Fotboll betting

Det kallas ofta för "det vackra spelet", och för sportspelare finns det ingen vackrare syn än en bräda full av matcher att satsa på. När det kommer till sport, vilket är det första spelet du tänker på? Det skulle förmodligen vara fotboll eller fotboll. Fotboll är den populäraste sporten i världen och spelas på alla kontinenter året runt.

Så det borde inte komma som någon överraskning för någon att vadslagning på fotboll är lika populärt som någonsin just nu, särskilt med den nyligen avslutade Euro Cup samt de pågående säsongerna för bland annat engelska Premier League, UEFA Champions League och Bundesliga .Om du älskar att betta på fotboll finns det aldrig brist på matcher att lägga till din spelkupong.

Fotboll betting
Vad är fotbollsspel?Hur man satsar på fotbollFotbollsbetting odds
Vad är fotbollsspel?

Vad är fotbollsspel?

Satsning på fotboll har varit brett populär över hela Europa i decennier nu. Sportvadslagning har varit en del av den europeiska kulturen i århundraden, även om vadslagning på tärningar och tuppkamper skiljer sig mycket från hur vi satsar idag genom att satsa på våra mobiltelefoner.

Ändå, till skillnad från USA där sportspel just nu håller på att bli accepterat, är det vanligt i Europa, särskilt när det kommer till fotboll.

Idag är fotboll den mest populära sporten att satsa på runt om i världen. Med sportböcker som erbjuder matcher från lokala, nationella och till och med internationella ligor, kan spelarna satsa på tusentals matcher varje vecka. Var du än är, nästan när som helst på dygnet, finns det en fotbollsmatch som kan spelas på.

Vad är fotbollsspel?
Hur man satsar på fotboll

Hur man satsar på fotboll

Att satsa på fotboll kan vara så enkelt eller så komplicerat som du gör det. Den enklaste typen av fotbollssatsning är matchvinnaren. Allt du behöver göra är att satsa på antingen Lag A för att vinna, Lag B för att vinna eller oavgjort. Du kan också satsa på en mållinje, vilket betyder att du förväntar dig att ett lag vinner med två eller fler mål eller förlorar med två eller färre mål.

En annan populär typ av fotbollsvadslagning kallas Double Chance, vilket gör att du kan vara på en lag A-vinst eller oavgjort, eller en Lag B-vinst eller oavgjort. Detta ger spelaren en minskad risk och är ett populärt sätt att närma sig fotbollsspel.

Det finns ett oräkneligt antal andra sätt att satsa på fotboll, inklusive spelarrekvisita, totalt antal mål, totalt antal hörnor och till och med fotbollsterminssatsningar på vem som vinner en turnering. Om en statistik hålls reda på i en fotbollsmatch, så finns det ett sätt att satsa på den!

När det är dags för stora turneringar som FIFA världscup, det är så mycket mer spännande att satsa på fotboll. Hela världen brinner och sportspel är högre än vanligt när dessa stora evenemang inträffar.

Hur man satsar på fotboll
Fotbollsbetting odds

Fotbollsbetting odds

Online fotboll betting odds är lätta att förstå och bygger på decimalsystemet. När man spelar på en fotbollsmatch är Lag A:s odds 1,30 för att vinna matchen, Lag B:s odds är 9,00 för att vinna matchen, och oavgjort är 6,00. Direkt kan vi se att Lag A är en stor favorit i den här matchen, då vinstutsen är mycket lägre än om du satsade på Lag B.

Om du satsar på mållinjer ser du att Lag A har 1,80 odds att vinna med -1,5 mål och Lag B har 1,80 odds att vinna med +1,5 mål. Eftersom det finns samma målskillnad för båda lagen är oddsen ofta desamma eller åtminstone mycket mer lika för båda resultaten.

Håll dock ditt öga på dessa odds, eftersom de kan fluktuera högre eller lägre ända fram till avspark. Några saker som kan påverka ett spels odds inkluderar tunga vad som kommer in på ett lag, en spelarskada eller ett väderomslag för utomhusplaner.

Fotbollsbetting odds