Bästa bookmakers som accepterar Credit Cards

Kreditkort är allmänt erkänt som den säkraste betalningsmetoden i onlinespelscenen. Kortet ger användaren en kreditram i kontantförskott för att göra bekväma betalningar och överföringar. Till skillnad från ett betalkort som använder medel direkt från ett checkkonto, är kreditkortspengar ett lån som innehavaren måste betala tillbaka med ränta. Dessutom bör djurhållaren spendera ett visst belopp per månad före förfallodagen enligt vad som anges på saldot.

Exempel på de mest pålitliga kreditkorten för vadslagning inkluderar American Express (AMEX), Visa och MasterCard. I länder där det är förbjudet att använda kreditkort vid vadslagning, kan spelare finansiera sina insatser med e-plånböcker som Skrill, Neteller.

Bästa bookmakers som accepterar Credit Cards
Hur man gör en insättning med kreditkort

Hur man gör en insättning med kreditkort

De flesta kreditföretag utfärdar kort online, även om kunder kan göra ansökningar personligen. Kortet bör vara klart om några dagar. Vissa leverantörer gör en kreditprövning innan emission. Kundens intjäningspotential används för att beräkna hur mycket kredit de har råd att betala tillbaka.

Sätta in pengar på en bettingsajt online är snabb, förutsatt att kreditkortet är giltigt och redo att användas.

Spelare kan göra det genom sina smartphones och surfplattor, eftersom nästan alla spelsajter är mobilanpassade. Här är en steg-för-steg-guide för hur du använder ett kreditkort för att ladda ett spelkonto.

  • Öppna ett konto med en bettingwebbplats
  • När du registrerar dig ombeds kunden att uppge personlig information och sina kreditkortsuppgifter, som sajten kommer ihåg vid varje transaktion. Namnen bör matcha för att underlätta verifieringen
  • Gå till banksidan och klicka på ett av de tillgängliga kreditkortsalternativen
  • Fyll i beloppet för insättning
  • Bekräfta transaktionen genom att ange CVV (de tre siffrorna på kortets baksida)

Kreditkortsinsättningar är omedelbara, och de flesta speloperatörer accepterar alla belopp från $10. Det maximala beloppet att satsa beror på kortinnehavarens kreditstatus.

Hur man gör en insättning med kreditkort
Är det möjligt att koppla ett kreditkort till ett bankkonto?

Är det möjligt att koppla ett kreditkort till ett bankkonto?

Kreditkort är inte kopplade till bankkonton. De används främst för onlinetransaktioner och kunden faktureras månadsvis. Kortutgivaren är inte en bankinstitution utan samarbetar med banker för att ge kredit.

Är det möjligt att koppla ett kreditkort till ett bankkonto?
Hur man gör ett uttag med kreditkort

Hur man gör ett uttag med kreditkort

Även om kreditkortsuttag inte är lika populära som insättningar, är stegen enkla. Visa är det mest använda alternativet. Spelleverantören kan ta upp till 48 timmar att godkänna utbetalningen.

När de har godkänts kan spelaren förvänta sig att ha pengarna på sina kreditkort inom de närmaste tre till fem arbetsdagarna. Uttagsprocessen är som följer:

  • Öppna fliken utbetalning/uttag på banksidan
  • Välj rätt kreditkort att ta ut till
  • Ange summan pengar som ska tas ut, med tanke på vadslagningssidans transaktionsgränser
  • Bekräfta personliga uppgifter. Namnet på spelplattformen bör matcha kreditkortets namn
  • Klicka på "bekräfta" eller en liknande knapp

Vissa webbplatser för sportspel tillåter dagliga uttag från $10 till $50 000. Operatörer kan ta ut vissa avgifter i sällsynta fall.

Hur man gör ett uttag med kreditkort
Kan jag ta ut pengar på mobilen?

Kan jag ta ut pengar på mobilen?

Moderna bettingsidor vänder sig till mobilanvändare, så de finns ofta i två versioner: stationär version och mjukvaruapplikation. Om operatören inte har en app kan spelarna spara en genväg till sajten i sina mobila webbläsare.

Kreditkortsuttag är möjliga på mobilen oavsett om spelaren föredrar appen eller blixtläget.

Kan jag ta ut pengar på mobilen?