Nyheter

November 2, 2022

Unibet tecknar avtal med Ajax

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Unibet lanseras i Nederländerna

Efter att moderföretaget Kindred säkrat en licens att bedriva verksamhet i Nederländerna i maj lanserades Unibet i juli. Kindred hade slutat verka i Nederländerna innan marknaden öppnade och gick med flera andra operatörer som gjorde samma sak för att följa nederländska myndigheters regler.

Unibet tecknar avtal med Ajax

Det var en otrolig upplevelse, enligt Lennart Kessels, general manager för Kindred i Nederländerna, när Unibet.nl gick live. Han var nöjd med truppen eftersom de hade jobbat hårt för att uppnå det målet. Kessels sa att det nu är dags att tillhandahålla sina tjänster till sina kunder på holländska och att de är beredda att välkomna dem tillbaka till deras spännande nya webbplats Unibet.nl.

Expansionsprocess för bookmakern i landet

Å sin sida sa vd:n för Kindred Group, Henrik Tjärnström, att de ser fram emot att bedriva verksamhet i Nederländerna. Landet har en betydande och betydande europeisk marknad med en lokal licens, och företaget har främjat lokala licensprogram under de senaste tio åren.

Därför var de glada över att deras nyligen beviljade licens i Nederländerna kommer att göra det möjligt för dem att aktivt stödja en rättvis och hållbar spelindustri.

Dessutom sportbok online syftar till att fördjupa och utöka sin roll i det holländska samhället. Bookmakern är angelägen om att ge holländska kunder en säker, säker och njutbar spelupplevelse som en del av deras långsiktiga mål och strategi.

Sponsringsavtal med Ajax

Efter Unibets återkomst slöt holländska fotbollsjättar Ajax ett flerårigt kontrakt med leverantören av sportspel online. Denna affär kommer att se bookmakern gå med i Ajax-samarbete grupp omedelbart. 

Ajax och Unibet kommer att samarbeta i projekt relaterade till ansvarsfullt spelande, mental hälsa och förebyggande av matchfixning utöver deras affärsrelation. Partnerskapet kommer efter att Unibet fick tillstånd att erbjuda onlinespel i Nederländerna i juni.

Ajax kommersiella direktör, Menno Geelen, uttryckte sitt företags glädje över att välkomna Unibet som en ny partner som är globalt känd som en pionjär inom området ansvarsfullt spelande. I deras samarbete kommer detta område att ta särskild hänsyn. Genom att förse fans med högkvalitativa produkter skiljer sig Unibet från konkurrenterna. Ajax kommer att bistå med detta genom samarbetsprojekt och innehåll.

Unibets engagemang för ansvarsfullt spelande

I den holländska spelbranschen introducerade Unibet en ny Unibet Effektprogram. Detta program syftar till att skydda etiska och ansvarsfulla spelstandarder samtidigt som det bekämpar bedrägeri och korruption på sportspel. Programmet är helt inriktat på att finansiera initiativ som koncentrerar sina ansträngningar på att öka ansvarighet och säkerhet i spelbranschen. Unibet fokuserade på tre pelare för att uppfylla programmets mål.

Dessa pelare inkluderar relationer med European Football for Development Network, en välgörenhetsmatch med Telstar och De Graafschap, och ytterligare engagemang inom amatörsport. Genom denna allians har Unibet utsetts till den officiella partnern för EFDN i landet och kommer att se till att organisationen främjar de bästa säkra spelmetoderna.

Naturligtvis är inte alla nöjda med Unibets senaste ökning av närvaro i landet. Unibets generaldirektör i Nederländerna, Lennart Kessels, uttryckte dock sitt företags enorma stolthet, särskilt över samarbetet med Ajax. Som en del av samarbetet kommer de att finansiera Unibet Impact. 

Det unika programmet Unibet Impact bygger på partnerskap med samhällsorganisationer, professionella och amatöridrottsligor, och team. Målet med Unibet Impact är att göra det holländska spelsamhället roligare och samtidigt främja en säkrare och mer ansvarsfull onlinespelverksamhet.

Amatörsport och extra synlighet

Företaget kommer att finansiera 50 lag som en del av sitt engagemang för att stödja amatörsport. Som en del av Unibets positiva varumärkesförstärkning i Nederländerna kommer lag som ansöker att få skräddarsydda skjortor, strumpor, shorts och väskor. Över landets reglerade spelmarknad har Unibet vuxit snabbt. Den var tvungen att lämna tidigare eftersom marknaden höll på att omregleras, men den kom tillbaka i juni.

Unibet vill koncentrera sig på ansvarsfullt spelande gällande mental hälsa, speciellt med Ajax. De kommer att undersöka den exakta formen de kommer att ge detta under den kommande terminen samtidigt som de tar lärdomar från initiativ som de redan har stöttat världen över.

Kindred Group vill delta mer i nationell idrott generellt. Samtidigt ingick Unibet relationer med partners från Telstar och Graafschap för att säkerställa att de kunde utföra sina pliktpelare.

Allt om Unibet

Kindred Group, ett av de största börsnoterade spelbolagen online i världen med nio varumärken i sin portfölj, inkluderar Unibet, som grundades 1997. Användare kan satsa på olika sportevenemang genom Unibet och delta i exklusiva onlinekasinospel.

Sidan ger nya användare en välkomstbonus på sin första insättning. Dessutom har webbplatsen samarbetat med flera onlinebetalningsföretag. Därför erbjuder Unibet ett brett utbud av insättningsalternativ för sina kunder att använda när de gör insättningar och uttag av pengar.

Visa, MasterCard, Neteller, banköverföringar, Skrill och PayPal är några av de tillgängliga betalningsalternativen. Särskilt plattformen erbjuder cirka 35 sporter, inklusive cricket, baseboll, hästkapplöpning, ishockey, politik, UFC och vintersporter.

Senaste nytt

Hur man hanterar dåliga körningar i vadslagning
2023-11-20

Hur man hanterar dåliga körningar i vadslagning

Nyheter