Bästa bookmakers som accepterar Ripple

En av de första sakerna som spelarna behöver veta om Ripple är att det i grunden är kryptovaluta. Krypton kallas XRP men det kallas vanligtvis Ripple, namnet på den snabbväxande betalningstjänsten som använder XRP för globala pengaöverföringar.

Tjänsten etablerades 2012, vilket gör den till en relativt ung betalningsmetod för de flesta spelarna. Det är extremt snabbt och säkert, precis som andra kryptor i omlopp som Bitcoin och Dash. Överföringar görs via RippleNet, vilket vanligtvis tar bara några sekunder var som helst i världen. Som för de flesta krypto, kontrollera regelbundet priserna för XRP innan du gör insättningar eller uttag.

Bästa bookmakers som accepterar Ripple
Hur man sätter in pengar med RippleHur man tar ut pengar med Ripple
Hur man sätter in pengar med Ripple

Hur man sätter in pengar med Ripple

Trots sin relativa ungdom accepterar många bettingsajter Ripple som en giltigt betalningsalternativ.

För att göra insättningar med denna kryptovaluta måste spelarna registrera sig för ett pålitligt utbyte. Som med alla transaktioner bör det vara en pålitlig sida eftersom du kommer att köpa digitala mynt med ett betal- eller kreditkort.

Återigen, precis som alla andra krypto, behöver spelarna en plånbok för sina mynt. Efter att ha konfigurerat det kan de nu överföra de tillgängliga medlen till sina plånböcker som de tycker är lämpligt.

När spelare har köpt sina mynt bör de använda en Ripple XRP-reskontra, som kan spåra alla transaktioner som görs med din plånbok och ditt konto. Huvudboken använder decentraliserad blockchain-teknik för att bearbeta transaktioner nästan omedelbart. Att använda denna reskontra kräver inga ytterligare behörigheter för spelarna att komma åt och använda den.

För att satsa med Ripple, gå helt enkelt till din föredragen bettingsida och hitta avsnittet "Insättning". Välj sedan Ripple som den föredragna betalningsmetoden bland alternativen. En adress kommer då att genereras för önskat insättningsbelopp.

Sedan, med hjälp av sin Blockchain-plånbok, måste spelarna sätta in pengarna till den angivna adressen. Pengarna krediteras omedelbart till ditt spelkonto efter att de har godkänts. Alla insättningstransaktioner är gratis och hanteras snabbt på de flesta bettingsidor.

Varje bookmaker kan ha sin egen policy när det gäller insättningsgränser. Kolla med din spelsajts kundtjänst för att ta reda på vad de lägsta och högsta insättningarna är för Ripple.

Hur man sätter in pengar med Ripple
Hur man tar ut pengar med Ripple

Hur man tar ut pengar med Ripple

De flesta bettingsajter som accepterar Ripple kommer med största sannolikhet att låta spelarna ta ut sina intäkter genom samma metod, eftersom Ripple fungerar mer som en kryptovaluta än en vanlig betalningstjänst.

För att ta ut pengar från vadslagningssajter genom Ripple, helt enkelt:

  1. Logga in på din bettingsida och leta upp sidan eller alternativet för uttag
  2. När du uppmanas, välj Ripple som uttagsmetod bland alternativen.
  3. Om du tillfrågas, fyll i relevanta uppgifter, bekräfta och godkänn sedan transaktionen.

Som uppenbart ovan är uttagsprocessen för Ripple liknande för andra metoder. Det är också ett bekvämt alternativ, eftersom det är extremt snabbt och billigt. Ripple bearbetar transaktioner med hastigheter på 3,3 sekunder med avgifter så låga som $0,0004.

Flera kryptovalutabörser hanterar också XRP för fiat-valutor som USD, EUR, CAD, GBP, AUD, CHF, NZD och många fler. XRP kan även handlas mot Etherum och Bitcoin på vissa börser.

För att göra saker bättre körs Ripple genom mer än 150 validatorer över hela världen, vilket eliminerar risken för nätverksöverbelastning. Ripple samarbetade också med andra betaltjänster för att underlätta gränsöverskridande transaktioner. För att maximera kundnöjdheten bearbetar Ripple nu uppemot 15 000 transaktioner per sekund.

Spelare bör också hålla utkik efter RXP-kranar, som kan ge gratis RXP för att utföra uppgifter som minispel. Det kanske inte är mycket, men det kan ge dig en extra affär eller några tärningskast för att fylla på dina intäkter innan du drar dig.

Hur man tar ut pengar med Ripple