Bästa bookmakers som accepterar Litecoin

Några av nyckelfaktorerna som avgör framgången för en sportspelsajt är betalningsmetoderna. Bankkort används ofta för sportsbetting men tekniken har lett till tillkomsten av säkrare alternativ som kryptovalutor. Ett av de digitala mynten som ofta används av sportspelare idag är Litecoin (LTC). De bästa kryptospelsmakarna accepterar LTC-insättningar och uttag.

Till skillnad från traditionella bankmetoder tillåter Litecoin en spelare att satsa på sitt favoritspel utan att dela sin ekonomiska information, som bankkonto eller kreditkortsnummer, med webbsajten för betting online. De flesta banktransaktioner slutförs efter rigorösa säkerhetskontroller.

Bästa bookmakers som accepterar Litecoin
Hur man sätter in med Litecoin

Hur man sätter in med Litecoin

I vissa länder där sportvadslagning är olagligt övervakar regeringen destinationen för medel, och därför måste lokala spelare leta efter alternativa betalningsmetoder. Många sportbettingfantaster vill undvika sådana besvär hos deras föredragna bookmakers. De använder hellre anonyma och säkrare metoder som Litecoin. Med LTC behöver användare inte vänta för länge eftersom det inte krävs någon tredje parts auktorisering.

Kryptobetalningar som LTC tillåter användare att använda smartphones och surfplattor från vilken plats som helst så länge det finns en pålitlig internetanslutning. Så när en spelare satsar på mobilen blir transaktionen mycket enklare eftersom de kommer att omdirigeras till sin digitala app.

När en spelare besöker en Litecoin-sportbettingsajt måste de registrera sig med ett användarnamn och lösenord innan de sätter in med Litecoin. Onlinespel med Litecoin är en peer-to-peer-process eftersom den inte involverar en finansiell mellanhand. Alla transaktioner lagras i en offentlig reskontra, uppbackad av Blockchain-teknik.

Centralbankerna i de flesta länder reglerar inte kryptovalutor, så det finns inget sätt att koppla en Litecoin-plånbok till ett bankkonto. Som sagt, en sportspelare måste ha en Litecoin-plånbok och se till att den är laddad med LTC så att de kan överföra dem till sitt spelkonto.

Hur man sätter in med Litecoin
Hur man börjar betta online med Litecoin

Hur man börjar betta online med Litecoin

Spelare som aldrig har använt kryptobetalningar tidigare kanske inte vet hur man gör insättningar med Litecoin. De kan följa dessa steg:

 • Välj en lämplig plånbok och köp LTC från en Litecoin-växlingsplattform
 • Registrera dig på en sportspelsajt online som accepterar LTC
 • Loggar in på det nya kontot
 • Spelaren väljer en Litecoin-insättning från en rullgardinslista med betalningsmetoder
 • De hänvisas till sin digitala plånboksapp
 • På appen klickar spelaren på "Skicka" och anger bettingsidans plånboksadress (eller så kan de skanna sajtens QR-kod)
 • Sedan anger de hur mycket LTC som ska deponeras
 • Slutligen bekräftar de beloppet och lämnar uppgifterna
 • Processen kan ta upp till två timmar och ibland några minuter
 • Spelaren kan börja spela för riktiga pengar när pengarna återspeglas på deras bankrulle

Litecoin erbjuder lägre avgifter jämfört med traditionella bankmetoder. Spelare bör notera insättningsgränsen på sportspelkontot innan de påbörjar en insättning. Den lägsta transaktionsgränsen med Litecoin är 0,01 LTC och det finns ingen maxgräns. Att sätta in fel belopp eller skicka det till en felaktig plånboksadress kan leda till en oåterkallelig förlust.

Hur man börjar betta online med Litecoin
Hur man gör ett uttag med Litecoin

Hur man gör ett uttag med Litecoin

Uttag innebär att man begär vinster från en bettingwebbplats online till spelarens kryptoplånbok. Detta kan vara en webbplånbok, mobilplånbok eller hårdplånbok. Efter att ha vunnit och bekräftat priset kan spelarna framgångsrikt ta ut pengarna till sina LTC-plånböcker genom att använda följande procedur.

 • Spelaren navigerar till kassasektionen och klickar på Utbetalningar eller Uttag
 • De måste välja en uttagsmetod, i det här fallet Litecoin
 • De lägger till en digital plånboksadress
 • Nästa är att ange beloppet som ska tas ut i LTC
 • Sedan klickar de på knappen Granska för att bekräfta detaljerna
 • Ett bekräftelsemeddelande kommer att dyka upp på skärmen för att visa att uttaget har initierats
 • Spelaren får sina pengar när bookmakern godkänner uttaget

Återigen, spelare måste vara angelägna när de tillhandahåller sina plånboksadresser. Eventuella medel som skickas till fel adress kan inte återföras. Med Litecoin-uttag håller sportspelsspelare sin identitet dold eftersom de inte tillhandahåller personlig information som namn. Som ett resultat kan myndigheter och finansiella institutioner inte spåra källan till sina medel.

Uttagsavgifter och hastighet

För de flesta av onlinebetalningsalternativen tvingas spelarna att hoppa igenom ringarna när de hämtar sina surt intjänade satsningspengar. Hastighet är en av de mest utmanande aspekterna av att ta ut pengar från sportspel online konton.

Banköverföringar kan ta upp till 7 arbetsdagar, men kryptovalutor har kommit för att rädda spelare från detta krångel. Litecoins överföringstid är otroligt snabb. Beroende på spelboken kan spelaren få sina pengar omedelbart eller inom 24 timmar efter godkännande. Detta gör det möjligt för ägaren av dessa medel att börja använda dem så snart som möjligt.

En annan besvärande faktor är den tillhörande kostnaden för överföringen. Lyckligtvis är avgifterna involverade i Litecoin-uttag oändligt små. Det finns inga extra kostnader för att använda digital valuta eftersom den är decentraliserad.

Hur man gör ett uttag med Litecoin
Säkerhet och säkerhet hos Litecoin

Säkerhet och säkerhet hos Litecoin

Krypto-entusiaster erkänner fördelarna med Blockchain-teknik eftersom den gör onlinepengaöverföringar säkrare och enklare. För det första övervakar ingen central myndighet giltigheten av Litecoin-insättningar eller uttag. Dessutom kan man enkelt konvertera Litecoin till fiat-pengar utan att besöka en bank. Bördan av att försöka gömma sig för nyfikna ögon minskar därmed.

Litecoin-tillgångar skyddas av några av de mest pålitliga plånböckerna. En av dem är kyllagringsmekanismen som fungerar på krypterade offlineenheter. Den har ett extra lager av skydd mot cyberhot. Användare säkrar sina digitala mynt med privata nycklar på den kalla plånboken och håller dem säkra i säkra marker.

Eftersom det inte finns någon gräns för antalet kryptoplånböcker man kan ha, kan Litecoin-användare diversifiera sin lagring i flera plånböcker. En plånbok kan användas till sportspel och en annan för långsiktiga investeringar. Detta håller LTC-portföljen säker och minskar risken för ett intrång i en LTC-plånbok. Varje digital plånbok har en uppsättning konfidentiella nycklar utan vilka kontot förblir otillgängligt. Om inte nyckeln blir stulen eller försvunnen förblir pengarna säkra.

Säkerhet och säkerhet hos Litecoin
Litecoin kundsupportalternativ

Litecoin kundsupportalternativ

Utan tvekan är Blockchain-transaktioner säkra, men de är fortfarande benägna att drabbas av några problem som nätfiskeattacker, förfalskning och dubbla utgifter. Vissa användare har också rapporterat att de saknar några av sina mynt. Men, Litecoin-plånboksleverantörer och börser erbjuder djupgående kundsupport för att bevisa betalningsmetodens tillförlitlighet.

Vissa tekniska problem kan uppstå när du använder Litecoin på en sportspelsajt online. Att nå ut till teknisk support öppnar möjligheter för snabba transaktioner och stark säkerhet. På grund av den ökade risken för onlinebedrägerier är Litecoin-experter villiga att ge kunderna råd om säkerhetskopiering och återställning av data, PC-optimering, borttagning av skadlig programvara, antivirusprogram, nätverksproblem och felsökning av operativsystem.

Litecoins supportteam kan nås via:

 • Telefonsamtal
 • Sidor på sociala medier
 • Fjärrassistenter (bots)
 • E-post

Litecoin kundtjänstsupport använder deras tjänst när som helst under vilken dag som helst. Deras fjärrassistenter är omedelbara och snabba oavsett vilken typ av LTC-plånbok som är aktuell. Den tekniska assistansen sträcker sig från att lösa blockchain-baserade problem och onlinetransaktioner.

Hjälptelefonnumret kan hjälpa till att lösa alla problem, inklusive plånboksfel. Det är avgiftsfritt och är tillgängligt 24/7. Användare kan också skicka e-postmeddelanden med detaljerad information om de utmaningar de står inför.

Litecoin kundsupportalternativ