Bästa bookmakers som accepterar Klarna

Klarna Bank AB, eller helt enkelt känd som Klarna, är en svensk bank som tillhandahåller onlinebetalningar till miljontals människor över hela Europa. Det grundades 2005. Klarna-företaget, som har över 85 miljoner kunder och utför över 1 miljon transaktioner varje dag, har vuxit i popularitet bland spelarna som betalningsalternativ hos online-bokhandlare.

Att satsa med Klarna är enkelt, och tusentals spelarna och spelarna favoriserar bookmakers som accepterar Klarna. Detta beror på att det tillåter dem att både sätta in och ta ut pengar från sina spelkonton, vilket innebär enklare, enklare och snabbare transaktioner.

Bästa bookmakers som accepterar Klarna
Tillföra pengar genom KlarnaUttag av pengar på Klarna
Tillföra pengar genom Klarna

Tillföra pengar genom Klarna

Insättning av pengar via ett Klarna-konto kräver att ett bankkonto eller kort är länkat. Detta kan göras antingen via deras app eller hemsida.

Genom appen:

  1. Logga in med dina referenser
  2. Gå till "Mitt Klarna"-inställningar och välj "Betalningsmetoder"
  3. Därifrån väljer du "Lägg till ett bankkonto", "Lägg till ett kort" eller "Ta bort"

Via hemsidan:

  1. Gå till Klarna.com och logga in med dina kontouppgifter
  2. Välj "Betalningsmetoder"
  3. Välj "Lägg till ett bankkonto", "lägg till ett kort" eller "Ta bort"

Endast ett bankkonto kan sparas och kopplas till ett Klarna-konto vid varje given tidpunkt. Om det finns ett behov av att ändra det länkade bankkontot, ta helt enkelt bort det och lägg till ett nytt.

För kort är det tillåtet att spara flera kort, men det krävs att man har ett som primärt kort för betalningar.

För att lägga till pengar på ditt spelkonto, gå till sidan och logga in. Välj Klarna som det föredragna betalningsalternativet, ange beloppet, ange bankinformation och bekräfta överföringen. Denna transaktion kommer att återspeglas så snart insättningen är gjord, och en betalning till Klarna kommer att återspeglas på ditt nästa kontoutdrag.

I skrivande stund kan betalningar genom Klarna göras i USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK och NOK.

Klarnas hanteringsavgift beror på beloppet som sätts in, men dessa är vanligtvis små och påverkar inte pengarna så mycket. De flesta online betalningsmetoder ta ut transaktionsavgifter som en standardfunktion.

Tillföra pengar genom Klarna
Uttag av pengar på Klarna

Uttag av pengar på Klarna

Att ta ut pengar från spelkonton genom Klarna är lika enkelt och liknar de flesta betalningsmetoder på marknaden.

Logga helt enkelt in på din handelssida (i det här fallet en bettingsajt) och gå till det vanliga uttagsalternativet. Välj sedan Klarna som föredragen betalningsmetod. Detta leder dig till nästa steg för att ange önskat belopp för uttag. När alla relevanta detaljer har tillhandahållits är allt som behöver göras att bekräfta och godkänna transaktionen.

Så snart detta är gjort kommer uttaget att behandlas och återspeglas på ditt bankkonto så snart som möjligt.

Det är också värt att komma ihåg att även när en bettingsajt accepterar insättningar genom Klarna, det kanske inte accepteras för uttag. Detta är en av de stora nackdelarna som hindrar spelarna från att använda denna betaltjänst eftersom Klarna redan är begränsat till 13 länder och en handfull spelsajter.

I det här fallet kan alternativa betalningskanaler krävas för att ta ut pengar som e-plånböcker som Neteller eller Paypal, eller så kanske en direkt banköverföring räcker.

Tänk på att om det blir en försening beror det troligen på bankens hålltid, underhåll eller allmänna helgdagar och helger.

Vissa avgifter kan tillkomma för att ta ut pengar genom Klarna, och beloppet beror på beloppet som tas ut. Detta är inte mycket av en röd flagga, eftersom detta är ganska mycket standardpraxis för de flesta betalningsmetoder där ute.

Uttag av pengar på Klarna