Få din Bonuskoder

I en värld av onlinespel är kampanjkoder, även kända som bonuskoder, oerhört viktiga. De ger möjligheten att göra anspråk på ett speciellt gratisspelserbjudande eller bonus som inte skulle vara tillgängligt om du gick direkt till sportspelsajten.

En online-sportbok-kampanjkod är helt enkelt en datorgenererad kod som består av bokstäver och/eller siffror som människor online kan skriva in i en kampanjlåda på en webbsida för att få en rabatt eller ett erbjudande vid registrering eller köp. Placeringen av kampanjkoden beror på sportboken, men de kommer alltid att vara tydliga med var de vill att kampanjkoden ska anges.

Få din Bonuskoder

Vissa sportböcker online har utvecklat kampanjkoder som nya kunder kan använda när de registrerar sig för ett nytt konto. Kampanjkoder finns för att ge nya kunder en belöning för att de öppnar ett nytt konto. När du använder en sportspelsajts anpassade kampanjkod, bekräftar du att du vill ta emot erbjudandet som finns tillgängligt hos de sportbokbolagen när du registrerar dig.

De flesta sportböcker online kommer att ha en viss variation på termen "kampanjkod". Vissa onlinesportspelsajter kommer att hänvisa till det som en bonuskod, medan andra kommer att hänvisa till det som en hänvisningskod. Insättningskoder används också i stället för kampanjkoder. Så håll utkik efter dessa nästa gång du besöker en onlinebokhandlare.

Section icon
Hur man använder kampanjkoder

Hur man använder kampanjkoder

Innan du kan hämta en värdefull bonus måste du först se aktuella och korrekta bonuskoder. Det är meningslöst att hitta en riktigt bra bonus om koden inte längre är giltig. Det finns tusentals specialerbjudanden tillgängliga på webben, och du kommer alltid att kunna hitta de bästa erbjudandena som uppfyller dina krav.

När du har sammanställt en lista över potentiella bonuskoder måste du välja den spelbok där du vill spela. Innan du väljer en sportspelsajt, tänk på att de flesta bonuskoder endast är tillgängliga för förstagångsspelare, så du måste välja en spelklubb där du inte redan har ett konto.

När du har hittat en sportspelsajt som uppfyller dina krav är det dags att registrera dig. För att göra det måste du ange dina uppgifter, födelsedatum, vara 18 år eller äldre, ha ett giltigt och legitimt e-postkonto och kunna göra insättningar med en godkänd betalningsmetod under ditt namn. Även om detta kan tyckas vara mycket, är registreringsprocessen snabb och kan slutföras på några minuter.

Hur man använder kampanjkoder
Förvandla kampanjkoder till riktiga pengar

Förvandla kampanjkoder till riktiga pengar

Granska kampanjens villkor innan du försöker hämta din bonus. När du försöker hämta bonusen, håll utkik efter omsättningskrav, spelbegränsningar, insatsbegränsningar och utgångsdatum.

Om du har några funderingar eller frågor, kontakta bookmakern för bekräftelse och dubbelkolla kraven. De bästa sportböckerna online har kundsupportjour som är tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Det sista du vill göra är att registrera dig för en webbsajt för sportbetting och hämta en bonus bara för att upptäcka att någon dold klausul hindrar dig från att ta ut dina vinster.

När du har skapat ditt konto och uppfyllt kraven är det dags att lösa in din bonus och börja spela. Innan du börjar spela rekommenderas det att du tar fram en strategi för att utnyttja din bonus på bästa sätt. Du har goda chanser att vinna om du använder rätt bonus.

Förvandla kampanjkoder till riktiga pengar
Saker att hålla utkik efter i en bonus

Saker att hålla utkik efter i en bonus

Börja med att titta på villkoren för en bonus. Nästan alla spelsidors villkor inkluderar några överraskningar. Experter rekommenderar att du åtminstone skummar igenom de nyckelpunkter som kommer att påverka ditt beslut.

Det finns också många omsättningskrav som spelsajter kommer att ställa på hur spel placeras innan du kan få tillgång till bonusen. Omsättningskravet avgör vanligtvis hur många gånger du måste spela innan din bonus kan omvandlas till riktiga pengar som du kan ta ut.

Tänk på längden på din bonuss giltighetstid. Snäva bonusperioder kommer att lägga stress på dig att öka dina insatser och gå över din vadslagningsbudget, vilket ökar din risk att förlora.

Viktigast av allt, överväg lagligheten av den online-sportbok du tänker spela på. Licensiering av en online-sportbok är den viktigaste faktorn för att avgöra om den är kvalificerad. Sportspelsajter som är legitima är licensierade av antingen statliga eller oberoende myndigheter, ibland båda.

Saker att hålla utkik efter i en bonus
Förstå kampanjkoders villkor

Förstå kampanjkoders villkor

Bortsett från de relevanta aspekterna som nämns ovan om vad man ska leta efter i en registreringsbonus, det finns ytterligare information som ibland finns begravd i användarvillkoren som du bör känna till.

Kontrollera om det finns en maximal uttagsregel innan du använder någon kampanjkod. Om det finns en, läs den noggrant eftersom den anger hur mycket av dina prispengar du kan ta ut. Sportsbooks använder denna enkla regel för att förhindra att förlora stora pengar till lyckliga spelare.

Anta att du vann $500 i bonuspengar; om erbjudandets maximala uttagsgräns var $200, kommer du aldrig att se de överblivna $300. Sportspelsajten online har laglig rätt att återkalla det och ändå ge dig de garanterade $200.

Några få bonusar kräver en första insättning. Medan vissa bonusar på sportspel annonseras som helt gratis, detta säger bara en del av sanningen. Ja, du kan få bonusen även om du inte gör en insättning. Men om du kommer överst och skulle vilja ta ut dina vinster, kommer spelboken fortfarande att kräva en insättning.

Uttagstjänster, å andra sidan, är inte gratis – och de används endast av betalande användare. För att vara fri att ta ut pengar till ditt bankkonto måste du första insättningen en liten summa, som $10-$25, och sedan uppnå KYC.

Omsättningsbegränsningar kan också gälla. Eftersom vissa sporter betygsätts tyngre än andra, kan sportboken vara tveksam till att riskera riktiga pengar på en gratis bonus för en tungt viktad sport. Bekräfta denna regel två gånger innan du satsar med din kampanjkod.

Förstå kampanjkoders villkor
Vilka sporter erbjuder kampanjkoder?

Vilka sporter erbjuder kampanjkoder?

De flesta sportsbook-kampanjkoder är giltiga för alla ligor. Även om den här listan kanske inte är komplett, är följande de mest populära alternativen bland spelarna:

MLB kampanjkoder

Du kan använda en kampanjkod för en onlinesportspelsajt på ett MLB-spel. Moneylines, run lines, total runs, game rekvisita, spelarrekvisita och innings satsningar bör alla vara tillgängliga för dig. Ytterligare MLB-sportspelsspecialer är tillgängliga för alla spelare. Du kan till exempel satsa på att en spelare slår ett hem och sedan tjäna några dollar i gratisspelskredit för varje homerun som träffas av någon spelare i det spelet.

NBA-kampanjkoder

Varje år spelas ett stort antal basketmatcher, vilket innebär att många bonuskoder för sportbok används på NBA-action. Det finns några fantastiska NBA-spelsbonusar online, allt från oddshöjningar till gratisspelerbjudanden och tävlingar. Till exempel, som en del av sin NBA på TNT Over/Under-tävling, delar sportspelsajter ut tusentals dollar i veckopriser.

NFL kampanjkoder

Under NFL-säsongen största sportspelsajter tenderar att erbjuda sina största sportsbook-kampanjkoder. Några av sportbettingkampanjerna inför Super Bowl 56 inkluderade kampanjkoder som "Satsa $5, Vinn $180." Ytterligare NFL-spelsbonuskoder, såsom oddsförstärkningar, parlay-bonusar och bookmakertävlingar, såsom "Beat the Spread"-tävlingar eller dagliga gratis-att-spela-pooler, finns också tillgängliga hos de bästa sportsbooks.

NHL-kampanjkoder

Eftersom det finns många NHL-fans på platser där sportvadslagning är tillåtet, erbjuds några av de bästa kampanjkoderna för sportbok på ishockeyspel. På senare tid har vi sett några fantastiska sportsbook-incitament. Till exempel erbjöd en bookmaker tidigare bonusen "NHL Brick Wall", där du kunde satsa $50 på ett lag för att vinna ett spel och få $1 i gratisspelkredit för varje räddning som målvakten gör.

Kampanjkoder för collegesport

Många stater tillåter college sportspel, men du kanske inte kan satsa på lag i staten eller placera spelarrekvisita. Du kan fortfarande använda kampanjkoder för registrering av sportbok för collegespel, och oddshöjningar och parlay-incitament är ofta tillgängliga.

Vilka sporter erbjuder kampanjkoder?
Typer av kampanjkoder

Typer av kampanjkoder

Följande är några av de vanligaste sportsbook-kampanjkoderna. Som alltid, var uppmärksam på genomspelningskraven. Om det är ett riskfritt vad, placera en kvalificerad satsning och bonuspengar kommer att tilldelas om ditt spel anses misslyckat. Om det är en insättningsmatchningskampanj, bör gratisinsatsbeloppen krediteras ditt konto snabbt.

När du har uppfyllt genomspelningskriterierna har du möjlighet att ta ut pengar eller fortsätta att satsa. Du bör också kolla kampanjsidan för sportspel på din favoritmobilapp eller webbsida för sportbok för en lista över aktiva bonuserbjudanden för sportbok som du kan dra nytta av, tillsammans med spelbokens specifika villkor för någon av deras erbjudna kampanjkoder.

Kampanjkod för riskfria spel

Detta är den mest typiska typen av incitament för ny kunds sportsbook-kampanjkod. Det låter dig satsa på vilket spel som helst samtidigt som du vet att om din insats är felaktig kommer du att få full återbetalning så snart som möjligt. Många av dessa kampanjkoder har inga minimioddsbegränsningar, så du kan lägga vilken satsning du vill och få full återbetalning om det misslyckas.

Regelbundet kommer du också att tjäna blygsamma riskfria betsincitament. Du kan till exempel kunna satsa $25 på ett NBA-spel varje vecka och få en $25 gratis insatstoken om din insats går förlorad.

Kampanjkod för insättningsbonus

Kampanjkoder för insättningsmatcher för sportbok är mycket tilltalande eftersom de inte är beroende av att din första insats förlorar. Du kommer att få gratis spelkredit oavsett hur din första satsning presterar. Vissa bettingsidor, till exempel, erbjuder en 100 % insättningsmatchningsbonus upp till en specifik beloppsgräns, från 250 $ till häpnadsväckande 1 500 $.

Referenskod bonusar

A remissbonus är tänkt att locka dig att ta med dina vänner och familj ombord. Om du kan övertala en kompis att öppna ett konto med din sportsbook kommer ni båda att få gratis spelkredit. Vissa sportsbooks, till exempel, kan belöna dig och en kompis upp till $100 i webbplatskredit om du övertalar den personen att gå med och använda din hänvisningskod.

Odds ökar kampanjkoderna

Oddshöjande incitament kan delas in i två typer: massiva boosts avsedda för nya kunder och dagliga boosts riktade till alla kunder. Möjligheten att spela $1 till ökade odds på 100/1 eller 150/1 på de bästa sportböckerna dagligen. Till exempel kan en sportspelstjänst erbjuda +2480 odds, upp från +1750, på Hurricanes, Flames och Maple Leafs som alla vinner en given natt.

Typer av kampanjkoder
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Spel är ett roligt sätt att fördriva tiden, men det är viktigt att se det som att köpa en biobiljett. Det är spännande hela tiden, och om du råkar vinna något extra är det ännu bättre. Målet är dock att ha kul med det.

Det är avgörande att utveckla och hålla sig till en spelbudget som gör att du kan klara dina vanliga utgifter samtidigt som du kan satsa. Ställ in en tidsbegränsning för dina sportvadslagning och schemalägg andra aktiviteter runt det. Du bör undvika att lägga fler satsningar för att få tillbaka förlorade pengar. Detta kallas att jaga förluster, och det kan utvecklas till ett spelberoende. Förstå att allt handlar om slump och tur, och ingen nivå av vidskepelse kan påverka resultatet.

När betting inte längre känns förtjusande och inte längre finns i din ledning är det dags att vidta åtgärder för att få ett slut på det. Att erkänna att du har ett genuint problem med återhämtning. Du måste lita på någon som du känner dig bekväm med att prata med och som kan erbjuda dig känslomässigt stöd. Ta bort alla spelapplikationer, förbjud alla spelwebbplatser och ta bort dig själv från tipsforum där du är rädd att du kan återfalla.

Ansvarsfullt spelande