Omfattande betalningsguide för vadslagningssajter 2024

När det gäller betting online är det viktigt att välja rätt spelbok och undersöka oddsen. Men ännu viktigare är att välja en lämplig betalningsmetod. Pålitliga betalningsmetoder gör att spelarna kan ta ut och sätta in pengar snabbt, enkelt och säkert.

Tack och lov är de flesta lagliga sportsbooks fulla av olika bankmetoder att välja mellan. Men den stora mängden alternativ kan vara överväldigande för gröna händer. Så ta en titt på våra betygsatta betalningsmetoder för vadslagning nedan och hitta den som passar dig bäst.

Swish

Swish är utan tvekan in-grejen i den svenska befolkningen. Med framväxten av e-handel och onlinespel använder minst hälften av Sveriges medborgare denna onlinebetalningsmetod. Getswish AB har i samarbete med Sveriges ledande finansinstitut skapat betalningsmetoden Swish.

Visa mer
Trustly

Trustly är en onlinebetalningstjänst som grundades i Sverige 2008. Denna tjänst låter spelarna och spelarna sätta in och överföra pengar utan krångel eller förseningar. Denna metod är för närvarande tillgänglig i över 30 länder och har accepterats som ett genomförbart betalningsalternativ av över 800 handlare online under 2015.

Visa mer
Zimpler

Zimpler är en kundcentrerad svensk e-plånbok som etablerades 2012. Det började som ett litet företag, men år av konsekvent erbjuda förstklassiga betalningslösningar har gjort det till ett av de största fintechföretagen i världen.

Visa mer
Klarna

Klarna Bank AB, eller helt enkelt känd som Klarna, är en svensk bank som tillhandahåller onlinebetalningar till miljontals människor över hela Europa. Det grundades 2005. Klarna-företaget, som har över 85 miljoner kunder och utför över 1 miljon transaktioner varje dag, har vuxit i popularitet bland spelarna som betalningsalternativ hos online-bokhandlare.

Visa mer
Visa

Visa har länge varit ett av de bästa valen när det kommer till betaltjänster överallt i världen. De hjälper miljontals kunder att bearbeta miljarder i transaktioner varje år eftersom nästan alla webbplatser accepterar Visa som betalningsmetod – inklusive bettingsidor.

Visa mer
MasterCard

Mastercard har alltid varit ett populärt val när det kommer till finansiering av spelkonton. De flesta bettingsidor har flera insättningsalternativ, men betal- och kreditkort är alltid de mest populära och ofta accepterade – som Mastercard. Vissa finansinstitut håller fortfarande eller förbjuder transaktioner felaktigt, så backupalternativ när du använder Mastercard är alltid bra att ha för säkerhets skull.

Visa mer
Skrill

Skrill är en betalningsmetod som är mycket populär bland både spelarna och spelsajter. Skrill grundades 2001 och har sedan dess ökat i popularitet. Idag accepterar många bettingsidor på nätet Skrill, eftersom det är en av de bästa betalningslösningarna för betting. När du väljer en sida att satsa på är det viktigt för spelarna att välja en bookmaker som accepterar deras föredragna betalningsalternativ.

Visa mer
Neteller

Neteller är en betalningsmetod som är mycket populär över hela världen. Denna betalningsmetod är mycket pålitlig bland både handlare och spelarna, och är kompatibel med de flesta vadslagningssajter runt om i världen. Neteller är mycket populärt bland onlinekasinon och sportspelsajter som en säker insättningsmetod, och många spelare använder denna tjänst för att sätta in och ta ut sina pengar.

Visa mer

Apple Pay

Betalningsalternativ tillgängliga för spelarna i 2024
2023-11-17

Betalningsalternativ tillgängliga för spelarna i 2024

Tidigare möttes nätbanker av mycket skepsis på grund av fall av datastöld, bedrägeri och hacking på nätet. Men med betydande framsteg inom penningöverföringslösningar har onlinebank blivit ett enkelt, snabbt och pålitligt sätt att överföra pengar. Från och med 2024 har det framstått som en föredragen betalningsmetod i många branscher, särskilt inom sportvadslagning. Betalningsmetoder online har bidragit avsevärt till tillväxten av dessa branscher.

Topp 3 Sports Betting Välkomstbonusar för Visa/Mastercard-betalningar
2023-08-02

Topp 3 Sports Betting Välkomstbonusar för Visa/Mastercard-betalningar

När du letar efter en sportbok att gå med i är det viktigt att överväga betalningsalternativen och välkomsterbjudandena. Tack och lov erbjuder de flesta bookmakers betal-/kreditkortsbetalningar via Mastercard eller Visa. Ännu bättre, du kommer att få en sportsbook-bonus efter att du har satt in pengar och, i vissa fall, gjort din första faktiska insats.

William Hill förbjuder kreditkort i Irland
2022-06-01

William Hill förbjuder kreditkort i Irland

I Irland är användningen av kreditkort i hasardspel inte exakt förbjuden utan har ständigt avskräckts. Flera undersökningar har dock visat hur flera online bookmakers fortsätter att stödja satsningar på kreditkort via sina appar. Vissa av dem som sägs undvika kreditkortssatsningar kan göra det via appar som Revolut och Apple Pay.

Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
Vilka är de säkraste betalningsmetoderna för betting?

Vilka är de säkraste betalningsmetoderna för betting?

De mest populära metoderna inkluderar kredit-/betalkort, banköverföringar och alternativ för e-plånbok som PayPal Skrill, Neteller, etc. Vissa sportsbooks tillåter till och med spelarna att finansiera och ta ut betalningar via kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin, Dogecoin och mer.

Men innan du väljer insättningsmetoder hos bookmakers är det viktigt att se till att det är skyddat av ett säkerhetslås, särskilt när det gäller e-plånböcker. I det här fallet bör nätbanksmetoden vara SSL-krypterad för att ge skydd dygnet runt för viktiga finansiella data.

Dessutom bör en säker betalningsmetod för vadslagning online vara licensierad av en välkänd finansiell institution. Nästa avsnitt diskuterar mer av detta koncept.

Vilka är de säkraste betalningsmetoderna för betting?
Hur man väljer en bankmetod för vadslagning

Hur man väljer en bankmetod för vadslagning

Eftersom onlinespel involverar riktiga pengar, är det viktigt att se till att en betalningsmetod tangerar alla rutorna för att få en smidig bankupplevelse. Nedan finns några idéer att komma ihåg när du väljer en bankmetod för betting online:

Säkerhet och trygghet: En pålitlig betalningsmetod måste vara licensierad av en laglig finansiell institution för att överväga den. Till exempel har PayPal och Skrill licenser från New York State Department of Financial Services. Å andra sidan reglerar FCA (Financial Conduct Authority) Neteller. Så gör endast transaktioner med licensierade och SSL-krypterade betaltjänster.

Transaktionens varaktighet: Idag är insättningar på de bästa online-spelautomaterna nästan omedelbara. Däremot kan saker och ting vara annorlunda vid uttag. Ett bra exempel är kredit-/betalkort som tillåter omedelbara insättningar, men uttag kan ta upp till 5 arbetsdagar. Dessutom kan banköverföringar ta ett tag att behandla betalningar. Välj därför den snabbaste bankmetoden för att undvika frustrationer och förseningar.

Transaktionsavgift: Här är ett annat område där banköverföringar och betal-/kreditkort släpar efter e-plånböcker. Internetbanksmetoder kräver ofta en liten provision för att underlätta överföringar, till skillnad från banköverföringar som tar ut rejäla avgifter. Till exempel kommer de flesta e-plånböcker inte att ta ut något för att sätta in pengar på ett bookmakerkonto. Kom dock ihåg att kostnaderna varierar beroende på bankmetoden.

Betalningsbonusar: De flesta sportsbooks erbjuder bonusar dessa dagar. Ännu bättre, spelarna kan få en belöning från bookmakern för att de sätter in med hjälp av specifika metoder. Det är därför klokt att besöka insättningssidan och lära dig vad som erbjuds. Välj dock inte en metod som tjänar en insättningsbonus samtidigt som du tar ut rejäla transaktionsavgifter.

Stöd: Ibland kan en sportbokhandlare hantera vinster framgångsrikt, bara för att fastna någonstans i betalningsmetodens system. Detta kan bero på ofullständig ID-verifiering eller andra tekniska problem. Men med ett lyhört supportteam löses dessa problem snabbt. Supporten bör kunna nås via livechatt, även om e-post och telefonsupport duger.

Tillgänglighet: Slutligen är det viktigt att avgöra om betalningsmetoden är lagligt tillgänglig i ditt land innan du sätter in pengar. För att veta detta, besök betalningsmetodens villkorssida för att känna till alla kvalificerade länder. Kom ihåg att vissa endast tillåter insättningar i vissa länder.

Hur man väljer en bankmetod för vadslagning
Hur man gör en insättning

Hur man gör en insättning

Att sätta in pengar på en spelbok kan verka enkelt för en nybörjare. Alternativ som Neteller, PayPal, Paysafecard, Skrill och kryptovalutor är vanliga hos de flesta bookmakers.

Men ibland kan insättningar avvisas. Ännu värre, de flesta nya spelare vet helt enkelt inte hur de ska överföra pengar till sina spelkonton. Men oroa dig inte för allt är ganska enkelt med rätt guide. Följ dessa steg:

Skapa ett sportbookmakerkonto genom att fylla i det elektroniska formuläret. Information som krävs kan vara namn, adress, telefonnummer, e-post och annat. Kom ihåg att inte ange falska uppgifter, eftersom detta kan bli kostsamt vid uttag.

Efter att ett konto har öppnats framgångsrikt kan vissa sportsbooks kräva att spelarna aktiverar det genom att ange en kod. Koden skickas vanligtvis till den angivna e-postadressen eller telefonnumret.

När kontot har skapats framgångsrikt besöker du spelbokens betalningssida, väljer en säker betalningsmetod och länkar ett bankkonto. Gör nu en insättning. I de flesta fall kommer en välkomstbonus omedelbart att sättas in på spelkontot tillsammans med de insatta pengarna.

Kan ett kreditkort avvisas av bookmakern? Ja, även om det inte helt är spelarens eller bookmakerns fel. I vissa länder är det olagligt att spela med kreditkort.

Ett bra exempel är i Storbritannien, där UKGC förbjöd kreditkortsspel förra året. Även om skälen till att göra det är vaga, har de flesta licensierade bookmakers inget annat val än att följa. Men vad de inte vet är att bankverksamhet med e-plånböcker är ännu mycket snabbare.

Hur man gör en insättning
Hur man spelar online med PayPal

Hur man spelar online med PayPal

När det kommer till de bästa betalningsalternativen för betting online är det få som kan matcha PayPal när det gäller popularitet. Det är för att onlinespel med PayPal tillåter omedelbara insättningar och uttag, beroende på sportbokoperatören.

Dessutom är PayPal utan tvekan den säkraste onlinebankmetoden som finns. Företaget använder den oerhört viktiga SSL-krypteringen (Secure Socket Layer) för att skydda användarinformation och pengar från onlinebedragare. Det är inte konstigt att PayPal bara samarbetar med pålitliga bookmakers online.

Som sagt, det enklaste sättet att finansiera ett sportspelkonto via PayPal är att använda ett befintligt saldo. Men om det inte finns några, fortsätt att sätta in pengar på kontot genom att klicka på Plånbok > Överför pengar och lägg sedan till pengar till ditt PayPal-saldo via ett bankkonto.

Användare kan till och med finansiera sitt PayPal-saldo via ett annat PayPal-konto. Hur som helst kommer beloppet att återspeglas omedelbart.

Observera dock att PayPal tar ut en avgift på 2,9 % för att sätta in pengar med ett betal-/kreditkort. Dessutom är onlinespel med PayPal inte kvalificerat i de flesta stater i USA. Dessutom utesluter vissa bookmakers PayPal-insättningar från bonuskampanjer.

Nu är det ytterligare ett bra skäl att noggrant läsa välkomstbonusens villkorssida innan du sätter in något.

Hur man spelar online med PayPal
Hur man gör ett uttag

Hur man gör ett uttag

När det gäller att göra säkra utbetalningar, fungerar alla lagliga sportböcker på liknande sätt.

I ett nötskal betyder det att alla spelarna måste genomgå en KYC-process (Know Your Customer) innan de gör sina första uttag. Oroa dig dock inte, eftersom den här processen är ganska enkel och snabb.

Sportboken kommer att be om viktiga dokument som ett statligt utfärdat foto-ID/pass och en färsk elräkning eller kopia av kontoutdrag. När det gäller en elräkning, handlingen måste tydligt ange spelarens namn och hemadress.

Dessutom kommer de flesta sportsbooks att begära en elräkning som inte är äldre än sex månader från det begärda datumet. Och en annan sak, vissa kanske schemalägger en videochatt för att försäkra sig om att spelaren är den faktiska kontoägaren.

Efter att spelsidan har accepterat dokumenten och verifierat spelarens ID kan uttag nu behandlas snabbt. Observera dock att vissa bettingsidor kan kräva att spelarna använder samma bankmetod för att göra insättningar och uttag.

Transaktionens varaktighet och avgifter varierar också beroende på vadslagningssajt och betalningsmetod.

Hur man gör ett uttag
De bästa bankalternativen för onlinespel

De bästa bankalternativen för onlinespel

Förutsatt att du precis har öppnat ett bookmakerkonto och är redo att göra en insättning. Även om detta låter ganska enkelt, kan det vara en överraskande utmaning att välja den bästa betalningsmetoden. Lyckligtvis råder det ingen brist på bankmetoder hos de bästa sportböckerna 2022.

Så om du är i en sådan situation, oroa dig inte eftersom experter på BettingRanker har dig täckt. Den här sidan listar de mest populära och pålitliga bankmetoderna för alla onlinespelare där ute.

Men innan de blir betygsatta och godkända på den här sidan lägger experter tid på varje bankmetod för betting online. Dessutom samlar de in så mycket information om spelarupplevelse som möjligt.

Teamet består av erfarna sportspelare som vet exakt vad de ska leta efter i en bettingbetalningsmetod. De arbetar outtröttligt för att ge dig de mest omfattande recensionerna av vadslagningsalternativ.

De bästa bankalternativen för onlinespel
Hur vi granskar betalningsalternativ

Hur vi granskar betalningsalternativ

Utan att slösa mycket tid, nedan är några kryssrutor som en betalningsmetod måste markera innan den övervägs för granskning hos BettingRanker:

  • Tillgänglighet: Alla bankalternativ som granskas på den här sidan är tillgängliga i de flesta jurisdiktioner för sportspel. Även andra tekniska detaljer såsom accepterad valuta och funktionella språk tas i beaktande.
  • säkerhet: Pengarsäkerhet är av yttersta vikt för alla seriösa sportspelare. Som sådan har alla granskade bankmetoder här SSL-certifikat (Secure Socket Layer) och licenser från juridiska finansiella myndigheter.
  • Popularitet bland leverantörer: För att skilja agnarna från vetet gör teamet allt för att handplocka de mest använda alternativen på de flesta webbsajter för vadslagning. Som du kanske redan vet är de mest populära bankalternativen också de säkraste och mest prisvärda.
  • Kundsupport: Om ett problem uppstår måste betalningsalternativet kunna lösa det så snabbt som möjligt. Därför övervägde teamet faktorer som stödrespons, språk, mekanismer och spelarnas tillfredsställelse.
  • Transaktionshastighet: Alla spelarna är glada när deras vinster betalas ut så snart som möjligt. Dessutom bör insättningar omedelbart återspeglas på spelarens konto efter att ha krediterats. Av dessa skäl granskar teamet bara de snabbaste och mest pålitliga betalningsalternativen. Det finns ingen anledning att använda en bankmetod som tar mer än en vecka att betala ut.
  • Transaktionsavgift: Varje cent som bankmetoden tar från spelarens uttag och insättningar räknas. Så se till att bankmetoden du väljer behandlar betalningar till överkomliga priser precis som den som anges här.
  • Online recensioner: Förutom att göra sin egen djupgående analys tar teamet också hänsyn till användarrecensioner. Det är bara genom användarrecensioner som spelarna kan känna till de säkraste och mest effektiva betalningsmetoderna för vadslagning.
Hur vi granskar betalningsalternativ
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Att spela ska vara roligt, och det är därför det är viktigast att spela ansvarsfullt. Men att göra det är lättare sagt än gjort.

De flesta spelarna fastnar ofta i underhållningssidan av saker att de glömmer bort sitt sociala ansvar. Så undvik detta genom att avsätta tid och pengar för vadslagning.

Spelkassan kan delas upp i dagliga, veckovisa eller månatliga gränser. Naturligtvis bör detta vara pengar som du är bekväm att förlora och kan leva utan. Kort sagt, satsa inte om du har husräkningar, sjukförsäkring och andra viktiga ekonomiska förpliktelser.

Dessutom, fortsätt inte att spela även när vadslagningsgudarna inte är till din fördel. Faktum är att denna regel går över bra eller dåliga dagar. Smarta spelare vet att spel är en fråga om tur, oavsett spelkunskaper.

För att undvika att förlora hela bankrullen i en enda insats minskade dessa spelare sina förluster efter ett par dåliga resultat. Vissa kommer också att sluta spela efter att ha tagit en viss procent av sin bankrulle. Detta är det enda sättet att fortsätta vinna hos bookmakern. Så, spela säkert och ha kul.

Ansvarsfullt spelande
About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson