Best online betting bonuses

Det finns 1001 skäl att gå med i den växande onlinesportspelsvärlden. Förutom den oöverträffade bekvämligheten kommer bettingsajter online med massor av bonusar. Vanligtvis ger sportsbooks nya spelare en match-up betting bonus eller riskfria satsningar. För lojala spelare finns det aldrig en brist på bonusspel och cashback-kampanjer.

Men oavsett om du är en ny spelare eller en lojal en, kan du verkligen göra ditt spel bättre om du hittar de bästa erbjudandena på onlinespel. Så den här sidan lägger grunden för ditt bonusäventyr på sportspel online och hur du kan njuta av dem till fullo.

Best online betting bonuses
Vad är bettingbonusar?Hur fungerar onlinespelerbjudandenHur man använder bettingbonusarAnsvarsfullt spelande
BetVictorUpp till $300
Get your bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

No Deposit Bonus

No Deposit Bonus

De många bonusarna som väntar helt nya spelarna på de flesta spelsidor kommer i en blandad påse av alla former och storlekar. Allt spelarna behöver titta på är sidan där bettingsidan listar alla bettingbonusar online de erbjuder.

Visa mer...
Gratisspel

Gratisspel

Det kan vara svårt att hitta bettingsidor på nätet som inte erbjuder gratisspel av något slag. Samtidigt kan ett gratisspel avse många andra kampanjer, så det kan ibland vara förvirrande, speciellt om spelaren är nybörjare.

Visa mer...
Vad är bettingbonusar?

Vad är bettingbonusar?

I grund och botten är en sportspelsbonus bara ett marknadsföringsverktyg. De ges till nya spelarna för att försköna affären efter en framgångsrik registreringsprocess. Men priserna kommer inte bara till nya spelare. Befintliga spelarna får också en belöning för sin orubbliga lojalitet till sportbokmärket. Utmärkelsen kan vara gratisspel, cashback, välkomstbonus, spelarhänvisningar och så vidare.

Men varför erbjuder sportsbooks bonusar? För det första tillåter inte den hårda tävlingen någon sportbok att luta sig tillbaka och vänta på att spelare ska registrera sig. Därför lanserar de flesta av dem en offensiv marknadsföringskampanj för att locka och behålla spelare.

Å andra sidan kommer spelarna alltid nöja sig med ytterligare gratisspel eller pengar som sätts in på deras spelkonton. Detta gäller särskilt för nybörjare som behöver lite rörelseutrymme för att få kläm på bookmakern.

Nedan är de viktigaste fördelarna med bettingbonusar:

 • De hjälper spelare att bosätta sig snabbt i en spelbok.
 • Bonusar hjälper till att minska risken genom att låta spelarna satsa gratis.
 • De är lätta att trigga.
 • Bonusar hjälper sportsbooks att attrahera och behålla spelare
Vad är bettingbonusar?
Hur fungerar onlinespelerbjudanden

Hur fungerar onlinespelerbjudanden

Spelare måste först skapa ett sportsbook-konto och få kampanjkoden för att göra anspråk på sportspel utan insättningsbonus. Bonuskoden är en uppsättning siffror/bokstäver för att utlösa en bonuskampanj. I de flesta fall måste spelarna göra en minsta insättning innan bonusen aktiveras.

Efter att ha uppfyllt villkoren kommer belöningen automatiskt att återspeglas på spelkontot bredvid det faktiska saldot.

Det är viktigt att notera att spelarna inte kan ta ut bonuspengarna direkt. Det beror på att det finns ett genomspelningskrav att uppfylla. Kallas ibland omsättningskraven eller omsättningskraven, det här är det antal gånger du spelar med bonusen innan du tar ut.

Så anta att en spelbok är generös nog att erbjuda nya spelarna en välkomstbonus på 100 % upp till $100. Tack så mycket! Men då finns det ett 10x omsättningskrav. Så här, om en spelare sätter in $50, får de en $50 bonus. För att få denna bonus måste spelaren satsa $500 ($50 x 10). Lyckligtvis behöver spelarna inte satsa det totala beloppet i en enda satsning.

Utöver omsättningskraven, ta även en titt på följande saker:

 • Bonusens utgångsdatum (vanligtvis 30 till 60 dagar).
 • Det maximala insatsbeloppet.
 • Den kvalificerade insättningsmetoden, även om den är ovanlig.
Hur fungerar onlinespelerbjudanden
Hur man använder bettingbonusar

Hur man använder bettingbonusar

Så, hur placerar spelarna en insats med gratispengarna eller vaden? Lyckligtvis är det inte så mycket annorlunda mot att göra traditionella sportspel. Börja med att lägga till matchvalet på spelkupongen. När detta är gjort, fortsätt att placera en insats.

Du kommer att se alternativet att använda den tillgängliga bonusen om någon. Kom ihåg att om insatsvärdet är mer än det totala bonusbeloppet kommer saldot att dras från huvudplånboken. Informationen syns tydligt i bekräftelsesedeln. Lycka till!

Tips och tricks för bonusar

Finns det verkligen någon strategi för att få ut det mesta av bettingbonusar? Nedan är några av dem:

 • Känna till de tillgängliga alternativen: Det lönar sig att lära sig några saker om typerna av bettingbonusar. Den vanligaste bonustypen är ingen insättning, där bookmakern matchar en procentandel av insättningen. Omvänt erbjuder vissa sportsbooks gratisspel utan insättning. I det här fallet får spelare bonuspengar utan att sätta in något. Förutom dessa två erbjuder bookmakers även rabatter, gratisspel, reloadbonusar och hänvisningar. Så välj den som innebär minimala risker.

 • Lågt överrullningskrav: Ta det här exemplet; en sportbok erbjuder en iögonfallande välkomstbelöning på 1 000 $. Du registrerar dig direkt och gör ett konto och gör anspråk på det bara för att inse att bonusen har ett 10x omsättningskrav. Ännu värre, detta villkor ska uppfyllas inom en vecka. Om man inte är en tung spelare är det en hägring att satsa $10 000 på en vecka. I världen av sportspel, en affär som ser för bra ut för att vara sann är förmodligen det.

 • Satsa på högre minimiinsatser: Intressant nog tillåter inte sportsbooks spelare att satsa vilken summa som helst med sina bonuspengar. Om så vore fallet skulle de flesta spelare snabbt uppfylla omsättningskravet. Så för att undvika detta scenario sätter de ett tak på den maximala insatsen under bonusperioden. Att välja högre minimiinsatser innebär därför att man uppfyller överrullningskraven mycket tidigare.

 • Avbryts: Vissa spelare väljer att satsa på långodds. Nu betyder detta att om deras satsningar vinner, förblir de med mindre genomspelningskrav. Inom sportvadslagning kallas detta att slå ut. Men hur bra det än låter, den här processen kan behöva en stor bankrulle. Ändå är kraven för övergång av sportbok fortfarande värda att uppfylla.

 • Använd back and lay-betting: Anta att du placerar en insats på 10 $ på häst A för att vinna ett lopp med 5,0 odds. Om hästen vinner betyder det att du får $50. Detta kallas backbetting. Å andra sidan innebär lay-betting att satsa pengar för att hästen inte ska vinna. Dessa två satsningar säkerställer att du maximerar vinsten samtidigt som du behåller bookmakerns bonus. Kom ihåg att målet är att vinna och dra sig ur.

Hur man använder bettingbonusar
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Är du redo att hämta bonusen nu? Tja, håll dina hästar först! Det är viktigt att komma ihåg att sportspel inte är en gör-eller-dö-affär. Som sådan, gå inte överbord när du försöker uppfylla överrullningskraven.

Att satsa med känslor snarare än strategi kan bara leda till ett resultat – fler förluster. Så skapa en bankrulle och undvik att jaga förluster.

Ansvarsfullt spelande

Missa inte dessa bonuserbjudanden

BetVictor
BetVictor
300 USD
Besök casinoSee review

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Close
NyheterCollapseExpand
RecensionerCollapseExpand
Responsible Gambling
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© bets.se 2021