Unibet betting recension - Mobil

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % upp till 100 €
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Betrodd
Verifierad
Säker
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Mobil

Mobil

Eftersom den kontrollerar alla krav är Unibet-appen en av de bättre sportbok applikationer vi har stött på. En Unibet-appnedladdning är definitivt värt ansträngningen för alla sportspelare som tycker om att satsa på resultatet av sportevenemang.

Använda Unibets mobilapp

I den här Unibet-appen kan du enkelt hitta runt genom att söka i sökrutan högst upp i appen, och olika rullgardinsmenyer ger snabb åtkomst till nyckelfunktioner som "hemma", "i spel", "alla sport", "mina spel" och andra liknande grundmenyer. Appens laddningshastigheter är också mycket snabba.

Endast 107,8 MB data krävs för att installera appen. Om du vill att appen ska fungera korrekt, vill du ha aktuella prylar. Apples iOS 8 eller högre krävs om du har en iPhone. Din enhet måste ha version 5.1 eller senare för att kunna använda Unibets Android-app.

Unibet tecknar avtal med Ajax
2022-11-02

Unibet tecknar avtal med Ajax

Efter att moderföretaget Kindred säkrat en licens att bedriva verksamhet i Nederländerna i maj lanserades Unibet i juli. Kindred hade slutat verka i Nederländerna innan marknaden öppnade och gick med flera andra operatörer som gjorde samma sak för att följa nederländska myndigheters regler.