Att välja de bästa sajterna för vadslagning på basket

Nyheter

2022-09-28

Basket är näst efter fotboll när det gäller popularitet över hela världen. Sporten etablerades på 1890-talet, vilket gör den relativt fräsch jämfört med andra sporter. Det har en global attraktionskraft, vilket ses av dess konkurrenskraft under de olympiska sommarspelen och NBA-säsongen.

Att välja de bästa sajterna för vadslagning på basket

Att satsa på basket är en stor affär där varje säsong, satsningar på olika basketevenemang uppgår till miljarder dollar på de bästa sajterna för basketspel. Det är en lönsam sport för lagägare, spelare, bookmakers och till och med tippare. 22Bet, BetWinner och Megapari är bland de bästa sajter att satsa på basket rekommenderas av de bästa recensenterna.

22 Satsa

Europeiskt onlinekasino 22 Satsa etablerades 2018. Basketspelare över hela världen kan förvänta sig den bästa spelupplevelsen online från bookmakern. Kunder har en underbar upplevelse med dem tack vare deras enkla användargränssnitt och bra odds.

Sedan starten har 22Bet växt över hela världen och i Europa. Dess snabba tillväxt beror på det faktum att den erbjuder ett stort urval av dagliga basketmarknader, bra odds och en enastående användarupplevelse.

Mångfalden av tillgängliga insättningsalternativ gör betalningar enkla. Allt från banköverföringar till kryptovalutor är tillgängligt för spelare. Dessutom finns ett stort antal lokalt mer omtyckta tekniker tillgängliga. Neteller, Skrill, Qiwi, PaySafe, EcoPayz och Webmoney är några av dessa.

Parlays-satsningar på 22Bet

Straight-satsningar på basket, som inkluderar att satsa på ett enda lag mot spridningen, är bland de populära basketsatsningarna på 22Bet. Med Parlay-betting kan spelare kombinera många lag till en enda satsning. Spelare kan lägga till två till åtta lag till en parlay. Alla dessa lag måste ha summor som överstiger poängspridningen.

Poängspridningen minskar när det blir en push eller ett drag. En push inträffar när spelare satsar på ett lag, och resultatet matchar deras satsning exakt. Dessutom, när det finns en knuff i ett åttalags parlay som spelarna satsar på, ändras det till ett sjulags parlay. Fyralagsparlayen blir en trelagsparlay när det finns tre vinnare och en push.

Vanligtvis blir en teaser med två lag No Action i händelse av oavgjort spel, och spelarna får tillbaka sina pengar. En teaser med tre lag blir en teaser med två lag när det är oavgjort. Slutligen ändras en teaser med fyra lag till en teaser med tre lag och vice versa.

BetWinner

BetWinner erbjuder mer än 40 distinkta marknader, hundratals spel och aktiviteter före matchen på basketplanen. Bookmakern erbjuder utmärkta odds på de flesta spel och är stenhårt konkurrenskraftig, särskilt på halvtids- och matchvinnarspel. Betwinner visar basketodds i det amerikanska oddsformatet.

Spelare kan streama spelen och även placera livespel. Dessutom är mobilkompatibilitet sömlös på BetWinner. Användare kan spela på webbplatsen eller ladda ner appen, som är tillgänglig för iOS och Android. Användare kan lägga vad på språng, vilket är otroligt användarvänligt och lätt att hantera.

Betting på 1:a halvlek rader eller kvartal hos BetWinner

Innan matchen startar kan spelarna lägga insatser hos BetWinner under det första kvartalet och första halvan av ett spel i en vadslagningsfunktion. Det lag som man förutspår täcker spridningen i slutet av kvartalet kan väljas på kvartalsraden.

Flera faktorer att ta hänsyn till när du placerar dessa satsningar inkluderar möjligheten att ett lag kan leda tidigt men hamna efter i andra halvlek. Dessutom kan ett lag få en trög start innan de tar ledningen i fjärde kvartalet. Därför är det viktigt att förstå historisk prestation, snarare än bara hur truppen presterar i slutändan.

Megapari

Megapari är en helt ny bookmaker som grundades 2019. Den har kopplingar till Östeuropa och verkar under en Curacao-licens. Spelare kan enkelt registrera sig via sociala medier, telefonverifiering eller e-post.
Megapari erbjuder pålitlig statistik med enkla, säkra och praktiska betalningsalternativ för spelare. Många tusen frekventa användare litar på webbplatsen. Användare kan satsa på webbplatsen med fullständigt förtroende eftersom den erbjuder en hög nivå av säkerhet och anonymitet, och tjänsten är extremt professionell.

Basket Futures Betting på Megapari

När spelare satsar på framtiden förutspår de att ett lag kommer att prestera så bra att de kommer att vinna allt. Man kan placera en satsning baserat på en aning. Spelare kan dock också göra det med hjälp av statistik från det senaste förflutna. De kan satsa på ett lag för att vinna sin konferens eller ligatiteln när de förlorar sina tre första matcher. Oddsen kan plötsligt ändras. Megapari garanterar dock en utbetalning enligt de odds som gäller när du placerar alla spel.

Rekvisitaspel på Megapari

Spel på basket rekvisita baseras på statistik. Individer satsar i huvudsak på en spelares prestation under spelet och hur bra eller dåligt de kommer att klara sig. Alternativt kan spelare på Megapari satsa på att en spelare kommer eller inte får mer än 50 poäng i en match.

Strategier för att satsa på basket på sidorna ovan

Lagets prestation under den pågående säsongen måste beaktas först. Dessutom måste spelarna ta hänsyn till lagets tidigare prestationer utöver de nuvarande mätvärdena. En annan sak att tänka på är hur bra varje spelare gör det individuellt. Man bör vara uppdaterad om lagets skador och spelare som sannolikt startar en match.

Att granska lagets schema är också en viktig faktor. Med 82 matcher under en komprimerad säsong kanske de reser till sin nästa domstol med några dagars mellanrum. Deras effektivitet kan påverkas av utmattningen som uppstår på grund av fullspäckade scheman.

Senaste nytt

2022 FIFA World Cup åttondelsfinal - Brasilien vs Sydkorea
2022-12-05

2022 FIFA World Cup åttondelsfinal - Brasilien vs Sydkorea

Nyheter