BĂ€sta bookmakers som accepterar Zimpler

Zimpler Àr en kundcentrerad svensk e-plÄnbok som etablerades 2012. Det började som ett litet företag, men Är av konsekvent erbjuda förstklassiga betalningslösningar har gjort det till ett av de största fintechföretagen i vÀrlden.

Zimpler tillÄter sina 100 000+ anvÀndare att överföra kontanter online. Till skillnad frÄn vissa betalningsmetoder ger det dem fullstÀndig kontroll över sin ekonomi. Detta har gjort det möjligt för företaget att vinna förtroende och utöka sin pool av kunder i olika delar av Europa. Bland Zimplers mest beundransvÀrda egenskaper Àr att den omfattar mÄngfald. Det har anstÀllda frÄn 10+ nationaliteter. Dessa proffs hjÀlper till att utnyttja dess pÄlitliga betalningstjÀnster till individer i olika branscher, inklusive vadslagning online.

Hur man gör en insÀttning med Zimpler

Hur man gör en insÀttning med Zimpler

MÄnga skandinaviska tippare tycker om att anvÀnda Zimpler som en insÀttningsmetod för betting online, pÄ grund av dess lÀtthet att anvÀnda, Àven för de som Àr nya i onlinespelvÀrlden. NÀr en spelare vill göra en direkt insÀttning pÄ sitt onlinespelkonto bör de följa dessa steg:

 • VĂ€lj deras föredragna onlinespelplattform
 • GĂ„ till sajtens betalningssektion och vĂ€lj Zimpler
 • Ange det specifika belopp de vill sĂ€tta in
 • Skriv in deras telefonnummer i det nödvĂ€ndiga fĂ€ltet
 • Ange den 4-siffriga koden som skickats av Zimpler via SMS för att bekrĂ€fta skapandet av ett konto med detta betalningssystem
 • BekrĂ€fta transaktionen

Spelare som vill ha en enklare tid nÀr de gör insÀttningar pÄ bettingsidor kan fritt koppla sina Zimpler-konton till sina bankkonton. Den hÀr betalningsmetodens dagliga insÀttningsgrÀns beror pÄ vilken plattform spelaren vÀljer.

Hur man gör en insÀttning med Zimpler
FörmÄner med att sÀtta in med Zimpler

FörmÄner med att sÀtta in med Zimpler

Att sÀtta in med Zimpler kommer med följande fördelar:

 • Mobil lyhördhet: Zimplers webbplats har en mobil responsiv design, vilket gör att spelarna enkelt kan anvĂ€nda sina mobila enheter för att sĂ€tta in pĂ„ sina favoritspelplattformar.
 • SĂ€kerhetssystem av högsta kvalitet: Precis som mĂ„nga andra vĂ€lkĂ€nda betalningssystem anvĂ€nder Zimpler SSL-kryptering för att sĂ€kra anvĂ€ndarnas transaktioner och data. Dessutom behĂ„ller den inte sina kontoinnehavares kĂ€nsliga bankinformation, och den verifierar alla transaktioner innan de lyckas.
 • Omedelbara insĂ€ttningar: Zimpler tillĂ„ter , vilket Ă€r bekvĂ€mt för spelare som vill lĂ€gga insatser omedelbart.
 • Popularitet: Listan över bettingsidor som accepterar Zimpler som insĂ€ttningsmetod Ă€r lĂ„ng. Detta innebĂ€r att spelarna har mĂ„nga alternativ att övervĂ€ga nĂ€r de vill satsa pĂ„ ett brett spektrum av spel som fotboll, e-sport, basket, dart, tennis, etc.
FörmÄner med att sÀtta in med Zimpler
Hur man gör ett uttag med Zimpler

Hur man gör ett uttag med Zimpler

Zimpler Àr imponerande effektiv som uttagsmetod pÄ otaliga webbsajter för vadslagning. Det Àr snabbt, sÀkert och pÄlitligt, sÄ lÀnge en spelaren befinner sig i ett Zimpler-serviceland. TyvÀrr Àr detta vÀlkÀnda betalningssystem endast tillgÀngligt i Europa (Sverige, Finland, Tyskland och Storbritannien).

Dessa Àr stegen som spelarna bör följa nÀr de tar ut utbetalningar med Zimpler:

 • Besök uttagssektionen pĂ„ bettingwebbplatsen
 • VĂ€lj Zimpler som uttagsmetod
 • Ange det belopp som ska tas ut
 • Knappa in deras telefonnummer och vĂ€nta pĂ„ att Zimplers verifieringskod skickas via sms
 • Verifiera begĂ€ran om uttag för att bekrĂ€fta den

Zimplers dagliga uttagsgrÀns varierar frÄn en bettingsida till en annan. Onlinekasinon som erbjuder det bestÀmmer det lÀgsta och högsta beloppet som spelarna kan ta ut dagligen och mÄnadsvis.

Lyckligtvis Àr uttag med Zimpler omedelbara. Spelare behöver inte vÀnta i timmar i strÀck för att fÄ tillgÄng till sina pengar. IstÀllet kan de kontrollera sina bankkonton sÄ snart begÀran om uttag har bekrÀftats och njuta av sina pengar som de önskar.

Hur man gör ett uttag med Zimpler
Kan Zimpler-kontoinnehavare ta ut pÄ mobilen?

Kan Zimpler-kontoinnehavare ta ut pÄ mobilen?

Ja. Tack vare Zimplers mobilvÀnliga sida kan spelarna göra uttag med sina smartphones och surfplattor. Det gör det möjligt för detta företag att ge kundtillfredsstÀllelse eftersom medlemmar kan flytta pengar frÄn sina spelkonton nÀr de Àr pÄ resande fot.

Om en tippare stöter pÄ nÄgra komplikationer nÀr de tar ut pengar frÄn sin vadslagningsplattform, stÄr de fritt att söka hjÀlp frÄn Zimplers kundsupportexperter. De kan göra detta via kontaktformulÀret som finns pÄ denna betaltjÀnstleverantörs webbplats. Dessa agenter Àr ocksÄ tillgÀngliga via plattformar som Twitter, LinkedIn och Facebook.

Kan Zimpler-kontoinnehavare ta ut pÄ mobilen?