Allt du behöver veta om: Prop Betting

De dagar då sportvadslagning endast handlar om slutresultatet är förbi. Istället för att fokusera på resultatet eller vem som vinner, har spelarna idag lyxen att spela på händelser som händer under spelet. Detta är vad Prop Betting handlar om. Även om denna form av vadslagning kan vara väldigt rolig, kan det finnas inlärningskurvor om du är ny på det. Så, hur fungerar det? Vad är det bästa sättet att närma sig Prop Bets? Hur kan man säkerställa framgång? Nedan har vi beskrivit allt du behöver veta om Prop Betting. Utöver detta har vi också samlat de bästa Prop Betting-sajterna åt dig. Låt oss ta en titt.

Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Prop Bets förklaras

Prop Bets förklaras

Prop Betting, även känd som Proposition Betting, lägger till ytterligare ett lager av komplexitet och spänning till sportspel. Utgångspunkten för Prop Betting är att satsningar inte upplever någon inverkan på typiska satsningsresultat. Prop-satsningar ger spelarna möjlighet att satsa på ögonblick i spelet snarare än resultatet av spelet. En av de många anledningarna till varför Prop Betting är så populärt är att spelbolagsoperatörer tillåter dig att införliva flera rekvisita, vilket ökar ens möjliga vinst. På grund av detta kan spelarna hitta mycket större potentiella utbetalningar med ett Prop Bet än allmänt sportspel.

Hur man vet om en spelleverantör kan lita på

Spelarens erfarenhet kommer helt att bero på deras urval av online-sportböcker. Att välja pålitliga Prop Bets-sajter är avgörande för att säkerställa att spelare minimerar riskerna och får en positiv upplevelse när de spelar online. Att inte använda en betrodd sida kan resultera i att du blir lurad, att du inte får betalt i tid eller att du stöter på orättvisa villkor för sportspel. Lyckligtvis är de flesta sportspelsajter online säkra. Här är funktionerna att leta efter på en sportsbook-sajt som kan hjälpa dig att avgöra om den är legitim och pålitlig:

 • Licensierad som spelwebbplats av Malta Gambling Authority, United Kingdom Gambling Commission eller Swedish Gambling Authority
 • Kvalitetsmärkningar från organisationer som Certified Fair Gambling och eCOGRA
 • Följer strikta regler som antagits av staten eller landet
 • Webbplatser krypterade med säkerhetscertifikat som SSL
Prop Bets förklaras
Typer av Prop Betting Odds

Typer av Prop Betting Odds

Prop bets odds liknar betting oddsen människor hittar på andra sportspel. Din valda spelbok låter dig se dina rekvisitaspel i bråk-, decimal- eller amerikanska oddsformat. Det finns många typer av Prop Bets där ute, vilket öppnar upp möjligheter för några mycket spännande och okonventionella sportspel. Emellertid kan Prop-satsningar begränsas till tre huvudkategorier: Game Props, Player Props och Novelty Props. Låt oss ta en djupare dykning i var och en av dessa typer:

Spelrekvisita

Spelrekvisita fokuserar på hur en individ presterar och är knuten till lagbaserade prestationer. Det kan vara något så enkelt som att välja vilket MLB-lag som ska slå ett homerun först för att välja vilket lag som får 10 poäng snabbare. Denna typ av rekvisita tenderar att fokusera på över- eller undersituationer, exempel på pengar, och kan inkludera ja eller nej-situationer.

Spelare rekvisita

En spelarrekvisita är så sak som det låter. Detta är en typ av rekvisitasatsning som baseras på en specifik spelares prestation, statistik eller resultat. Det kan sträcka sig från hur många touchdowns en quarterback kommer att kasta, till antalet assist en startpunktvakt kommer att sluta med. För det mesta innehåller spelarrekvisita en totalsumma med en över och under.

Nyhet rekvisita

Nyhetsrekvisita är populära under stora sportevenemang, som Super Bowl, och är kända för att vara den mest intressanta typen av förslag inom sportspel. För det mesta har dessa prop-satsningar ingenting med själva spelet att göra. Istället fokuserar de mer på unika ögonblick, inklusive myntkast, halvtidsföreställningar och allt däremellan. Ett exempel på detta är att förutsäga färgen på energidrycken som kommer att dumpas på den vinnande tränaren. En annan populär satsning på nya rekvisita innebär att satsa på hur lång nationalsången kommer att vara innan spelet. Däremot har de flesta sportsbooks vanligtvis lägre gränser för nya rekvisita jämfört med andra rekvisitaspel.

Andra alternativ för satsningsspel

Lagrekvisita

Lagrekvisita är kända för att vara mycket lika spelrekvisita. Den förstnämndes fokuspunkt är dock bara ett lag snarare än båda. Ett exempel på ett lagrekvisita inkluderar välja ett lag som kommer att leda i halvtid under Super Bowl.

Typer av Prop Betting Odds
Hur man propbetar på sport online

Hur man propbetar på sport online

 1. Logga in på ditt sportsbook-operatörskonto.
 2. Välj rätt kategori från rullgardinsmenyn. Detta inkluderar .
 3. När du gör dig redo att satsa är en av de viktigaste sakerna du bör göra att undersöka alternativen. Du vill ha en satsning som du har lite kunskap om eller har gjort din research på.
 4. Ta dig tid att göra dina läxor. Du bör undersöka varje aspekt av din rekvisitasatsning för att göra de mest lämpliga valen.
 5. Begränsa dina insatser. Om du satsar på flera spelare, kommer att handikappa dina alternativ hjälpa dig att välja den bästa.
 6. Lägg till insatsen till din insatslista. Innan du kan lägga ditt spel måste du lägga till det specifika vadet på din lista på de flesta webbplatser. Vissa kommer dock att låta dig gå vidare och satsa omedelbart.
 7. Därefter väljer du ett omsättningsbelopp.
 8. Till sist, placera din insats och skicka in den!

Unika egenskaper hos populära Prop Betting-programvara

Precis som det finns massor av sporter och spelare att välja mellan när du funderar på att lägga ett spel, så finns det också många olika populära sajter att välja mellan som har unika erbjudanden. Här är några av de unika funktionerna som kan erbjudas en spelaren:

Bonuserbjudanden

Bonuserbjudandena på populära Prop Betting-mjukvara är ofta mindre restriktiva och har färre regler än alternativa sportsbooks. Dessa webbplatser kan också erbjuda bonusar oftare.

Bättre layout

Populära Prop Betting-sportböcker har modernare layouter och är lättare att navigera. De kan innehålla den senaste tekniken - vilket gör användarupplevelsen mycket roligare.

Brett utbud

Populär Prop Betting-mjukvara har ofta fler av en mängd olika sporter och ytterligare evenemang där spelarna kan lägga sina vad.

Hur man propbetar på sport online
Hur man väljer den bästa webbsidan för rekvisita

Hur man väljer den bästa webbsidan för rekvisita

Som tidigare nämnts kommer en spelars upplevelse att bero på deras val av en spelbok online. Väljer de bästa webbplatserna för Prop Bets online är avgörande för att säkerställa att spelare minimerar riskerna och får en positiv upplevelse när de spelar. Här är sex viktiga saker att tänka på när du gör ditt val:

Bonusar

Du vill försäkra dig om att Prop Bet-sidan du väljer har de bästa bonuserbjudandena. Typen och antalet bonusar skiljer sig från ett sportbettingcasino till nästa.

UX-upplevelse

Spelarna vill säkerställa att deras valda Prop Bet-sajt har moderna layouter, den senaste tillgängliga tekniken och är lätt att navigera. Detta kommer att göra användarens upplevelse mer positiv och njutbar.

Brett utbud

Fler sporter att satsa på betyder roligare! Du vill hålla utkik efter nätsajter för Prop Bets som erbjuder ett brett utbud av sporter och ytterligare evenemang där spelarna kan lägga sina vad.

Licensierad av betrodd organ

Du vill försäkra dig om att Prop Bet-webbplatsen kan litas på och att den följer reglerna. Detta kan fastställas genom att vara licensierad av betrodda organ som Malta Gambling Authority, United Kingdom Gambling Commission eller Swedish Gambling Authority.

Hur man väljer den bästa webbsidan för rekvisita
Olika sporter att satsa på

Olika sporter att satsa på

Generellt sett är propbetting en av de mest populära formerna av sportvadslagning där ute. Men alla sportrekvisita är inte likadana. Låt oss ta en titt på varianterna av sporter att satsa på:

amerikansk fotboll

Detta är en av de mest eftertraktade sporterna när det kommer till rekvisitaspel. NFL är känt för att locka fler satsningar än någon annan professionell liga. Det kan finnas flera varianter av en singel NFL prop satsning. Detta beror dock på sportboksidan. NFL prop satsningar kan vara:

 • Touchdowns
 • Godkända försök eller avslutningar
 • Passerar eller tar emot gårdar
 • Totalt antal mottagningar
 • Rusande gårdar

Baseboll

Props-satsningar i baseboll är lite mer begränsade men fortfarande populära bland spelarna. De mest populära rekvisita är pitcher genomslagssummor och ja eller nej-marknader för individuella slagare för att få ett homerun. Exempel på MLB rekvisitaspel inkluderar:

 • Hur många strikeouts kommer en viss spelare att kasta?
 • Kommer en viss spelare att stjäla en bas?
 • Hur många träffar kommer en viss spelare att ha?
 • Vilket lag gör två run först?

Basketboll

Efter NBL är NBA känt för att ha näst flest rekvisita att välja på. Det finns otaliga möjligheter att satsa på basket rekvisita. Det beror mest på att det finns många spel som spelas. Här är de mest populära basketspelen:

 • Poäng
 • Rebounds
 • Assist
 • Stjäl
 • Block
 • Förste basketskytt
 • Trepoängare
 • Dubbel-dubbel
 • Trippel-dubbel
 • Vinstmarginal

Fotboll

Fotboll eller fotboll är en annan populär sport med bra ligor som ger spännande spelmöjligheter för rekvisita. Många sportsbooks erbjuder spel på fotbollsrekvisita. Här är populära exempel på fotbollsspel, inklusive:

 • Första laget att göra mål
 • Spelare som gör flest mål i matchen
 • Spelare att göra en assist
 • Gula eller röda kort

Hockey

NHL-spel finns också på olika sportböcker, men kan vara svåra att hitta. När en person kan hitta en sportbok som har NHL rekvisita tillgängliga, här är några populära vad de kan placera:

 • Spelare som ska krediteras med +1 totalt assist
 • Spelaren ska krediteras med +1 totalt poäng
 • Båda lagen gör mål
 • Metod för seger
 • Straffminuter
 • Målvakten räddar
Olika sporter att satsa på
Tips och tricks för rekvisita för framgång

Tips och tricks för rekvisita för framgång

Även om denna form av vadslagning kan vara väldigt rolig, kan det finnas inlärningskurvor om du är ny på det. Om du vill bli framgångsrik med Prop Bets är det absolut nödvändigt att du är väl repeterad. Här är tre tips och tricks för en framgångsrik sportspelsupplevelse:

Gör dina läxor

Det är avgörande att du tar dig tid att göra din research om de olika lagen du kommer att spela på. Detta hjälper dig att avgöra vilka rekvisita som mest sannolikt kommer att spela in i dessa utfall. I grund och botten måste du lära dig vad som får lag att ticka och hur du tillämpar denna information på propoddsen. Internet är en praktiskt taget oändlig databrunn. Antalet bloggare, vloggare, webbplatser, journalister, dataanalys, etc. är enormt. Men inte varje källa har värdefulla insikter. Det är därför det är viktigt att sprida din syn, vara objektivt kritisk och hålla koll på dina källor.

Hantera dina pengar

Prop bets kan vara mycket attraktiva. Med så många tillgängliga rekvisita kan spelare bli exalterade över antalet satsningar som kan läggas. Under stora sportevenemang kan du bli frestad att ta det ett snäpp högre. Det är dock tillrådligt att spelare inte satsar baserat på känslor. Det korrekta sättet att gå till rekvisitaspel är att avsätta en del av dina pengar som spenderas specifikt på vadslagning och dela ut dina rekvisita.

Ju fler sportböcker desto bättre

Det är aldrig en dålig idé att ha många bettingsidor till hands. Detta är särskilt fallet när det kommer till rekvisitaspel. Spelare kommer att upptäcka att oddsen kommer att vara jämförbara från en sportsbook till nästa, medan propodds kommer att variera kraftigt. Vi rekommenderar att spelare letar efter rekvisita som stödjer deras synvinkel.

Tips och tricks för rekvisita för framgång
About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson

Faq

Allt du behöver veta om casinon

Vad är en Prop Bet?

Prop bets, eller proposition bets, tillåter spelare att spela på händelser som händer under spelet istället för att satsa på det slutliga resultatet.

Är Prop Betting populärt?

Ja. Prop Betting är en av de mest eftertraktade typerna av sportvadslagning hittills.

Vilken sport är lättast att satsa på?

Amerikansk fotboll är den enklaste sporten att satsa på eftersom det finns flera och roliga rekvisita att satsa på. Denna sport är känd för att locka fler satsningar än någon annan sport.

Vilka är de huvudsakliga typerna av Prop Bets där ute?

Spelrekvisita, spelarrekvisita och nyskapande rekvisita är de mest populära typerna av vadslagningstyper på marknaden.

Var kan jag hitta mer information om sportevenemang för att göra framgångsrika vad?

Internet är din vän. Det finns ett stort antal bloggare, vloggare, webbplatser, journalister, dataanalytiker tillgängliga som säkerställer att du fattar välinformerade vadslagningsbeslut.