Unibet betting recension - Spelansvar

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % upp till 100 €
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Betrodd
Verifierad
Säker
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Spelansvar

Spelansvar

Vissa människor gör karriär som professionella spelare, även om de är extremt sällsynta. Det är inte en pålitlig inkomstkälla för många människor. Du bör bara spela med pengar du har råd att förlora när som helst. Spelare ska aldrig spela pengarna de behöver för bostäder, verktyg, måltider och andra nödvändigheter.

Spelberoende är ofta ett resultat av människors behov av att vinna. De kan bli upprörda eller oroliga när de förlorar, och lägga ännu fler satsningar för att ta igen sina förluster. Detta kan lätt gå utom kontroll och orsaka mycket smärta och lidande.

Spela ansvarsfullt

Du är mindre benägen att drabbas av samma öde om du räknar med att förlora. Även när du förlorar kan du fortfarande ha en bra tid att spela om du är mentalt förberedd på det och inte har något emot att spendera pengarna. När du förväntar dig att förlora är det mycket roligare att vinna.

Att sätta gränser för sig själv är det första steget mot ansvarsfullt spelande. Var medveten om din ekonomiska situation innan du börjar en spelsession. Det är över när det väl är borta. Om du har turen att vinna, grattis, men få inte upp dina förhoppningar.

När du spelar är det lätt att tappa tiden ur sikte. Om du har ställt in en timer eller ett alarm vet du när du ska sluta fungera. Du kommer att förlora mer pengar om du spelar under längre perioder. Ta aldrig tid från jobbet för att spela, och låt inte spelande påverka ditt personliga liv eller dina nära och kära.

Drick eller använd inte droger när du spelar. Din bästa barriär mot spelberoende är en stark känsla av självkontroll, och dessa kemikalier kan förvränga den.

Var man kan söka hjälp

Anta att du börjar tappa kontrollen över ditt spelande eller inte kan satsa ansvarsfullt. I så fall bör du upphöra med alla spelaktiviteter en gång. Om du inte kan sluta eller tror att du kan vara beroende måste du få behandling.

Var inte rädd för att Fråga efter hjälp om du är orolig över dina spelvanor. Inget att skämmas över, och att försöka ta itu med problemet på egen hand är ett stort slöseri med tid. Anta att du inte känner dig bekväm med att prata om dina svårigheter med familj eller vänner. I så fall kan du ta hjälp av terapeuter eller grupper som BeGambleAware.

Unibet tecknar avtal med Ajax
2022-11-02

Unibet tecknar avtal med Ajax

Efter att moderföretaget Kindred säkrat en licens att bedriva verksamhet i Nederländerna i maj lanserades Unibet i juli. Kindred hade slutat verka i Nederländerna innan marknaden öppnade och gick med flera andra operatörer som gjorde samma sak för att följa nederländska myndigheters regler.