BĂ€sta bookmakers som accepterar Klarna

Klarna Bank AB, eller helt enkelt kÀnd som Klarna, Àr en svensk bank som tillhandahÄller onlinebetalningar till miljontals mÀnniskor över hela Europa. Det grundades 2005. Klarna-företaget, som har över 85 miljoner kunder och utför över 1 miljon transaktioner varje dag, har vuxit i popularitet bland spelarna som betalningsalternativ hos online-bokhandlare.

Att satsa med Klarna Àr enkelt, och tusentals spelarna och spelarna favoriserar bookmakers som accepterar Klarna. Detta beror pÄ att det tillÄter dem att bÄde sÀtta in och ta ut pengar frÄn sina spelkonton, vilket innebÀr enklare, enklare och snabbare transaktioner.

BĂ€sta bookmakers som accepterar Klarna
Tillföra pengar genom KlarnaUttag av pengar pÄ Klarna
Tillföra pengar genom Klarna

Tillföra pengar genom Klarna

InsÀttning av pengar via ett Klarna-konto krÀver att ett bankkonto eller kort Àr lÀnkat. Detta kan göras antingen via deras app eller hemsida.

Genom appen:

  1. Logga in med dina referenser
  2. GÄ till "Mitt Klarna"-instÀllningar och vÀlj "Betalningsmetoder"
  3. DÀrifrÄn vÀljer du "LÀgg till ett bankkonto", "LÀgg till ett kort" eller "Ta bort"

Via hemsidan:

  1. GĂ„ till Klarna.com och logga in med dina kontouppgifter
  2. VĂ€lj "Betalningsmetoder"
  3. VÀlj "LÀgg till ett bankkonto", "lÀgg till ett kort" eller "Ta bort"

Endast ett bankkonto kan sparas och kopplas till ett Klarna-konto vid varje given tidpunkt. Om det finns ett behov av att Àndra det lÀnkade bankkontot, ta helt enkelt bort det och lÀgg till ett nytt.

För kort Àr det tillÄtet att spara flera kort, men det krÀvs att man har ett som primÀrt kort för betalningar.

För att lÀgga till pengar pÄ ditt spelkonto, gÄ till sidan och logga in. VÀlj Klarna som det föredragna betalningsalternativet, ange beloppet, ange bankinformation och bekrÀfta överföringen. Denna transaktion kommer att Äterspeglas sÄ snart insÀttningen Àr gjord, och en betalning till Klarna kommer att Äterspeglas pÄ ditt nÀsta kontoutdrag.

I skrivande stund kan betalningar genom Klarna göras i USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK och NOK.

Klarnas hanteringsavgift beror pÄ beloppet som sÀtts in, men dessa Àr vanligtvis smÄ och pÄverkar inte pengarna sÄ mycket. De flesta online betalningsmetoder ta ut transaktionsavgifter som en standardfunktion.

Tillföra pengar genom Klarna
Uttag av pengar pÄ Klarna

Uttag av pengar pÄ Klarna

Att ta ut pengar frÄn spelkonton genom Klarna Àr lika enkelt och liknar de flesta betalningsmetoder pÄ marknaden.

Logga helt enkelt in pÄ din handelssida (i det hÀr fallet en bettingsajt) och gÄ till det vanliga uttagsalternativet. VÀlj sedan Klarna som föredragen betalningsmetod. Detta leder dig till nÀsta steg för att ange önskat belopp för uttag. NÀr alla relevanta detaljer har tillhandahÄllits Àr allt som behöver göras att bekrÀfta och godkÀnna transaktionen.

SÄ snart detta Àr gjort kommer uttaget att behandlas och Äterspeglas pÄ ditt bankkonto sÄ snart som möjligt.

Det Àr ocksÄ vÀrt att komma ihÄg att Àven nÀr en bettingsajt accepterar insÀttningar genom Klarna, det kanske inte accepteras för uttag. Detta Àr en av de stora nackdelarna som hindrar spelarna frÄn att anvÀnda denna betaltjÀnst eftersom Klarna redan Àr begrÀnsat till 13 lÀnder och en handfull spelsajter.

I det hÀr fallet kan alternativa betalningskanaler krÀvas för att ta ut pengar som e-plÄnböcker som Neteller eller Paypal, eller sÄ kanske en direkt banköverföring rÀcker.

TÀnk pÄ att om det blir en försening beror det troligen pÄ bankens hÄlltid, underhÄll eller allmÀnna helgdagar och helger.

Vissa avgifter kan tillkomma för att ta ut pengar genom Klarna, och beloppet beror pÄ beloppet som tas ut. Detta Àr inte mycket av en röd flagga, eftersom detta Àr ganska mycket standardpraxis för de flesta betalningsmetoder dÀr ute.

Uttag av pengar pÄ Klarna