Unibet betting recension - Konto

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % upp till 100 €
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Betrodd
Verifierad
Säker
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Konto

Konto

Att skapa ett konto hos Unibet är en enkel procedur. Även om du aldrig har satsat tidigare, kan du gå med på sidan bara några minuter efter att du fyllt i registreringsformuläret. Du måste gå igenom några ringar borde inte avskräcka dig. Kundtjänst kan hjälpa spelare som har svårt att registrera sig.

Att skapa ett konto är enkelt när du använder skrivbordswebbplatsen. Ladda ner och installera Unibet-appen på din telefon om du vill registrera dig via mobilappen. Följ sedan samma instruktioner för att slutföra proceduren.

Hur man öppnar/registrerar ett konto

Om du bor i ett land där Unibet är begränsat, kanske du inte kan öppna ett konto hos företaget.

Du måste namnge din nation, region och stad på registreringsformuläret. Det är enkelt att gå med i Unibet efter att ha följt denna handledning.

För att komma igång går vi igenom Unibet-registreringsprocessen. Oroa dig inte om du aldrig har skapat ett spelkonto tidigare. Unibets registreringsprocess är en bris, och det tar inte mycket tid från din sida. Dessa steg-för-steg-instruktioner tillhandahålls för din bekvämlighet.

 1. För att börja måste du öppna Unibets webbplats och välja "Registrera dig"
 2. Nästa steg är att fylla i registreringsformuläret genom att ange din personliga information. Skriv ditt för- och efternamn i rutorna för att komma igång.
 3. Efter det kommer du att bli ombedd att ange ditt namn, e-postadress och födelsedag.
 4. Ange din hemadress och mobilnummer.
 5. Därefter måste du ange ett lösenord för din Unibet-inloggning.
 6. Du måste anmäla dig för att ta del av bonuserbjudandet och få information om försäljning. Båda är helt frivilliga.
 7. Slutligen måste du bekräfta att du är minst 18 år och godkänner operatörens regler och villkor. För att avsluta öppna Unibet-kontot återstår bara att klicka på "Gå med"

Konto verifikation

Unibet kan förhindra bedragare från att registrera sig för ett konto genom att verifiera deras identitet med hjälp av KYC (Känn din kund). Du kan inte skada bookmakern eftersom Unibets KYC-check har autentiserat din personliga information och adress.

KYC-verifiering är inte en svår procedur om du har lämnat korrekt information när du skapade ditt konto. KYC kan slutföras på några minuter om all information som tillhandahålls är korrekt.

När du slutför det första steget av KYC-processen måste du förse Unibet med en elektronisk version av ett eller flera av följande dokument:

 • ID-kort - både fram och bak,
 • Pass - Foto och försättsblad,
 • Körkort - Foto, namn och signatur.

För det andra steget i Unibet KYC-verifieringsprocessen måste du förse Unibet med en kopia av något av följande papper för att validera din adress:

 • Elräkningar, där ditt namn och din adress är tydligt tryckta,
 • Bank- eller kreditkortsutdrag: Återigen, namn och aktuell adress bör vara tydliga,
 • Lokalt skattekvitto – där namn, adress och skatte-ID-nummer är tydligt synliga.

Alla dokument som används för att kontrollera en adress bör inte vara äldre än tre månader.

Hur man loggar in

Denna guide är avsedd att hjälpa användare som har svårt att logga in på sitt Unibet-konto. Det är dock endast användare med registrerade konton som får logga in och satsa på spel på denna sida. För att logga in måste en användare:

 1. Gå direkt till Unibets officiella webbplats med hjälp av en lämplig enhet.
 2. För att öppna webbplatsens inloggningssida, klicka på den gröna inloggningsikonen.
 3. Fyll i fälten för e-post och lösenord med rätt e-postadress och lösenord.
 4. Klicka på den gula "Logga in"-knappen för att komma till ditt konto.

Hur man låser upp ett konto

Det finns några saker som kan leda till att ditt konto blockeras. Du kan ha försökt logga in på ditt konto med fel information eller använt tjänsten för självuteslutning för att blockera ditt konto.

Det bästa du kan göra är att ta kontakt med Unibet så att de kan hjälpa dig att komma in igen. Ämnesraden kan säga "(kontonr) har blockerats."

Här är de viktigaste delarna av din e-post:

 • En detaljerad beskrivning av kontot och hur och när det skapades.
 • Vems namn och vilken enhet används för att registrera sig för kontot/
 • En skannad kopia av ID-kortet och andra former av identifiering och det personliga kontot för betalningssystemet som spelarna använde för att lägga till pengar på spelkontot. Tänk på att alla skanningar som spelarna skickar in måste vara i PDF-format.

Hur man stänger ett konto

Låt oss säga att du diskuterar om du ska behålla ditt Unibet-konto eller inte. Om så är fallet kan du stänga ditt Unibet-konto permanent eller välja en period av självuteslutning, under vilken ditt konto kommer att stängas permanent.

Gå till hjälpsektionen på Unibets webbplats och följ instruktionerna för att komma åt en länk som gör att du permanent kan inaktivera ditt konto, oavsett varför du väljer att göra det.

Det kan vara så att du vill stänga ditt Unibet-konto tillfälligt. Det finns flera sätt att sluta spela under en tid, som att använda Unibets självuteslutningsåtgärder. Om du vill kan du sätta dig själv i självuteslutning under en period som sträcker sig från 24 timmar till sex månader.

Du kommer inte längre att kunna logga in på ditt konto eller lägga spel hos Unibet efter att ha valt hur lång tid du vill självutesluta. Unibet rekommenderar också att du installerar programvara på dina enheter för att förhindra dig från att komma åt bettingsidor under denna tid.

Unibet tecknar avtal med Ajax
2022-11-02

Unibet tecknar avtal med Ajax

Efter att moderföretaget Kindred säkrat en licens att bedriva verksamhet i Nederländerna i maj lanserades Unibet i juli. Kindred hade slutat verka i Nederländerna innan marknaden öppnade och gick med flera andra operatörer som gjorde samma sak för att följa nederländska myndigheters regler.