Biathlon betting

Ibland är det klokt att gå bort från vanliga sporter och satsa på sporter som man är mindre bekant med. Logiken bakom detta är att inte satsa blint, nej. Snarare tvärtom. Genom att satsa på en sport som man bara kan tillräckligt mycket om, undviker man de fördomar som följer med välbekanta sporter, t.ex. att satsa på laget som man stödjer.

Biathlon betting
Vad är skidskyttesportspel?Bästa betting på skidskytteHur man satsar på skidskyttesportevenemangOdds på skidskytte

No matches found, please try:

us Country FlagCheckmark

BetVictor

us Country FlagCheckmark
BonusUpp till $300

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Get your bonus
  • Dagliga jackpottar
  • Live support tillgänglig 24/7
  • 1000+ spelautomater
  • Dagliga jackpottar
  • Live support tillgänglig 24/7
  • 1000+ spelautomater
Vad är skidskyttesportspel?

Vad är skidskyttesportspel?

Ange skidskytte; en sport som många kanske hör talas om för första gången i den här artikeln. Detta är en sport av skandinaviskt ursprung som kombinerar två evenemang - längdskidåkning och gevärsskytte.

Spelare som spelar som individer eller lag gör stopp inom skidspåret för att skjuta. Poäng tas baserat på noggrannhet, hastighet och den totala tiden det tar att slutföra loppet. Enkel sport att förstå, eller hur? Och lika kul att satsa under vintern, då sporten brukar hållas.

Vad är skidskyttesportspel?
Bästa betting på skidskytte

Bästa betting på skidskytte

Skidskyttespel är precis som alla andra typer av sport eller sportspel online. Det handlar om att välja ut vinnarna av evenemang, tillsammans med flera andra in-play-spel som diskuteras längre ner. Eftersom detta inte är en vanlig sport är det viktigt att titta på var och när man ska satsa.

Stora skidskytteevenemang

Vinter-OS är huvudevenemanget där skidskytte kommer till världens rampljus. För närvarande har många onlinesportspelsajter spelet på sina marknader. Andra evenemang hålls vanligtvis i nordeuropeiska länder under vintern. De inkluderar världscupen i skidskytte och mästerskapen. Spelare kan få bettingtips på skidskytte från sportbettingtipsare online.

Bästa betting på skidskytte
Hur man satsar på skidskyttesportevenemang

Hur man satsar på skidskyttesportevenemang

Att hålla koll när händelser inträffar är det första steget. Detta kan göras genom att kontrollera Skidskytteförbundets hemsida för datum. Nästa sak är att hitta bettingsidor på nätet som har skidskyttemarknader.

Det är också viktigt att göra lite research om olika deltagare och hur de sannolikt kommer att prestera. Tack och lov finns det inte för mycket skidskyttenyheter på nätet för att förvirra en tippare. De bästa spelarna under den senaste tiden inkluderar Lowell Bailey (USA), Ondřej Moravec (CZE), Martin Fourcade (FRA), Arnd Peiffer (GER), Johannes Thingnes Bø (NOR), Vladimir Iliev (BUL), Arnd Peiffer (GER) , och Sturla Holm Lægreid (NOR).

När händelserna närmar sig ger bookmakers odds som spelarna kan satsa på. Spelare kan satsa på totalvinnare, serievinnare, de mest exakta skyttarna, snabbaste skyttarna och så mycket mer. Vissa sportsbooks erbjuder livebetting där spelarna kan förutsäga nästa händelser när loppet fortsätter.

Hur man satsar på skidskyttesportevenemang
Odds på skidskytte

Odds på skidskytte

Oddsen för skidskytteevenemang görs av bookmakers baserat på faktorer som form, tidigare prestationer, motståndskvalitet och mycket mer. De är ofta tillgängliga på bettingsidan inför evenemanget. Däremot kan oddsen ändras i uppbyggnaden, t.ex. om en stark spelare drar sig ur sitt lag.

Oddsen är vanligtvis desamma även om de kan visas i olika format. Amerikanska odds, till exempel, visas i en pengalinje (+/-) medan odds i Europa är antingen decimaler t.ex. 2,6 eller bråk t.ex. 10/1. I amerikanska odds betyder ett negativt tecken att en spelare är starkare än sin motståndare, t.ex. har favoriten -45 udda medan underdogen har +30 udda.

10/1 betyder att en spelare kommer att få $10 om de satsar en dollar. 2,5 betyder att en spelare får två och en halv gånger sin insats om de vinner.

Där; inte alls komplicerat. Skidskytte är ett nytt spel att hålla utkik efter när lagen är ute i aktion igen. Ny spänning, bättre lycka kanske?

Odds på skidskytte

Missa inte dessa bonuserbjudanden

BetVictor
BetVictor
300 USD
Insättningsmetoder
NetellerVisaMasterCardSkrillPaysafe Card
Besök casinoBetVictor recension

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Close
NyheterCollapseExpand
RecensionerCollapseExpand
Responsible Gambling
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© bets.se 2022