Unibet betting recension - Tips Och Tricks

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % upp till 100 €
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Betrodd
Verifierad
Säker
Förtroende sedan 1997
Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Tips Och Tricks

Tips Och Tricks

Betting kan vara en rolig hobby, men att lägga ett sportvad med Unibet kan ge mer nöje, säkerhet och fördelar till aktiviteten. Här är några tips och idéer som hjälper dig att ha roligare när du spenderar din tid med att betta på sport hos Unibet.

Var klok med Parlays

Parlays är ett attraktivt spel i Unibet på grund av deras veckovisa parlay-boost. T

Unibet Weekly Parlay Boost ger personer som gör parlay-satsningar mer pengar när de vinner. Så länge varje etapp i parlayen har odds på minst -500, har du full kontroll över de sporter och marknader du väljer. Varje vecka får du biljetter som ger dig en vinstökning på 10 % på ett 3-vägs parlay, 20 % på ett 4-vägs parlay och 30 % på ett 5-vägs parlay.

Men en klok onlinesportspelare vet bättre än att placera parlays för det mesta. Parlay-betting innebär att multiplicera din insats med chanserna för varje valt resultat, vilket kan vara så många som du vill. Det jag menar är detta:

Du satsade $10 på Toronto Raptors (2,45), Miami Heat (1,60) och Boston Celtics (1,75). Alla tre lagen hade odds på minst 1,60. $68.60 kommer att betalas ut om varje lag vinner, vilket gör detta till $68.60.

Förutom att multiplicera oddsen för varje tänkbar händelse multiplicerar du även "juice" som placeras på varje insatslinje. Varje resultat har en 10% juice kopplad till sig för att bookmakern ska kunna tjäna pengar. När oddsen läggs ihop ökar spänningen. Som ett resultat har bookmakern en större fördel, och du, spelaren, har ett lägre förväntat värde.

Spelare kan fortfarande hitta en utmärkt parlay-satsning genom att hitta tre anständiga satsningar där värdet av varje spel är över saften, även för en förlorande spelar.

Det är en bra tumregel att undvika att lägga en parlay-satsning om du inte skulle göra samma satsning på varje ben. Att lägga till fler ben till ett parlay kommer att göra det omöjligt att tjäna en stor "potentiell utbetalning." Endast spel med ett positivt förväntat värde (EV) kan läggas till.

Det är dock klokare att placera individuella satsningar på varje resultat du önskar istället för att lita på ett parlay i det långa loppet.

Dra fördel av Unibets uttag

Du kan avgöra ett spel innan det slutar med hjälp av Cash Out-funktionen. Istället för att äventyra alla dina vinster kan du skydda en del av dem på detta sätt. Om saker och ting inte går bra kan du också snabbt göra av med dina förluster och få tillbaka en del av dina pengar.

Unibet tillåter kunder att ta ut pengar på en mängd olika marknader, inklusive

  • Över 20 satsningar på fotboll före match
  • In-Play fotbollsspel, inklusive halv/heltid och korrekt resultat)
  • Direkta fotbollsmarknader, som vinnare och nedflyttning
  • Direkta tennismarknader och placera 1-2 satsningar

Se till att alternativet Cash Out är tillgängligt genom att leta efter Cash Out-emblemet på spelkupongen när du placerar dina insatser.

Hänvisa en vän för att få fler vadslagningsmöjligheter

Du kan för närvarande tjäna en generös Unibet-bonus genom att hänvisa en vän till sidan.

För att dra nytta av detta Unibet-remisserbjudande får du $25 för varje ny kund du föreslår. Detta Unibet-erbjudande om att värva en vän kan användas upp till fem gånger. Unibet-kampanjen för att hänvisa en vän kan belöna dig med upp till $125 i extra satsningspengar om du tar med tillräckligt många vänner till sidan.

Alla Unibets vadslagningsval täcks av detta incitament för att värva en vän. Unibets erbjudanden om en vän finns tillgängliga för populära sporter, inklusive fotboll, basket, baseboll och hockey. En annan Unibet-kampanj för att värva en vän låter dig använda sajtens omfattande bibliotek med videoslots och baccaratspel.

Unibets incitament för att hänvisa en vän kräver visst samarbete mellan dig och dina kompisar. För att dra fördel av Unibets rekommendationer om en vän måste de öppna ett konto och sätta in minst $25.

Lyckligtvis kommer det inte att vara alltför svårt för dig att genomföra denna Unibet-kampanj för att rekommendera en vän. Hänvisa en vän är så enkelt som att klicka på länken i Unibets webbplats uppe till höger, ange din väns e-postadress och sedan luta dig tillbaka och titta på när de går med och sätter in pengar.

Unibet tecknar avtal med Ajax
2022-11-02

Unibet tecknar avtal med Ajax

Efter att moderföretaget Kindred säkrat en licens att bedriva verksamhet i Nederländerna i maj lanserades Unibet i juli. Kindred hade slutat verka i Nederländerna innan marknaden öppnade och gick med flera andra operatörer som gjorde samma sak för att följa nederländska myndigheters regler.