Bästa bookmakers som accepterar Transfer Money

Pengaöverföringar är ett av de mest populära sätten att finansiera ett online sportsbook-konto. Sportspel växer i global popularitet. Spelare satsar på en uppsjö av tävlingar, inklusive fotbollsmatcher i NFL, världscupen och Wimbledon. Med tillkomsten av webbsidor för sportspel har spelare tusentals möjligheter att satsa.

Att finansiera ett onlinekonto är en enkel process med en pengaöverföring, som flera betalningsleverantörer erbjuder. Efter att ha registrerat ett konto hos en licensierad bookmaker har kontoinnehavaren flera alternativ för att göra en insättning.

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser
Om pengaöverföring

Om pengaöverföring

Efter att ha valt ett alternativ för överföring av pengar för att sätta in pengar, bestämmer spelaren betalningsleverantören, beloppet som ska överföras och bekräftar överföringen med leverantören. Pengaöverföringar sker inom några minuter, vilket gör det möjligt för kontoinnehavaren att ta del av sporttävlingsalternativ på webbplatsen innan en satsning. Om en spelare vinner efter att ha satsat kan han också välja att ta ut pengar med hjälp av ett alternativ för överföring av pengar.

Banköverföringar kan ta upp till 7 dagar, beroende på onlinespelsajtens villkor eller villkoren som tillhandahålls av finansinstitutet. Här är några överväganden att tänka på när du väljer vilket alternativ för överföring av pengar som ska användas för vadslagning online.

Om pengaöverföring
Hur man gör en insättning med en pengaöverföring

Hur man gör en insättning med en pengaöverföring

En mängd olika betalningsleverantörer tillåter pengaöverföringar. Det är en sömlös end-to-end finansiell lösning som gör det möjligt för konsumenten att överföra pengar från ett finansiellt tjänsteföretag till ett sportsbook-konto. Genom att välja en betalningsleverantör i en onlinespelslista över godkända finansiella tjänsteföretag kan kontoinnehavaren använda det betalningsalternativet för att göra en insättning.

Beroende på betalningssätt kan en kontoinnehavare ha möjlighet att ansluta till ett bankkonto. Banköverföringar accepteras också av de flesta licensierade onlinekasinon. Andra alternativ för överföring av pengar, till exempel en digital plånbok, kan kräva att kunden ansluter ett bankkonto för att bekräfta kontoinnehavarens identitet.

För att sätta in pengar på ett konto kan betalningsleverantören kräva att användaren verifierar sitt konto. Efter verifiering och godkännande, välj helt enkelt betalningsalternativet när du gör en insättning. Dagliga insättningsgränser varierar beroende på betalningsleverantör och webbsajten för vadslagning.

Åtkomstalternativ

Betalningsleverantörer för pengaöverföringar erbjuder tillgång till tjänster via en webbläsare. Moderna smartphones erbjuder internetåtkomst och möjlighet att besöka webbplatser. Alla som har en smartphone kan få tillgång till en onlinebetalningsleverantörs webbplats och tjänster. De flesta överföringsmetoder, som Western Union, erbjuder även appar som en kontoinnehavare kan ladda ner till sin mobiltelefon. När spelaren laddar ner en app för överföring av pengar kan spelaren registrera sig för ett konto.

Som en registrerad användare av betalningsleverantören och bettingsajten online kan en spelare välja pengaöverföringsalternativet om det finns på en digital spelboks lista över godkända leverantörer. Att sätta in pengar är en bris. Med några få klick bestämmer kontoinnehavaren ett belopp som ska överföras, skickar överföringsbegäran och bekräftar överföringen, vilket underlättar överföringen av pengar till användarens spelkonto.

Hur man gör en insättning med en pengaöverföring
Hur man gör ett uttag med en pengaöverföring

Hur man gör ett uttag med en pengaöverföring

Att ta ut pengar med hjälp av en överföringsleverantör är som att göra en insättning. Spelkontoinnehavaren måste verifiera sin identitet innan han gör ett uttag. Webbplatsen för onlinespel kan kräva ett statligt utfärdat id-kort, såsom ett körkort, statlig legitimation eller pass. Eftersom webbplatsens anställda kan manuellt verifiera denna information, kan kontoinnehavaren uppleva en fördröjning i godkännandet av uttag om den första gången begär att överföra pengar från ett nytt konto.

När den har godkänts för uttag kommer en kontoinnehavare att besöka utbetalningssidan för att påbörja processen med att ta ut pengar. Självklart ska han se till att han har uppfyllt webbplatsens alla villkor för att ta ut pengar. Det är viktigt att läsa både webbplatsens villkor och eventuella villkor som är förknippade med en bonus eller ett incitamenterbjudande. Efter att ha uppfyllt villkoren för webbplatsen kan en användare begära en överföring eller ett uttag.

Efter att ha valt vilken leverantör som ska användas från spelbokens godkända lista, kommer kontoinnehavaren att ange det belopp han vill ta ut och bekräfta överföringen från spelkontot till betalningsleverantören.

Gränser

Uttagsgränserna skiljer sig från en onlinesportbok till en annan. Webbplatserna vänder sig till spelarna som satsar små och stora summor pengar och utökar tjänsterna till storspelare. Det maximala uttagsgränsbeloppet är en indikation på vilken typ av onlinespelsajt en kontoinnehavare använder. Minsta uttag kan börja på $10. Det finns bettingsidor på nätet utan minsta uttag. Maximalt antal uttag är låga eller höga, beroende på webbplatsen.

Precis som att göra en insättning kan alla kontoinnehavare med en telefon som har tillgång till internet ta ut pengar via mobilen. Oavsett om du använder webbläsaren eller mobilen, varierar behandlingstiderna för penningöverföringar från omedelbara överföringar till tidsramar som tar flera dagar, beroende på finansinstitut.

Hur man gör ett uttag med en pengaöverföring
Säkerhet och säkerhet på Money Transfer-webbplatser

Säkerhet och säkerhet på Money Transfer-webbplatser

Onlinebetalningsleverantörer har flera säkerhetslager för att hålla digitala pengaöverföringar säkra. Metoder för att säkra överföringar inkluderar användning av innovativ teknik, revisioner och identitetsverifiering för att säkerställa att leverantören har att göra med rätt person. Ett säkert uttagslager är en form av digital säkerhet; det skyddar en webbplats. Webbplatser för pengaöverföringar erbjuder användare tvåstegsverifiering, vilket skickar en unik kod till spelaren när någon loggar in på onlinekontot. Dessa kontroller och saldon hjälper till att hålla ett monetärt konto säkert.

Faktum är att det är en bra idé att kontoägaren skickar en bild på sig själv som håller i ID-kortet när han söker ett uttagsgodkännande från en spelbok för första gången. Vissa bettingsidor på nätet begär bilden för att säkerställa att personen som tar ut pengar är den faktiska kontoinnehavaren. Att vänta 72 timmar för att ta reda på att webbplatsen kräver ytterligare dokumentation kan visa sig vara frustrerande. Betalningsleverantören vidtar också åtgärder för att säkerställa att kontoinnehavaren är den person som begär en penningöverföring.

För ytterligare säkerhet tillhandahåller betalningsleverantörer information om hur man undviker bedragare. Säkerhetstips inkluderar information om att hålla kontolösenordet säkert och aldrig ge ut verifieringskoden.

Säkerhet och säkerhet på Money Transfer-webbplatser
Kundsupportalternativ för Money Transfer

Kundsupportalternativ för Money Transfer

Sportböcker online erbjuda välrenommerade betalningsleverantörer som alternativ för kunder att överföra pengar. Internationella finansiella tjänster tillhandahåller robust kundsupport. I de flesta fall kommer en finansiell institution att tillhandahålla flera alternativ för att nå kundtjänst, såsom e-post, telefon eller onlinechatt. Mobilanvändare kan komma åt kundtjänst i appen.

Beroende på leverantör kan kundtjänst svara omedelbart. Ofta måste en kund vänta med att prata med en representant; penningöverföringsföretaget kommer att erbjuda att ringa kunden när någon är tillgänglig för att prata. Kunderna är i alla fall drivkraften bakom ett företags verksamhet. Därför, betalningsleverantörer som värdesätter kunder kommer att säkerställa att kunderna får smidig, snabb och korrekt kundsupport.

När det kommer till pengar kräver sportsbook-kunder omedelbara svar för att underlätta en pengaöverföring. Så här hittar du kontaktinformation för kundsupport för företag som överför pengar.

  • En användare kan komma åt telefonnumret längst ner på webbplatsen.
  • Chattikonen finns på den nedre högra sidan av en webbsida.
  • Webbplatsmenyn ger åtkomst till sidan Kontakta oss för telefonnumret
  • En betalningsleverantörs kontaktinformation finns på spelbokens webbplats
  • Spelare kan gå igenom pengaöverföringsföretagets onlinegemenskap för att fråga en expert
Kundsupportalternativ för Money Transfer