populariteten för bettingappar

Ingen kan argumentera för det sportspel online är för närvarande den mest framstående spelmarknaden globalt. Enligt resultat från Zion Market Research fick sportspelbranschen en hel del intäkter på 131,1 miljarder dollar 2020, trots Covid-19-pandemin.

Dessutom säger samma rapport att marknaden kommer att registrera omkring 179,3 miljarder dollar år 2028. Nu är detta en imponerande tillväxt på 8,83%.

Men varför noterar den här branschen häpnadsväckande siffror även under utmanande år? För det första och mest uppenbara kunde den ökade internetpenetrationen inte ha kommit vid en bättre tidpunkt.

Enligt rapporter fanns det cirka 4,66 miljarder aktiva internetsurfare i januari 2021. Av detta antal använde nästan 90 % sina mobiltelefoner för att komma åt internet. Om denna statistik är något att gå efter, betyder det att cirka 63% av världens befolkning kan spela online.

Förutom en bredare internettäckning fick branschen ett skott i armen från den ständigt växande mobiltekniken. När den första iPhone och Android släpptes i juni 2007 respektive september 2008, innebar det bara att branschen skulle bli större och bättre.

Idag matchar dessa mobila operativsystem stationära system vad gäller säkerhet och funktionalitet. Faktum är att vadslagning på mobilen är det enda sättet att njuta av dedikerade tjänster för spelappar.

Populariteten för bettingappar
Hur är det med lagstiftningen om vadslagning på sport?

Hur är det med lagstiftningen om vadslagning på sport?

En annan ofta förbisedd anledning till att bettingappar har blivit så populära är den senaste lagstiftningen på de flesta marknader. Ta till exempel Storbritannien, där bookmaking blev lagligt på 1960-talet.

Idag har branschen många licensierade webbplatser med mer än 100 spelbutiker spridda över hela landet. Det nuvarande marknadsvärdet är över £650 miljoner med över 2 miljoner aktiva spelare. Imponerande!

När de flyttar över Atlanten till USA, blir stater mer mottagliga för onlinespel efter år av politiskt motstånd. Till exempel antog lagstiftarna i Arizona enhälligt lagförslaget för onlinesportspel 2021 för att tillåta mobilspel.

Som ett resultat gick flera sportsbooks live i september. Nevada, Colorado, Illinois och Iowa är andra delstater där appar för onlinespel blomstrar.

Hur är det med lagstiftningen om vadslagning på sport?
För- och nackdelar med bettingappar

För- och nackdelar med bettingappar

Det finns så många anledningar att använda de bästa apparna för sportbetting online.

Fördelar

 • Bekvämlighet: Precis som det sparar tid att ringa med en mobiltelefon istället för en statisk fast telefon, gäller samma sak för mobilspel. Spelare behöver med andra ord inte hitta en dator eller en personlig spelbutik för att lägga vad. Ta istället fram din telefon, skapa en spelkupong och vinn lite pengar.
 • Bästa odds och bonusar: Många landbaserade spelbutikskunder håller med om att det inte finns några gratis luncher här. Att satsa på en av dessa butiker utan ett lägsta insättningsbelopp är nästan omöjligt. Omvänt, bonusar och gratisspel är dagens ordning på de bästa betting-apparna. Ofta njuter nya spelare gratisspel för att bara skapa ett konto framgångsrikt.
 • Enkel utbetalning: Enkel utbetalning är ett viktigt försäljningsargument för bettingappar. För att ta ut vinster behöver spelarna bara gå till kassan och välja en uttagsmetod kopplad till kontot. Och det är utan att glömma snabba insättningar via Betala med telefonräkning.

Nackdelar

 • Spelberoende: Spelare som inte kan kontrollera sin vadslagningstörst kan finna sig att sjunka djupare in i beroendet. Det faktum att spelappar tar vad som helst, när som helst betyder inte att vadslagning ska ersätta andra tidsfördriv i ditt liv.
 • Begränsade funktioner: Så bra som de kommer, vadslagningsappar är på något sätt begränsade jämfört med omedelbara webbappar. I många fall innehåller webbversionerna fler funktioner som ytterligare betalningsmetoder, mer bonusinformation och mer.
För- och nackdelar med bettingappar
Hur man satsar med appar

Hur man satsar med appar

Det här avsnittet diskuterar hur du kommer igång med de bästa spelapparna. Du lär dig att välja rätt operatör, ladda ner en kompatibel app och konfigurera ett konto framgångsrikt.

Välj en leverantör med den bästa bettingappen

Nedan är några saker att tänka på när du väljer en toppapp för hasardspel:

 • Laglighet: Se med detta hur tillförlitlig bettingplattformen är. De bästa apparna för sportspel måste vara licensierade och reglerade av ett juridiskt organ för att garantera rättvisa och säkerhet. Om du till exempel bor i Storbritannien är allt som inte godkänts av UKGC ett alternativ att överväga.
 • Tillgängliga odds: Ju saftigare odds, desto bättre sportbok. Men först, lär dig hur du läser oddsen. Till exempel använder de flesta europeiska sportsbooks decimalodds medan amerikanska sportsbooks använder amerikanska odds. Hur som helst, nöj dig inte med mindre.
 • Livespel: Om en sportsbook-app inte erbjuder livebetting och streamingtjänster, hoppa över den helt. Som sagt i början är livebetting den verkliga affären i den moderna sportbettingbranschen. I den här typen av hasardspel kan spelare se hur oddsen varierar under spelandet och fatta korrekta beslut.
 • Insatsgränser: De högsta och lägsta insatsgränserna varierar beroende på sportbok. Standardspelspel tillåter spelare att satsa så lite som $0,50 och så mycket som $10 000. Insatsgränserna för vadslagning i spel är dock alltid olika. Vissa jurisdiktioner som Tyskland sätter också ett tak på den maximala insats en spelaren kan placera.
 • Kundsupport: Många gånger stöter spelarna på problem som sena uttag, ID-verifiering, avstängda spelkonton och så vidare. I så fall bör spelappens support ge snabb 24/7 service. Om möjligt är livechattsupport som inte hanteras av bots ett måste.
Hur man satsar med appar
Ladda ner appen

Ladda ner appen

Efter att ha identifierat den perfekta bettingappen är det dags att installera den. Upplevelsen kan dock skilja sig något, beroende på vadslagningsenhet och bookmaker. Så nedan är vad du ska tänka på när du satsar på Android och iPhones:

Android appar för sportbetting

Android är verkligen det mest använda operativsystemet för mobiltelefoner. Som sådan är det uppenbart att de flesta mobilspelappar är skräddarsydda för Android. Men överraskande nog är de flesta sportspelsappar inte tillgängliga på Google Play Butik. 2013 förbjöd Google alla hasardspelsappar för riktiga pengar på Play Butik och hävdade att det inte fanns något system för att verifiera användarnas ålder.

Lyckligtvis hävdes det allmänna förbudet 2017, även om det bara var begränsat till användare i Storbritannien, Frankrike och Irland. Tidigare i år lade företaget till ytterligare 15 länder (inklusive USA) till listan. Även om detta är ett viktigt steg, sitter de flesta användare fortfarande utanför. Men oroa dig inte eftersom spelarna fortfarande kan installera APK-appar direkt från spelbokens webbplats.

iOS-appar för sportbetting

Till skillnad från Google har Apple varit en mer spelarevänlig plattform. Som ett resultat är chanserna att direkt ladda ner dessa lagliga sportböcker på iPhone eller iPad från App Store ganska höga. Ännu bättre, att ladda ner och installera iPhone-bettingappar är gratis, precis som med Android.

För att installera sportbetting-appen på iPhone, följ dessa steg:

 • Besök App Store och sök efter sportbokens namn.
 • Tryck på namnet på den spelapp du vill ladda ner.
 • Klicka på Hämta och tryck sedan på INSTALLERA.
Ladda ner appen
Hur man ställer in ett bookmaker-appkonto

Hur man ställer in ett bookmaker-appkonto

Att skapa ett sportspelkonto är ganska enkelt när appen redan är installerad. Observera att processen är ganska densamma, oavsett om du använder en spelapp för iPhone eller Android. Hitta helt enkelt knappen Registrera dig, Gå med eller Registrera dig och klicka på den.

Sedan lanseras ett elektroniskt formulär för att ange namn, kön, födelsedatum, personnummer och adress. De flesta spelappar kräver också att nya spelare uppger sina mobilnummer och svarar på säkerhetsfrågor. Ange slutligen en e-postadress och ett lösenord.

När du väl är med, fortsätt och länka en bankmetod som stöds av sportboken. Gör sedan en minsta insättning innan du gör anspråk på välkomstbelöningen med en kampanjkod om du uppmanas att göra det. Lägg till slut ditt matchval till spelkupongen och placera ett spel. Grattis!

Hur man ställer in ett bookmaker-appkonto
Populära appbetalningsmetoder

Populära appbetalningsmetoder

Som ny spelare kan du självklart inte vänta med att sätta in och ta ut pengar från sportsbook-kontot. Men innan du gör ett val, se till att betalningsmetod är bekväm och bekväm att använda. Nedan är en lista över några vanliga bankalternativ att överväga:

Kredit-/betalkort: Nästan alla spelappar accepterar betalningar via Visa och MasterCard. Men även om insättningar kan vara omedelbara, kan uttag ta upp till 5 arbetsdagar, beroende på spelboken och banken.

Förbetalt kort: Om du är medveten om säkerhet, bör bankmetoder som PayNearMe vara attraktiva. Med den här metoden kan spelarna sätta in pengar på en bensinstation eller livsmedelsbutik med hjälp av en streckkod som genereras i spelappen.

Banköverföring eller checkar: Den här gamla goda bankmetoden kan också komma väl till pass i de bästa spelapparna. Faktum är att det är ett av de bästa alternativen vid insättning/uttag av betydande belopp.

E-plånböcker: Vet du något om PayPal, Neteller eller Skrill? Tja, du behöver förmodligen ingen introduktion till e-plånböcker.

Kryptovaluta: Betting på kryptovaluta håller på att bli trendigt nuförtiden. Förutom att erbjuda oöverträffad anonymitet, kommer kryptospel också med omedelbara transaktioner. Och det är utan att nämna det höga värdet av digitala mynt.

Populära appbetalningsmetoder
Hitta de högst rankade sportspelsajterna

Hitta de högst rankade sportspelsajterna

Att avgöra vilken spelapp som är bäst är ingen lätt uppgift eftersom man kan behöva en lång checklista. Men några nyckelfaktorer kommer att leda dig till det perfekta alternativet. Nedan följer en översikt:

Säkerhet och säkerhet: För att en spelapp ska få grönt ljus från BettingRanker måste den först klara säkerhetstestet. Med en säker och säker sportspelsapp kan spelarna vara lugna med att veta att deras värdefulla pengar inte är i fara. Förutom licensinformation, gräver teamet av experter också efter information som SSL-kryptering och spelarens rykte.

Bankalternativ: I en tid då internetbank är normen är det dumdristigt att recensera en spelbok med bara en handfull bankmetoder. Som sådan erbjuder alla rekommenderade bookies för iPhone och Android flera säkra, säkra och pålitliga insättningsmetoder. Dessutom är insättningar omedelbara, med uttag som bara tar några timmar/dagar.

Tillgänglighet: Innan du väljer en sportbok är det av största vikt att se till att den är tillgänglig i din lokala jurisdiktion. Ta reda på om en lokal vakthund licensierar spelboken för att undvika att hamna i varm soppa med lagen. Alternativt kan du satsa på den bästa offshore-sportboken licensierad av juridiska internationella organ.

Support: En professionell och snabb kundsupport är avgörande, särskilt för nya spelarna. Spelare kontaktar ofta sportboksupport för att be om information som uttagslängd, bonuskoder och så mycket mer. Det är på grund av detta som supporten måste vara snabb, lyhörd och kunnig.

De ska kunna nås via livechatt, telefon, e-post eller till och med sociala medier.

Bonusar: Slutligen, glöm inte bort vikten av bonusar och kampanjer. Dessa belöningar hjälper nya spelarna att snabbt bosätta sig på en spelsajt. För lojala spelare kan bonusar hjälpa till att minimera förluster.

Och det är därför spelarna bör vara på jakt efter stora belöningar med spelarvänliga villkor. Intressant nog erbjuder de bästa bettingapparna också spelare de bästa bonusarna.

Hitta de högst rankade sportspelsajterna
About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
Handla om

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Faq

Allt du behöver veta om casinon

Vad är appar för onlinespel?

Onlinespelappar är plattformar som låter dig lägga vad på olika sporter och evenemang med din mobila enhet eller dator. De ger bekvämlighet och flexibilitet genom att låta dig satsa var som helst, när som helst.

Hur börjar jag satsa på en app?

För att börja betta, ladda ner en betting-app från App Store eller Google Play Store, eller besök en bettingleverantörs webbplats. Skapa ett konto, sätt in pengar och sedan kan du börja satsa på dina valda evenemang.

Är spel på appar lagligt?

Lagligheten av bettingappar beror på din plats. Vissa länder eller regioner har specifika lagar som reglerar vadslagning online. Kontrollera alltid om appen är licensierad och laglig i ditt område innan du använder den.

Vad kan jag satsa på?

Bettingappar erbjuder vanligtvis ett brett utbud av sporter och evenemang, inklusive fotboll, basket, tennis, hästkapplöpning och mer. Vissa appar erbjuder också alternativ för att satsa på icke-sportevenemang.

Hur vet jag om en betting-app är säker?

En app för säker betting bör vara licensierad och reglerad av en erkänd myndighet. Leta efter information om licensiering på appen eller webbplatsen. Kontrollera också efter funktioner som SSL-kryptering för att säkerställa datasäkerhet.

Vad är oddsen och hur fungerar de?

Odds representerar sannolikheten för att ett resultat inträffar och avgör hur mycket du kan vinna. Högre odds innebär ett mindre troligt resultat men en större potentiell vinst. Oddsformat kan variera, så det är viktigt att förstå dem innan du satsar.

Vad är livebetting?

Livebetting låter dig lägga spel på evenemang som redan pågår. Oddsen ändras i realtid baserat på vad som händer i spelet, vilket ger en dynamisk och spännande spelupplevelse.

Kan jag sätta insatsgränser?

Många bettingappar låter dig sätta gränser för hur mycket du kan satsa inom en viss period. Den här funktionen hjälper dig att hantera dina spelvanor på ett ansvarsfullt sätt.

Vad ska jag göra om jag stöter på problem med appen?

Om du stöter på några problem, kontakta appens kundsupport. De flesta spelappar erbjuder support via livechatt, e-post eller telefon. Se till att appen du väljer har ett pålitligt supportsystem.

Finns det bonusar på bettingappar?

Ja, många bettingappar erbjuder bonusar och kampanjer till både nya och befintliga användare. Dessa kan inkludera gratisspel, insättningsbonusar och andra specialerbjudanden. Läs alltid villkoren för att förstå hur dessa bonusar fungerar.