1 Bästa Sport Sports Bettings 2021/2022

Vill du vara med i sportspelets underhållande värld? Om du har frågor om vad sportsbetting är, hur man satsar, eller om du bara vill lära dig nya tips och tricks, kommer den här enkla nybörjarguiden väl till pass.

Om du älskar sport, eller om du bara njuter av överraskningens glädje, ta en titt på de bästa sportspelsidorna som vi valt ut åt dig.

Den här sidan diskuterar alla grunder för sportspel, från att satsa till att spela på en betrodd webbplats. Naturligtvis finns det också några pålitliga tips för att öka dina vinstodds på lång sikt.

1 Bästa Sport Sports Bettings 2021/2022
Vad är sportspel?Hur man satsar på sportTips på sportspelAnsvarsfullt spelande

De bästa casinona

us Country FlagCheckmark

BetVictor

us Country FlagCheckmark
BonusUpp till $300

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Get your bonus
 • Dagliga jackpottar
 • Live support tillgänglig 24/7
 • 1000+ spelautomater
 • Dagliga jackpottar
 • Live support tillgänglig 24/7
 • 1000+ spelautomater
Vad är sportspel?

Vad är sportspel?

Sportspel är en aktivitet där spelarna lägger vad på oddsen för stora sportevenemang. Bookmakern förbereder oddsen för fotboll, nätboll, tennis, basket och andra lagliga sportevenemang över hela världen.

En spelaren måste bara välja vinst, oavgjort eller förlust som matchresultat. Förutom dessa marknader kan de också förutsäga antalet gjorda mål, antal kort, varaktigheten av en politisk debatt och så vidare.

Världen sportspel

När började sportspel och vad var motivationen bakom det? Och vem uppfann det? Sportspel har varit ett utbrett tidsfördriv så länge civilisationen har funnits.

De tidigaste uppgifterna pekar dock på att allt började i Grekland för mer än 2 000 år sedan efter införandet av OS. Sedan spred sig händelsen till Rom, där den legaliserades och senare kom till England. De engelska nybyggarna spred sedan verksamheten till Amerika och andra delar av världen.

Även om risken att förlora pengar är uppenbar, har betting på sport blivit så populärt nu för tiden. Faktum är att, från och med 2019, värderades sportspelmarknaden till svindlande 85 miljarder USD. Dessutom förväntades branschen växa med 7 % per år från 2018 till 2022. Men som det ser ut är det bara prognoser, tack vare covid-hiten 2020.

Varför satsa på sport?

Även om siffrorna ovan är imponerande, lämnar de efter sig en viktig fråga att fundera över; varför är sportspel så utbrett?

Även om det finns flera svar på denna fråga, ligger det främsta i enkelheten. Att lägga en sportsatsning är relativt enkelt oavsett om du är en ny eller rutinerad spelare. Som sagt tidigare behöver spelarna bara välja ett evenemangsresultat, sätta en insats och be för det bästa.

Men dessa marknader går djupare än att förutsäga vinster, oavgjorda och förluster. Detta är till och med en annan anledning till varför sportspel åtnjuter enorm popularitet. Förutom vinster och satsningar på pengarna, kan spelarna också njuta av marknader som över/under, asiatiska handikapp, dubbelchans och satsningar på halvtid/heltid. Utan att glömma livebetting eller in-play betting, vilket gör att spelarna kan satsa på livematcher.

Det säger sig också självt att sportspel är en fickvänlig tidsfördriv. Idag tillåter tusentals legitima bookmakers spelarna att satsa med så lite som $0,50 eller så mycket som $50 000. Detta innebär att både de som har och de som inte har kan delta bekvämt i aktiviteten utan att förstöra sina bankkonton. Allt som allt är sportspelbranschen bara igång.

Vad är sportspel?
Hur man satsar på sport

Hur man satsar på sport

Förutsatt att du nu är redo att satsa på sport, vad händer härnäst? Först, hitta den bästa bookmakern och skapa ett konto. Bookmakern kan kräva viktig information som riktiga namn, bostadsadress, telefonnummer, ID-nummer och mer innan kontot blir aktivt. Fortsätt sedan för att hämta välkomstbonusen. I vissa bookmakers kan en kampanjkod vara nödvändig för att utlösa belöningen.

Men innan du dyker in i sportbettingvatten är det viktigt att lära dig de olika typerna av odds och hur man beräknar dem. Oddsen är det som avgör hur mycket spelarna kan vinna på en viss satsning. Vanligtvis kommer oddsen i decimal-, bråk- eller amerikanska format. Så lär dig hur dessa odds fungerar.

Lär dig dessutom de olika typerna av satsningar och få grepp om dem. Vet till exempel skillnaden mellan poängspridningssatsningar och satsningar på pengarna. Lär dig också något om totaler och parlays samt teasers och pleasers. Observera bara att vissa satsningar kan vara lite komplicerade att förstå.

Är sportspel online lagligt?

Bra fråga! Ja, att placera sportspel är helt lagligt, beroende på land. Med andra ord kan vadslagning vara laglig, olaglig eller oreglerad.

En laglig sportspelsmarknad är en miljö där regeringen reglerar vadslagning. Ett bra exempel är Storbritannien, där Spelkommissionen övervakar alla vadslagningsaktiviteter. Internationella operatörer kan ansöka om licenser på sådana marknader förutsatt att de följer de fastställda reglerna.

Som namnet antyder är en illegal vadslagningsmarknad där staten eller myndigheten förbjuder någon form av vadslagning. I Singapore, till exempel, är det förbjudet att placera sportsatsningar hos landbaserade eller online bookmakers. Ett annat land är Förenade Arabemiraten (Förenade Arabemiraten), där en hård straff väntar på alla som befunnits skyldiga till att ha deltagit i någon form av hasardspel.

Slutligen, oreglerade vadslagningsmarknader är länder som lämnar onlinesportspel i en gråzon. Till exempel har Japan och Indien strikta spellagar men berör inte sport någonstans. Sådana länder är vanligtvis en fristad för de flesta offshore- eller internationella bettingsajter. Det är ännu bättre att spela på dessa marknader på grund av den stora poolen av förstklassiga bookmakers att välja mellan.

Lagligt online sportspel

Det är viktigt att satsa på en licensierad bookmaker, oavsett om du spelar i en reglerad eller oreglerad miljö. Men hur vet man att en sportsbook är pålitlig? Nedan är några bockar:

 • Licensinformation: Detta är utan tvekan den enklaste vägen för att få en pålitlig bookie. Ett legitimt lokalt eller internationellt organ godkänner de bästa spelsajterna. För en offshore bookie bör den vara licensierad av UKGC, MGA, Swedish Gambling Authority, och så vidare. Informationen ska finnas tillgänglig längst ner på hemsidan.

 • Säkerhetsprotokoll: Säkerhet online innebär mer än att bara spela hos en licensierad bookmaker. Det beror på att onlinebedragare alltid arbetar dygnet runt för att bryta personlig och ekonomisk data. Därför måste de bästa bookmakerna vara SSL-krypterade (Secure Socket Layer). För att bekräfta detta, se om bookmakerns URL-länk har ett hänglåstecken.

 • Betalningsmetoder: Det är ingen idé att nöja sig med en bookmaker med en handfull bankmetoder. Idag finns det tiotals internetbanksalternativ och till och med kryptovalutor som en bookmaker kan erbjuda. Men alla bankmetoder är inte desamma. Spela bara på en sida som erbjuder tillförlitliga alternativ som PayPal, Neteller, Skrill, Visa, MasterCard, etc.

 • Kundsupport: Juridiska sportböcker har vanligtvis lite att dölja. Som sådan är deras supportteam alltid tillgängligt 24/7 och i flera kanaler. De erbjuder support via livechatt, sociala medier, e-post och telefon. Om möjligt bör stödet finnas tillgängligt på de flesta internationella språk för att tillgodose offshore-spelare.

 • Användarrecensioner: En bookmaker kan kryssa i alla rutorna ovan men misslyckas i en; spelarens rykte. Det är därför det är viktigt att få förstahandsinformation från personer som har använt bookmakern tidigare. Det är då du kommer att känna till viktiga funktioner som tillgängliga odds, marknader, transaktionslängd, servicekvalitet och mer.

Hur man satsar på sport
Tips på sportspel

Tips på sportspel

Att lära sig oddsen och välja en reglerad sportbok är en bra början. Men för att vara en framgångsrik sportspelare finns det några saker att göra.

För det första är djupa forskningskunskaper nödvändiga i en bransch där bookmakers undersöker många faktorer innan de sätter oddsen. Förutsatt att du är ett golffantast, titta på faktorer som banans layout, väder, spelarens form och annan statistik. Se, vadslagning handlar inte bara om tur.

Undvik under tiden personlig fördom när du forskar. Det är förståeligt att ha personliga kontakter med en viss spelare eller lag. Men eftersom betting handlar om att vinna pengar, satsa inte på känslor. Till exempel, vad är chansen för en ur form Lewis Hamilton att sluta först i en F1 Grand Prix? Uppenbarligen ingen, även om allt är möjligt.

Viktigast av allt, skapa en fungerande spelbudget. Varför? Att göra en bankrulle säkerställer att satsningarna är inom dina gränser. Ta till exempel en spelar som tjänar 3 000 $ i månaden.

I så fall kan de avsätta 10 % av detta belopp för spelverksamhet. Fortsätt nu att dela upp $300 i mindre enheter för daglig eller veckovis användning. Kom ihåg att det är en dålig idé att riskera hela bankrullen på en enda insats.

Tips på sportspel
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

För att sammanfatta det är det viktigt att lära sig något om ansvarsfullt spelande. Som sagt, att skapa en spelbankrulle kommer att räcka långt för att skydda spelarna från en ekonomisk röra. Det är alltid en dålig idé att spela med pengar som är avsedda för hushyra, skolavgifter, husräkningar och andra nödvändigheter. Så satsa bara med pengar som du är okej att förlora.

Lär dig dessutom att tajma ditt spel och gå ut när tiden är rätt. Betting kan ibland vara underhållande, med spelarna som finner sig själva spendera timmar hos bookmakern. Det är också ganska vanligt att jaga förluster, särskilt för spelare med höga förväntningar. Ställ därför in en timer och gå ut så fort du vinner ett anständigt belopp eller upplever en förlorad löptur för att undvika dessa scenarier.

Till sist, sök snabbt hjälp vid tecken på spelberoende. Betting kan vara så beroendeframkallande att vissa spelare misslyckas med att spendera tid med sin familj. Andra slutar till och med sina jobb helt och hållet. Lyckligtvis kan spelarna fortfarande njuta av vadslagning och andra aspekter av deras liv genom att behandla hasardspel som en tidsfördriv. Kom ihåg att vinster kan vara långt emellan. Alltså, satsa för skojs skull.

Ansvarsfullt spelande

De bästa casinona

RangCasinoBonusRating
1BetVictorUpp till $3008.2

Missa inte dessa bonuserbjudanden

BetVictor
BetVictor
300 USD
Besök casinoSee review

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Close
NyheterCollapseExpand
RecensionerCollapseExpand
Responsible Gambling
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© bets.se 2021