Bästa bookmakers som accepterar Visa

Visa har länge varit ett av de bästa valen när det kommer till betaltjänster överallt i världen. De hjälper miljontals kunder att bearbeta miljarder i transaktioner varje år eftersom nästan alla webbplatser accepterar Visa som betalningsmetod – inklusive bettingsidor.

Visa var en pionjär inom branschen för elektroniska finansiella transaktioner när det startade i slutet av 50-talet. Visa kan användas för att betala för praktiskt taget vad som helst - mat, bensin, nödvändigheter och till och med bolån. Det är denna flexibilitet som gör att Visa kan hålla sig i toppen av marknaden och ett av de bästa valen för spelarna.

Bästa bookmakers som accepterar Visa
Hur man gör en insättning med VisaHur man gör ett uttag med VisaTrygghet och säkerhet på VisaVisa kundsupportalternativ
Hur man gör en insättning med Visa

Hur man gör en insättning med Visa

Till göra en insättning på bettingsidor med Visa måste spelarna gå igenom följande steg:

  1. Skapa ett konto på bettingsidan. Sedan måste de hitta alternativet Kassa där insättningar görs.
  2. För nästa steg måste spelarna ange sin kredit- eller betalkortsinformation, såsom kortnummer, utgångsdatum och den tresiffriga säkerhetskoden på baksidan av kortet; antingen kallad CVV, CVC eller SPC.
  3. När spelarna har gått vidare och godkänt transaktionen kommer pengarna att återspeglas på deras konto någon gång mellan några sekunder och 24 timmar. Vissa bettingsidor kommer till och med att skicka ett bekräftelsemail som innehåller transaktionsinformationen och bekräftar att de har tagit emot din betalning.

En annan positiv sak när det kommer till att sätta in pengar via Visa är att även när den valda spelsidan erbjuder vadslagning i en enda specifik valuta, kommer Visa att hantera omvandlingen och transaktionen i kortinnehavarens valuta.

När det gäller avgifterna kan vissa finansinstitut ta ut minimala avgifter, medan bettingsajter också kan ha avgifter på sin sida. Det skulle vara bäst att göra due diligence och undersöka mer om en vadslagningssajts avgifter så att det inte blir någon förvirring eller problem hos spelaren. Gränserna för insättningar beror faktiskt på spelarens valda spelsajt. Insättningsgränser sträcker sig vanligtvis allt från $1 till så högt som $10 000.

Spelare kan vara berättigade till en välkomstbonus som ett gratisspel, insättningsbonusar eller reducerade vigs på vissa sajter när de sätter in via Visa.

Hur man gör en insättning med Visa
Hur man gör ett uttag med Visa

Hur man gör ett uttag med Visa

Mest bettingsidor tillåter spelarna att sätta in pengar via Visa, men om de tillåter dem att göra uttag med samma metod eller inte beror på vilken korttyp de har använt.

Om spelaren använde ett Visa-betalkort för att sätta in pengar, skulle de flesta spelsajter låta dem göra uttag med samma metod, och det är ganska enkelt.

Spelarna behöver bara gå till Kassa-alternativet och välja att göra ett uttag. Sedan måste de välja Visa som betalningsalternativ. De måste ange samma information som de använde för att sätta in pengar till sin spelplånbok.

Vissa bettingsidor kan till och med spara dina kortuppgifter om du väljer att göra det enklare och snabbare. Observera att för uttag finns en standard väntetid på 24 till 72 timmar.

Om ett kreditkort användes för att sätta in pengar, skulle processen vara lite annorlunda. Vanligtvis kan spelarna bara ta ut pengar via ett kreditkort om de tar ut samma belopp som de har satt in. Skulle spelarna vilja ta ut mer än insättningsbeloppet måste de hitta alternativa metoder som e-plånböcker som Neteller, Skrill eller PayPal.

Det finns också möjlighet till banköverföringar, men dessa tar vanligtvis längre tid. Banköverföringar kan ta så lång tid som två till fem arbetsdagar. Om det finns allmänna helgdagar, helger eller underhåll kan det ta ännu längre tid än så.

När det gäller avgifter är de vanligtvis tillräckligt låga för att det inte ska skada spelarens pengar.

Hur man gör ett uttag med Visa
Trygghet och säkerhet på Visa

Trygghet och säkerhet på Visa

När det kommer till vadslagning med Visa kan du vara säker på säkerheten för dina pengar och din bank- och personliga information. Detta beror på att Visa är en av världens ledare inom finansiell teknik, vilket gör det mycket osannolikt för dem att samarbeta med skissartade och illegitima bettingsajter.

Visa har också ett program som bekräftar en användares identitet när de gör någon onlinetransaktion. Detta är ytterligare ett lager av säkerhet som förhindrar obehörig eller bedräglig användning av Visa-kort.

Det finns inga varningar, inga nedladdningar och inga andra registreringar behövs. Det sker automatiskt och spelarna guidas genom processen varje gång.

Det kan ta formen av en biometrisk kontroll (som ett fingeravtryck eller ansiktsigenkänning) eller ett engångslösenord (OTP) som kommer att skickas som ett SMS till de mobilnummer som spelarna använde för att registrera sig på spelsidan. Även om hackare och bedrägerier vanligtvis tar din information och pengar via internet, har ditt fysiska kort också alla detaljer de behöver, så spelarna måste hålla det säkert hela tiden.

Lösenord är också en viktig faktor som hjälper till att förhindra bedrägliga transaktioner. Se till att använda starka lösenord och undvik att använda offentlig information som födelsedagar eller årsdagar för lösenord.

Trygghet och säkerhet på Visa
Visa kundsupportalternativ

Visa kundsupportalternativ

Visa är känt som en av de bästa betaltjänstleverantörerna globalt. Miljontals människor använder ett Visa-anslutet kort nästan dagligen. Oavsett om det är att äta ute, betala för räkningar, köpa matvaror och nödvändigheter och till och med betala av bolån.

När du kopplar ihop så mycket funktionalitet med en extremt stor användarbas, finns det helt klart frågor och bekymmer. Lyckligtvis har Visa ett brett utbud av kundsupportalternativ för att hjälpa sina kunder att ta reda på vissa problem och bekymmer.

Spelare kan gå vidare till den officiella Visa-webbplatsen och hitta deras supportsida. Det kommer att finnas ett avsnitt för vanliga frågor (FAQ) för att ta upp några enkla frågor eller problem. Ett alternativ är att ringa deras avgiftsfria Global Customer Assistance Center. Huvudlistan med kontaktnummer för varje område eller region kan också laddas ner på deras supportsida.

Ett annat sätt att fånga Visas uppmärksamhet är genom sociala mediekanaler som Facebook eller Twitter. Företag tenderar att svara sin kundbas mer när problem eller problem vädras genom omnämnanden och kommentarer.

Vissa problem kan härröra från spelarens finansinstitut. Det är viktigt att kontakta sin bank för eventuella problem eller förtydliganden, eftersom de kan ha en snabbare lösning till hands.

Visa kundsupportalternativ