Bästa bookmakers som accepterar EcoPayz

EcoPayz är en av de mest bekväma e-plånböckerna för att göra transaktioner på bettingsajter online. Grundades 2000 och accepterar över 45 valutor från hela världen. EcoPayz ägs och drivs av PSI-Pay, ett aktiebolag registrerat och licensierat av Storbritanniens Financial Conduct Authority för att erbjuda betaltjänster online.

Spelare online kan välja en av tre typer av konton: ecoCard, ecoAccount och ecoVirtualcard. EcoCard är ett förbetalt debetkonto, som MasterCard, som underlättar omedelbara onlinebetalningar. ecoAccount är ett privat onlinekonto som spelare kan fylla på när som helst eller skicka pengar till vem som helst. Slutligen är ecoVirtualcard ett engångsbetalkort online. Den blir ogiltig när transaktionen är klar.

Bästa bookmakers som accepterar EcoPayz
Hur man gör en insättning med EcoPayzDaglig insättningsgräns för EcoPayzHur man gör ett uttag med EcoPayz
Hur man gör en insättning med EcoPayz

Hur man gör en insättning med EcoPayz

EcoPayz gör det möjligt för användare att ansluta till sitt bankkonto och överföra pengar. Att öppna ett ecoPayz-konto är snabbt och gratis. Kunder måste fylla i sina personliga uppgifter som telefonnummer, adress och hemland. En aktiveringslänk skickas till den nya användaren, varefter ägaren kan använda kontot. Det finns olika sätt att ladda en ecoPayz med pengar: lokal banköverföring, internationella banktjänster, förbetalda kort, kredit- och betalkort.

Att göra en direkt insättning med ecoPayz till en bettingplattform är gratis och nästan omedelbart. Spelare med riktiga pengar som vill öka sin bankrulle väljer ecoPayz på kassasidan och anger beloppet att sätta in.

Namnet på denna sida skiljer sig från en spelleverantör till en annan. Sedan poppar ecoPayz-sajten upp oss där spelaren loggar in med användarnamn och lösenord. De tre tjänsterna, ecoAccount, ecoCard och ecoVirtualCard, kan användas för transaktionen. Vanligtvis tar ecoPayz ingen avgift för dessa typer av inlåning.

Hur man gör en insättning med EcoPayz
Daglig insättningsgräns för EcoPayz

Daglig insättningsgräns för EcoPayz

Gränserna beror på kontonivån för en ecoPayz-användare och villkoren för vadslagningssajten. EcoPayz-kontot är tillgängligt på VIP-, platina-, guld-, silver- och klassisk nivå.

Att registrera sig för dessa nivåer är gratis, men de tjänster som är tillgängliga på varje nivå kommer att skilja sig åt. Ju högre status, desto högre insättningsgräns och vice versa. Kontogränser är utformade för att skydda pengar som finns på ett ecoPayz-konto.

När du fyller på en bettingsajt är maxgränsen på alla nivåer €250 per transaktion. Dagliga gränser sträcker sig från €1500 till €11,000 för de högsta nivåerna på ecoPayz-kontot (Guld, Platinum och VIP).

Kan jag sätta in med mobilen?

EcoPayz erbjuder en säker och säker mobilapp som kan laddas ner från App Store och Google Play. Användare kan komma åt sina konton från iOS- och Android-enheter.

Daglig insättningsgräns för EcoPayz
Hur man gör ett uttag med EcoPayz

Hur man gör ett uttag med EcoPayz

Så länge en spelplattform stöder ecoPayz är uttag möjliga med ecoAccount- och ecoCard-konton. De inblandade stegen är följande:

  • Spelaren navigerar till kassasidan
  • De väljer ecoPayz från listan över betalningsalternativ
  • De anger beloppet som ska tas ut från spelkontot
  • De fyller i den begärda informationen för att webbplatsen ska kunna godkänna uttaget

När du begär ett uttag visas transaktionen omedelbart på spelkontot och pengarna når spelaren inom två eller tre arbetsdagar.

Spelleverantörer tar knappast ut någon avgift för ecoPayz-uttag. Men beroende på nivån på kontot kan ecoPayz ta ut något litet.

Daglig uttagsgräns hos ecoPayz

Varje spelleverantör sätter en uttagsgräns, så det är bra att kontrollera villkoren innan du gör uttag. Uttagsgränsen förknippad med ecoCard baseras på kontots status eller nivå.

Det maximala beloppet som ett ecoPayz-konto kan hålla på silver- och guldnivå är €15 000 respektive €100 000. Användaren kan ladda sitt konto i en enda transaktion med €10 - €200 på klassisk nivå.

Konton med silverstatus kan ta emot allt mellan €10 till €1 000 på en gång. Ett guldkonto kan ta €10 till €1 500 i en transaktion.

Kan jag ta ut pengar på mobilen?

Uttag via ecoPayz mobilapp är en enkel process. En spelare loggar in på sitt konto på en Android- eller iOS-smartphone och följer stegen ovan.

Hur man gör ett uttag med EcoPayz