Table Tennis betting

Bordtennisspel är en ny utveckling. Det ansågs förmodligen först vara en verklig möjlighet redan på nittiotalet, men det var inte förrän runt 2000-talet som bordtennisspel blev vanligare och mer accepterat.

Tillväxten av sportbok online har varit avgörande för att bordtennisspel har blivit så populärt nuförtiden. Framför allt beror detta på att sportspelsajter erbjuder marknader för alla viktiga bordtennisturneringar och många mindre tävlingar.

Hur man satsar på bordtennis: steg att följa

Bordtennisspelsprocessen är lika enkel som den är för alla andra sporter. Det första steget är att registrera dig för en sportsbook och göra en insättning. När det har hänt kan en tippare;

  • Välj en bordtennismatch att satsa på
  • Bläddra bland bordtennisspelmarknaderna och välj vad de vill lägga
  • Bestäm hur mycket pengar de vill riskera på just denna satsning
  • Bekräfta insatsen

Vilka bordtennisspel finns tillgängliga?

Utbudet av bordtennisspel är inte enormt jämfört med andra sporter, men det finns fortfarande några intressanta marknader att utforska. Det överlägset populäraste spelet är matchvinnarmarknaden - vem vinner matchen? Det finns även andra satsningar, inklusive följande:

  • Summor: Denna spelmarknad är tillgänglig för nästan alla bordtennismatcher. Det är en satsning på det totala antalet poäng som kommer att göras i en bordtennismatch, och det kan vara antingen över eller under den inställda summan.
  • Handikapp: Denna typ av satsning erbjuds när en spelare anses vara en favorit framför den andra. Handikappsatsningen ger underdogen ett försprång för att göra matchen mer spännande och konkurrenskraftig för fans av bordtennisspel.
Table Tennis betting
Odds på bordtennis
Odds på bordtennis

Odds på bordtennis

Som med alla andra sporter, bordtennis betting odds beräknas av sportsbooks för att göra en vinst. Bookmakers kommer att sätta sina egna odds, som kanske inte är desamma som de som erbjuds av andra sajter. Detta beror på att de tar hänsyn till ett antal faktorer när de sätter sina odds, inklusive följande:

Spelarnas nuvarande form

Detta är särskilt viktigt för bordtennisspel, eftersom ett dåligt spel lätt kan betyda skillnaden mellan att vinna och förlora ett vad.

Konkurrens

Tävlingen kan ha en avgörande roll att spela när det kommer till odds på bordtennis. Till exempel, om två spelare är extremt nära när det gäller färdigheter och förmåga, kan deras match sluta med mycket mer balanserade odds än de skulle vara under andra omständigheter.

Turneringarnas karaktär

Vissa turneringar är viktigare än andra, och detta återspeglas i oddsen på bordtennisspel. De mest prestigefyllda turneringarna kommer att ha högre odds, eftersom de är svårare att vinna. Det beror på att de lockar fler bordtennisspeltalanger, inklusive stjärnspelare som vanligtvis anses vara favoriter.

Med många faktorer som spelar in när det gäller odds, bör spelarna göra det till en punkt att söka på internet efter sportspelstips. Detta kommer att hjälpa dem att bättre förstå oddsen så att de kan fatta mer välgrundade beslut när det gäller bordtennisspel.

Odds på bordtennis