BĂ€sta bookmakers som accepterar Revolut

Revolut Àr ett brittiskt finansbolag som erbjuder en mÀngd olika banktjÀnster. Företaget grundades 2015 och hade sitt huvudkontor i London. För nÀrvarande Àr företaget rankat som det mest vÀrdefulla brittiska finansteknologiföretaget, vÀrt över 33 miljarder euro.

Revoluts utbud av finansiella tjÀnster inkluderar betalkort, aktiehandel, valutavÀxling, peer-to-peer-betalningar och kryptovalutavÀxling. Spelare kan ocksÄ göra uttag frÄn uttagsautomater med hjÀlp av Revolut-appen. En viktig sak att notera Àr att de flesta Revolut-tjÀnster drar till en avgift. Avgifterna ökar vanligtvis under helgerna med upp till 2 % för att dÀmpa företaget mot fluktuationer i valutakurser.

Hur man gör en insÀttning med Revolut

Hur man gör en insÀttning med Revolut

Revolut har gjort en hel del för att sÀkerstÀlla att anvÀndare enkelt och bekvÀmt kan sÀtta in pengar pÄ sina spelkonton online utan att kompromissa med sÀkerheten pÄ nÄgot sÀtt. InsÀttningsprocessen kan variera nÄgot i olika onlinekasinon, men grundprincipen förblir densamma.

Innan de pÄbörjar insÀttningsprocessen mÄste anvÀndarna se till att de har registrerat Revolut-konton. Spelare med Revolut-konton kan snabbt och enkelt skapa nya spelkonton. Alla registrerade Revolut-konton mÄste ocksÄ aktiveras innan de kan anvÀndas.

Göra insÀttningsbetalningar

Efter att ha stÀllt in Revolut-kontot bör spelare logga in pÄ sina sportspelkonton online och navigera pÄ sidan till betalningsalternativen. NÄgot att notera Àr att onlinespel mÄste ha Revolut bland sina lista över insÀttningsalternativ. Spelare med aktiverade Revolut-konton bör dÄ klicka pÄ alternativet Revolut, och de kommer att omdirigeras till en annan webbsida för att slutföra betalningen. De mÄste dÄ fylla i kortuppgifter som kortnummer och CVV. De mÄste ocksÄ ange det belopp som ska sÀttas in.

Efter att ha bekrÀftat att alla detaljer Àr korrekta kan spelaren godkÀnna transaktionen. Revolut behandlar vanligtvis insÀttningar i realtid. Det betyder att spelarna kan börja satsa om riktiga pengar nÀstan omedelbart efter att de har slutfört insÀttningstransaktionen. AnvÀndare kan kontrollera sitt kontosaldot pÄ Revolut eller onlinesportspel för att bekrÀfta om transaktionen lyckades.

Hur man gör en insÀttning med Revolut
InsÀttning via mobil

InsÀttning via mobil

Det Àr ocksÄ möjligt att sÀtta in pengar med en smartphone. Det Àr sÀrskilt enkelt för onlinespel med mobilappar. InsÀttningsprocessen Àr vanligtvis relativt densamma, men med vissa önskvÀrda bekvÀmlighetsaspekter.

InsÀttning via mobil
Hur man gör ett uttag med Revolut

Hur man gör ett uttag med Revolut

Uttagsprocessen Àr ocksÄ lika enkel som att göra insÀttningar. Spelare mÄste se till att sportbetting online tillÄter Revolut-uttag. Det beror pÄ att vissa bettingsidor endast erbjuder det som en insÀttningsbetalning. NÀsta steg Àr att logga in pÄ sportspel online och bekrÀfta att kontot har tillrÀckligt med pengar för uttag.

Ett enkelt klick pÄ Revolut-uttagsalternativet tar spelare till en annan sida dÀr de kommer att uppmanas att fylla i sina uttagsuppgifter. Det inkluderar kortuppgifterna som pengarna kommer att skickas till och uttagsbeloppet.

Till skillnad frÄn insÀttningar tar Revolut-uttag vanligtvis lite lÀngre tid. I de flesta sportspel online, det tar upp till tre arbetsdagar innan spelarna fÄr tillgÄng till uttagna pengar. Tiden kan vara mycket kortare för VIP-medlemmar pÄ bettingsajter online som erbjuder VIP-medlemskap. Det Àr ocksÄ möjligt att ta ut pengar via mobila enheter, vanligtvis med samma procedur som en dator.

InsÀttnings- och uttagsgrÀnser

InsÀttnings- och uttagsgrÀnserna beror pÄ vilken bank som Revolut-kontot Àr kopplat till. GrÀnserna baseras vanligtvis pÄ per dag och inte per transaktion. Onlinespelsajter kan ocksÄ ha olika begrÀnsningar vad gÀller transaktionsbeloppen som spelarna mÄste följa.

Det lÀgsta transaktionsbeloppet för en transaktion Àr $10. Chase Bank erbjuder den högsta uttagsgrÀnsen, pÄ $3 000 per dag. Spelare bör gÄ igenom villkoren de anvÀnder för korrekt information om deras insÀttnings- och uttagsgrÀnser.

Hur man gör ett uttag med Revolut
Trygghet och sÀkerhet pÄ Revolut

Trygghet och sÀkerhet pÄ Revolut

Revolut Àr ett populÀrt betalningsalternativ eftersom det erbjuder förstklassig sÀkerhet och sÀkerhet för alla transaktioner. SÀkerheten Àr nÀstan lika bra som att göra direkt med en bank. Revolut anvÀnder de senaste och tuffaste sÀkerhetsprotokollen som sÀkerstÀller att ingen obehörig anvÀndare kan fÄnga upp transaktioner som görs via betalningsalternativet.

Flera autentiseringsfunktioner lÀgger till sÀkerhetslager till alla tillgÀngliga sÀkerhetsfunktioner. AnvÀndare mÄste till exempel ange en kod som skickas till sina mobila enheter som SMS för att slutföra en insÀttningstransaktion.

BedrÀgeriskydd

Revolut har gjort ganska mycket för att skydda anvÀndare frÄn bedragare. Men alla anstrÀngningar Àr fortfarande korta eftersom det fortfarande finns nÄgra chanser att bli lurad nÀr du anvÀnder detta betalningsalternativ. Noterbart kan de flesta fall av bedrÀgerier skyllas pÄ bristande kunskap om anvÀndarna eller slapphet nÀr det gÀller att vidta försiktighetsÄtgÀrder eller förebyggande ÄtgÀrder.

SÀkerhetsfunktioner att hÄlla utkik efter

För att förhindra sÀkerhetsproblem bör anvÀndare först se till att de gör alla transaktioner med en sÀker och sÀker internetanslutning. Att undvika offentligt Wi-Fi Àr ett bra stÀlle att börja. Spelare bör inte heller dela sina kontouppgifter med nÄgon. En annan sak att hÄlla utkik efter Àr bedrÀgerispel online. I grund och botten kan due diligence hjÀlpa spelarna att ta reda pÄ bluffsajterna för hasardspel och undvika dem.

Trygghet och sÀkerhet pÄ Revolut
Revolut kundsupportalternativ

Revolut kundsupportalternativ

Revolut erbjuder fantastisk kundservice. Kundrepresentanterna Àr ganska professionella och vÀnliga. Men hur snabbt spelarna fÄr svar beror pÄ vilken kanal som anvÀnds för att komma Ät kundtjÀnsten. Till exempel, en anvÀndare som ringer ett telefonsamtal till kundtjÀnst Àr mer benÀgna att fÄ hjÀlp snabbare Àn de som skriver om sina problem pÄ sociala medier.

Det finns flera sÀtt genom vilka spelarna kan fÄ tillgÄng till kundtjÀnst, av vilka nÄgra Àr markerade nedan.

Telefon

Det enklaste och snabbaste sÀttet att nÄ kundtjÀnst Àr via telefonsamtal. Numret uppdateras vanligtvis pÄ den officiella webbplatsen om det Àndras. Det finns dock chanser att stanna kvar ganska lÀnge, sÀrskilt nÀr ett problem pÄverkar mÄnga spelarna.

Sociala media

Spelare kan ocksÄ lÀgga upp sina frÄgor pÄ sociala medier. Kraften i multimedia resulterar vanligtvis i relativt snabba ÄtgÀrder för att lösa problemen.

Liveforum

Liveforum Àr ett bra alternativ för spelarna som inte har nÄgot emot att fÄ hjÀlp frÄn Revolut kundtjÀnstanstÀllda. De kan fÄ hjÀlp av tippare som har upplevt liknande problem tidigare.

Revolut kundsupportalternativ