Handball betting

Handboll liknar futsal, och målet för de två sjumannalagen i detta spel är att vinna genom att göra fler mål. Med en matchlängd på en timme förlängs den med fem minuter två gånger om det är oavgjort, följt av straffläggning tills en vinnare avgörs.

Spelarna kan använda sina kroppar ovanför knäna men deras händer kan bara hantera bollen fritt i tre sekunder. Att dribbla bollen är tillåtet i högst tre steg. Handbollsbetting är en form av sportspel som går ut på att satsa på resultatet av spelet.

Handball betting
Handbollsspelets historiaHur man satsar på handbollAndra typer av satsningarOdds på handboll
Handbollsspelets historia

Handbollsspelets historia

Handboll växte snabbt i popularitet i Östeuropa och i hela Europa efter andra världskriget. Handbollspelets historia i USA kan spåras tillbaka till 1900-talet när en tvåspelstävling först spelades känd som enväggshandboll. Detta spel innebar att spelare turades om att slå bollen mot en vägg.

Handboll är väldigt högt tempo och har några inslag från olika spel som basket, ishockey och fotboll. Eftersom det är ett spel med höga poäng är det väldigt populärt inom betting online.

Handbollsspel har ökat i popularitet nyligen, vilket kan ses av antalet internationella turneringar och ökningen av vad. Det är nu ett extremt populär sport över hela världen med en ökning av webbplatser för handbollsbetting som är tillgängliga för människor att använda.

Människor är också mer utbildade om spelet, vilket har lett till att de spelar på det oftare. Populariteten för handbollsspel ökar på grund av tillgången på fler onlinekasinon, TV-sändningar och annan mediabevakning av sporten.

Handbollsspelets historia
Hur man satsar på handboll

Hur man satsar på handboll

Så vad är handbollsportspel? Det enklaste typ av satsning är där du måste satsa på vilket lag som vinner. Du kan också satsa på att ett lag vinner varje halvlek av matchen.

Spreadbetting är när du satsar på att ett lag vinner, men du vinner vadet först när de gör fler än ett givet antal mål utöver motståndarlaget. Till exempel, om du satsar på Lag B -8,5, måste de vinna med 8,5 mål över det andra laget.

Du kan också satsa på den sammanlagda summan av alla gjorda mål under en match. Om bookmakern erbjuder en rad på 33,5 kommer du att vinna om de gjorda målen är 34 eller högre och förlora om det finns 33 eller färre mål. Om ett lag gör ett udda eller jämnt antal mål finns det en satsning på det också. Det som är intressant är att du även kan satsa på odds eller jämnheter för varje halvlek av matchen.

Hur man satsar på handboll
Andra typer av satsningar

Andra typer av satsningar

Att satsa på två utfall kallas dubbelchansspel där du kan satsa på vinster från två lag och oavgjort. Om du tror att ett lag kommer att vinna med ett visst antal mål kan du lägga en vinstmarginalsatsning. Detta är en annan typ av satsning som är tillämplig på de individuella halvorna av spelet.

Du kan också satsa på det lag som vinner den högst poängliga halvan, samt den halva av matchen som kommer att få den högsta poängen. Om ett lag gör ett visst antal mål först så finns det en satsning på vilka lag som gör först respektive sist.

Sist men inte minst, direkt vadslagning är för hela turneringtill exempel världsmästerskapet.

Andra typer av satsningar
Odds på handboll

Odds på handboll

Om du är medveten om hur man satsar på sport kommer du att vara bekant med decimalformatet som används för beräkning av odds. Du kan beräkna din förväntade utbetalning genom att använda oddsen för att multiplicera det med beloppet på din insats. Förhoppningsvis kommer dessa handbollsportspelstips att hjälpa dig när du lägger dina spel.

Odds på handboll