Bästa bookmakers som accepterar Trustly

Trustly är en onlinebetalningstjänst som grundades i Sverige 2008. Denna tjänst låter spelarna och spelarna sätta in och överföra pengar utan krångel eller förseningar. Denna metod är för närvarande tillgänglig i över 30 länder och har accepterats som ett genomförbart betalningsalternativ av över 800 handlare online under 2015.

Innovationerna som gjorts av Trustly är gjorda för att anpassa sig till tiden, vilket gör överföringar mellan enheter mer sömlösa och enkla. Detta gör Trustly till ett attraktivt alternativ för bettingplattformar. Det har också partnerskap med PayPal, Groupon och TransferWise. Företaget introducerade även Payout Express-produkten i samarbete med Paypal.

Bästa bookmakers som accepterar Trustly
Hur man betalar med TrustlyUttag med Trustly
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserViktor JohanssonLocaliser
Hur man betalar med Trustly

Hur man betalar med Trustly

En av fördelarna med att välja Trustly på bettingsidor är att det är anmärkningsvärt enkelt och snabbt. För det första kräver Trustly inte att spelarna registrerar sig för ett konto eller laddar ner en app.

Alla betalningar som görs med denna tjänst använder pengar direkt från ditt bankkonto - ingen insättning av pengar krävs. Det betyder att det är snabbare, enklare och säkrare än att behöva koppla ditt bankkonto till ett annat tredjepartskonto.

För att betala med Trustly, gör enkelt dessa steg vid utcheckning:

  1. Välj Trustly som en betalningssätt på handlarens webbplats.
  2. Logga in på ditt bankkonto som vanligt.
  3. Välj från vilket konto du vill dra pengar.
  4. Bekräfta betalningen med den autentiseringsprocess du föredrar.

Observera att Trustly inte accepterar företagskonton, så se till att det valda bankkontot är ett privat konto som tillåter banköverföringar. Ditt tillgängliga saldo kan inte heller krediteras av banken, och Trustly kräver också att bankkonton är i den lokala valutan.

Det finns en omedelbar ins√§ttningsgr√§ns som kan st√§llas in av handlare, som begr√§nsar hur mycket som kan √∂verf√∂ras via Trustly i realtid. √Ėverf√∂ringar som √∂verskrider denna gr√§ns kommer att ta upp till tv√• (2) arbetsdagar. I de flesta fall kan du forts√§tta med detta eller v√§lja att avbryta transaktionen.

Det √§r ocks√• v√§rt att notera att Trustly fungerar som en digital mellanhand. Det betyder att de inte kan utf√§rda kvitton eller officiella dokument ‚Äď bara handlare kan.

Hur man betalar med Trustly
Uttag med Trustly

Uttag med Trustly

Uttag med Trustly är intuitiva och enkla. Välj bara Trustly som uttagsalternativ på säljarens webbplats, ange beloppet och fortsätt som vanligt. Det är också snabbare, eftersom att använda trustly eliminerar behovet av att logga in på ditt bankkonto för att göra en överföring.

Pengarna bör krediteras ditt bankkonto högst inom några minuter. Om du inte får ditt uttagna belopp direkt så finns det ett par förklaringar till detta.

Det kan bero på bankens hanteringstid eller kanske planerat eller akut underhåll. Banköverföringar tenderar också att ställas in på helgdagar eller helger. En annan möjlighet var att banken avvisade uttaget på grund av restriktioner eller begränsningar på ditt konto.

Det minsta uttagsbeloppet för Trustly är 10 USD motsvarande, upp till maximalt 10 000 USD motsvarande. Alla uttag som görs med Trustly sätts igång automatiskt och omedelbart, så avbokning är inte ett alternativ.

En viktig sak att notera är att Trustly är en e-betalningsleverantör som fungerar som en slags mellanhand mellan handlare och kunder. De behandlar inte transaktionerna i sig och har inte heller några pengar, och alla medel som reser genom dem krediteras direkt till bankkonton eller handlare.

Om du inte kan se ett konto i listan när du gör ett uttag, se till att kontot är ett privat konto som tillåter banköverföringar och inte ett företagskonto

Uttag med Trustly
About the author
Mikael Virtanen
Mikael Virtanen

Mikael "Mikko" Virtanen, hyllad som "finsk lyckoprognoser" på BettingRanker, blandar sömlöst matematisk skicklighet med en djup förståelse för vadslagningspsykologi, vilket ger honom respekt över hela Europa.

Send email
More posts by Mikael Virtanen