Få din Referral Bonus

Att köpa kunder är en av de utmanande uppgifterna som sportspelsajter står inför idag. Men de behöver inte försöka detta ensamma när de har ett team av spelare som kan utnyttja en pool av fantastiska kandidater från deras personliga och professionella nätverk. De befintliga kunderna behöver helt enkelt lite incitament för att få vadslagningshänvisningar för att registrera sig på sajten. Det bästa sättet att uppnå detta är genom remissbonusar.

En remissbonus för sportvadslagning är ett erbjudande som motiverar befintliga spelarna att få vänner att agera med dem. Det är vanligtvis en del av ett remissprogram. Bonusen beviljas när den hänvisade kandidaten öppnar ett konto och gör en insättning.

Få din Referral Bonus

Bettingsidor med remissbonus tar inte hänsyn till de som redan har konton hos företaget eller tidigare har registrerat sig. Detta förhindrar befintliga spelare från att missbruka erbjudandet för personliga vinster.

Referensbonus för sportspel är en win-win för spelare och deras vänner. Båda får gratisspel eller kredit, även om villkoren kan skilja sig åt. Det är ett av de enklaste sätten att lägga till pengar till bankrullen. I speciella fall sötar bonusen värva en vän affären med ett extra välkomsterbjudande till den nya kunden.

Section icon
Hur man använder referensbonus

Hur man använder referensbonus

De sportspelsbonus fungerar på inbjudna vänner som registrerar sig med en unik länk. Efter att deras konton har verifierats gör de anspråk på bonusen genom att satsa med en viss summa pengar. Ett relativt litet belopp krävs i de flesta fall, vanligtvis mellan $10 och $100.

Vissa bookmakers begränsar antalet hänvisningsbonusar som kan tjänas in. Andra tillåter spelare att hänvisa så många vänner de kan. Men vissa stater har lagliga begränsningar, så det är bra att kontrollera de relevanta spelreglerna.

Sportsbooks som betalar riktiga pengar och ger remissbonusar ska inte ses ner på. Spelbolag som tillåter spelare att göra anspråk på båda välkomstbonusar och hänvisa-en-vän-bonuserbjudanden är mycket önskvärda.

En viktig sak att notera är att vissa sportspelsajter tillåter nya spelare att välja antingen en remisskampanj eller ett välkomstpaket. Ofta är en välkomstbonus större än en hänvisningsbonus. Om den nya kunden väljer ett välkomstpaket kommer den befintliga spelaren fortfarande att belönas för remissen.

Hur man använder referensbonus
Saker att hålla utkik efter i en remissbonus

Saker att hålla utkik efter i en remissbonus

Att förvandla en remissbonus till riktiga pengar kräver lite ansträngning. Så länge en befintlig spelare uppfyller grundläggande behörighetskrav kan de skicka en inbjudningslänk till sin vän- och bekantskapskrets. Inbjudningslänken finns i deras sportsbook-konto och kan ha ett utgångsdatum. Exempel på behörighetskrav från de bästa hänvisningsbonusspelsajterna inkluderar:

  • Spelaren bör ha en vadslagningshistorik med bookmakern.
  • Kontosaldot bör vara positivt.
  • Vissa sajter kräver att spelarens konto har varit aktivt under en tid eller har satsat ett visst belopp.

Till exempel kan spelboken kräva att den hänvisande kunden har satsat minst $1 500 och att de har haft sina konton i minst 30 dagar. Nya spelare kommer att tycka att dessa krav är restriktiva. Vanliga spelare kan dock lätt uppfylla villkoren.

Saker att hålla utkik efter i en remissbonus
Hur man hänvisar en vän till en sportbok

Hur man hänvisar en vän till en sportbok

Ett större antal vänner som älskar spel kommer att göra sportspel roligare. Att hänvisa någon är enkelt och fungerar på samma sätt som alla andra online-remissprogram. Spelare som har bjudit in sina vänner och familj att använda samåkningsresor, semesterbostäder eller butiker online kommer att hitta hänvisningsprogram för sportvadslagning som är bekanta.

Här är en allmän process för ett remissprogram för sportbok.

  1. Hitta hänvisningslänken på bookmakerns hemsida
  2. Tryck på hänvisningsbonusknappen för att dela den med vänner
  3. Den hänvisade spelaren registrerar sig och verifierar sitt sportspelkonto
  4. Den nya kunden gör den minsta nödvändiga insättningen och börjar satsa
  5. Både den gamla och nya spelaren får en gratis insatskredit när alla omsättningskrav har uppfyllts

Det är viktigt att påminna en vän om giltighetstiden för remissbonusen så att de inte missar den av okunnighet. I mycket sällsynta fall kan bonusen tas ut direkt utan några omsättningskrav som ska uppfyllas. Huruvida pengarna läggs till den befintliga bankrullen beror helt på sportspelsidan.

Hur man hänvisar en vän till en sportbok
Förstå villkoren för remissbonusar

Förstå villkoren för remissbonusar

Det är vanligtvis omöjligt att lita på något som verkar för bra för att vara sant, och det är samma sak med bonusar på sportspel, särskilt de mest generösa. När onlinebookies först introducerades var de mindre strikta. Bonusen var tillgänglig att använda på vilket sätt spelare ville.

Idag kommer hänvisningsprogram för sportspel med specifika regler som kallas omsättningskrav eller rollover. Gratisspelen eller kontanterna måste spelas igenom ett visst antal gånger innan det blir uttagbart. Om bookmakern kräver att spelaren satsar bonuspengarna 30 gånger innan han tar ut, kommer omsättningskravet att indikeras som x30.

Omsättningskrav finns på varje sportspelsajt med en hänvisningsbonus. Bonusarna, såväl som eventuella vinster som härrör från dem, kommer att förverkas om den nya spelaren inte uppfyller kraven och/eller de försöker ta ut pengarna innan villkoren har lösts. Det är därför det är viktigt att förstå det finstilta för att se om det finns några begränsningar. En vän som använder länken för att registrera sig ansvarar också för att reglerna hålls.

De som snabbt vill rensa hänvisningsbonusen bör välja att satsa på sajter som skiljer mellan pengarna-tillbaka-erbjudanden och insatta medel. Ett omsättningskrav på x20 på bonuspengarna är lättare att uppnå än x10 på summan av insatta medel + bonus.

Förstå villkoren för remissbonusar
Populära sporter med remissbonus

Populära sporter med remissbonus

Antalet stater som legaliserar sportvadslagning ökar för varje dag. Med tillägget av hänvisningsbonus för sportbetting blir denna form av spelande allt lättare. Marknaderna för sportspel är olika, med unika erbjudanden för nya och befintliga spelare.

Ibland är det skrämmande att välja det exakta sportevenemanget att satsa på, men det här avsnittet berör några spännande alternativ. Webbplats för sportbetting onlines släpper då och då bonuskoder. Denna sida uppdaterar regelbundet spelare om ädla erbjudanden från toppbettingsajter med hänvisningsbonusar. Det är lämpligt att kontrollera dem ofta.

Fotboll: VM

Världscupen är årets största och mest sedda sportevenemang när det kommer. Under 2018 såg uppskattningsvis över 3,5 miljarder människor alla 64 matcher. Som rapporterats av FIFA och Sportradar, satsade fotbollsfans runt 155 miljarder dollar (136 miljarder euro) under hela turneringen. Bara den senaste matchen genererade 8,2 miljarder dollar (7,2 miljarder euro) i satsningar. För första gången kommer amerikaner att satsa lagligt på VM 2022, som ska spelas i november.

Populära sporter med remissbonus
Basketboll

Basketboll

1. Mars galenskap

NCAA Division of Men's Basketboll Turneringen är förmodligen det största college-basketevenemanget med hela 67 matcher. Miljontals amerikaner satsar på March Madness med sina vänner. Som väntat tillhandahåller många sportsbooks remissbonusar under evenemanget.

2. NBA-finaler

NBA-mästerskap är några av de mest satsade på evenemang i världen eftersom basket är en av de snabbast växande sporterna i världen. Med tanke på att de flesta av vaden placeras på illegala offshore-böcker är det svårt att uppskatta hur mycket som satsas under NBA-finalerna. Med mer än 20 miljoner fans som tittar på matcherna är det uppenbart att så mycket pengar går till NBA-spel.

Det enklaste sättet att spåra NBA-hänvisningsbonusar är genom hänvisningslänkar som kan delas med vem som helst. Varje länk är unik och när en vän klickar på den hänvisas de till bettingsidan för att registrera sig. Under tiden belönas den befintliga spelaren. Det bästa sättet att skicka länken är att skicka den till någons inkorg. Att lägga upp på sociala medier hjälper också.

Basketboll
Hästkapplöpning

Hästkapplöpning

1. Kentucky Derby

De flesta tänker inte på vadslagning på hästar när det kommer till vadslagning på stora sportevenemang. Ändå är Kentucky Derby en av de mest underskattade händelserna. Spelare från hela världen sätter sina surt förvärvade pengar på insats för att utse en vinnare.

Varje bettingsajt har olika sätt att behandla remissbonusar för March Madness-evenemanget. Spelare måste kontrollera villkoren innan de rekommenderar sajter till sina vänner. Men det viktiga är att övertyga en vän att registrera sig och i gengäld få en bonus.

2. The Grand National

Hästkapplöpningen Grand National äger rum i Storbritannien och brukar besökas av kungafamiljen från Storbritannien. Det är en av de tuffaste tävlingarna i världen. Medan de flesta amerikaner fokuserar mer på Kentucky Derby, tittar de också på och satsar på Grand National-evenemanget, som är ett evenemang i toppskiktet världen över.

Hästkapplöpning
Boxning

Boxning

Även om boxning har tappat mycket av sin hype under de senaste åren, är storslagsmål med Manny Pacquiao, Floyd Mayweather, Conor McGregor och andra slagsmål med stora pengar fortfarande lockande. Spelet är särskilt populärt i Nevada och drar till sig över 1 miljon dollar i satsningar. Att Floyd Mayweather återvänder till ringen kommer förmodligen att ge mer av samma sak.

Boxning
Baseboll: World Series

Baseboll: World Series

Stora sporter som NFL kan ha en större anhängare än baseboll i USA. Trots det fortsätter World Series att rankas bland de mest sedda sportevenemangen i Amerika. Sportsbooks tjänar mer ju längre serien varar. Vissa bookmakers utfärdar hänvisningskoder för att uppmuntra befintliga kunder att bjuda in sina vänner att satsa på baseball. Här finns det inget behov av hänvisningslänkar. Spelare säger bara till sina bekanta att knappa in hänvisningskoden när de registrerar sig. Då krediteras båda kontona med en speciell bonus.

Baseboll: World Series
Rugby-VM

Rugby-VM

Rugby är inte bara populär i USA utan även runt om i världen med spännande matcher. Rugby-VM 2019 blev den mest sedda turneringen i historien, efter att ha lockat över 850 miljoner tittare över hela världen. Det finns gott om välrenommerade bookmakers som erbjuder remissbonusar för vadslagning på Rugby. När spelarna rekommenderar sportsbooks bör de leta efter säkra sajter.

Rugby-VM
VM i cricket

VM i cricket

Cricket är mer populärt i Indien, därför kommer de flesta spelarna från detta land. England tillhandahåller även lagliga sportspelplattformar med cricket som ett av huvudspelen. Indiana Premier League samlar världskända lag från Australien, England och Indien.

De bästa bettingsidorna för hänvisningsbonusar tar dessa bettingmarknader fram i rampljuset. Smarta spelarna får referenser på en personlig nivå utan att spamma länkar på sociala nätverk eller andras personliga konton. Spamning rekommenderas inte, men att prata med bekanta människor gör susen.

VM i cricket
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande innebär vadslagning endast för underhållning. Spelande kan bli problematiskt om någon använder det som ett sätt att tjäna pengar. Detta tillvägagångssätt får en att spendera resurser de inte har råd att förlora.

Ansvarsfulla spelmetoder syftar till att förhindra spelproblem. Många sportspelare ignorerar de bästa tipsen eftersom de aldrig erkänner att de är beroende. Vadslagningssajter måste placera spelhjälp på ett sätt som ser relevant ut för en typisk spelare.

Att spela ansvarsfullt innebär också att ta pauser, sätta gränser för tid och pengar. Lyckligtvis tillhandahåller många bettingsidor med en hänvisningsbonus integrerade verktyg för att hjälpa spelare att sätta sina gränser direkt på webbplatserna. En spelbok kan ge kunderna en möjlighet att komma överens om hur många timmar de vill satsa per dag.

När gränsen är satt kommer sajten att meddela spelaren att deras dagliga satsningstid är över. Många gånger har bookmakers online en ångerperiod, vanligtvis 24 timmar eller mer, där spelare tillfälligt blockerar sina konton.

Sportspeloperatörer förstår att många spelare vänder sig till vadslagning på grund av tristess, arbetslöshet och stress. Dessa faktorer leder till problem med spelande. Men medvetenhet är grundläggande för att spela ansvarsfullt.

Den som riskerar att utsättas för negativt beteende bör ringa hjälplinjen omedelbart. Hjälp finns tillgänglig dygnet runt och hålls konfidentiell. Denna form av assistans är inte bara för de beroende spelare. Det kan också utvidgas till familjer och vänner till den drabbade personen.

Ansvarsfullt spelande