Floorball betting

Innebandy är en populär version av hockey. Spelet har spelats (i olika versioner) i Kanada sedan början av nittonhundratalet, mest som en rekreationsaktivitet som ett alternativ till ishockey. Bandyhockeyvarianten inspirerade till designen av pinnarna, varför innebandy också är känd under namnen salibandy (Finland), innebandy (Sverige och Norge), och unihockey (Schweiz och Irland). "salibandy" och "innebandy", båda härledda från ordet bandy, betyder "hallbandy" respektive "inomhusbandy".

Unihockey har fått sitt namn från orden "universell hockey" då det är en förenklad form av hockey som kan utföras var som helst.

Floorball betting
Allt du behöver veta om innebandyspel

Allt du behöver veta om innebandyspel

Fem utespelare och en målvakt utgör ett lag. Innebandyklubban är konstruerad av plast och ser ut som en ishockeyklubba. Kulan är också perforerad och tillverkad av plast. Båda sidorna av pinnen kan användas för att passa och skjuta bollen runt isbanan i innebandy.

Målen är 160 cm breda och 115 cm höga, och rinken är 40m x 20m. En omgång innebandy börjar med en faceoff i mitten av rinken, varefter ett av lagen försöker skjuta bollen i det motsatta lagets mål.

Du kan kasta bollen till lagkamrater eller sprinta och kontrollera bollen med båda sidorna av pinnen för att flytta bollen runt isbanan. Den defensiva sidan kommer att försöka ta bort bollen genom att göra lätt kontakt med bollhållaren; Men när de spelar boll får spelare inte lyfta bladet på sina pinnar över midjehöjd, och bollen får inte röra sig över knähöjd.

Målvakten i innebandy, som i bandy, har ingen pinne och är den enda spelaren i spelet som kan fånga och kasta bollen, men de kan inte hantera den utanför sitt territorium. Efter att ett mål har gjorts, återförs bollen till mitten och spelet återupptas med en faceoff.

Allt du behöver veta om innebandyspel
Varför är innebandy populärt att satsa på?

Varför är innebandy populärt att satsa på?

Att hitta bettingsidor för innebandy är inte längre lika svårt som det en gång var. Ett ökande antal konventionella bookmakers erbjuder nu odds på stora innebandyturneringar och matcher.

Innebandyn har ett stort anhängare Skandinaviska Europa, och det börjar få dragkraft i Australien, Nya Zeeland och Indien. Med en så växande fanbas över hela världen blir innebandy snabbt en populär sport att titta på och spela, med nya ligor och cupevenemang som dyker upp varje år. Åskådare kan se konkurrenskraftig innebandy från evenemang som Champions Cup, EuroFloorball Cup och USA Cup, som hålls årligen för herr- och damlag.

Gillar du innebandy är du förmodligen bekant med finska Salibandyliiga eller svenska Svenska Superligan. Den högsta divisionen av innebandyspelet består av dessa två ligor. Båda ligorna använder en round-robin-struktur, där de bästa klubbarna går vidare till slutspelet efter säsongen för att avgöra en mästare. De sämsta lagen tävlar i sin play-out-tävling, med förlorare degraderas till följande nivå.

Hur man satsar på innebandy

Att välja var man ska satsa på innebandy online är den svåraste delen av att komma igång. Du går till sektionen för vadslagning på innebandy, väljer dina matcher och placerar dina spel när du har hittat en pålitlig bookmaker för innebandy.

Varför är innebandy populärt att satsa på?
Är vadslagning på innebandy online lagligt?

Är vadslagning på innebandy online lagligt?

Att betta på innebandy online är helt lagligt. Om du gillar sporten och vill satsa på den behöver du inte oroa dig eftersom du kan göra det var som helst i landet på sportböcker online som verkar i andra länder. Om sådana onlinespelleverantörer erbjuder odds för innebandy, precis som de gör för andra sporter, har du tillåtelse att spela på det.

För att komma igång öppnar du bara ett konto hos en pålitlig och laglig sportspelleverantör. Om du bor i ett område där sportböcker på internet är reglerade, kanske du kanske inte kan få odds för sporten. Innebandyturneringens betydelse kommer med största sannolikhet att avgöra det.

Är vadslagning på innebandy online lagligt?
Bästa odds på innebandyspel

Bästa odds på innebandyspel

Innebandyspel är organiserade på ett ganska enkelt sätt. Den stora majoriteten av satsningarna faller inom en av två kategorier: raka satsningar på resultatet av en match och terminsspel på resultatet av en kommande turnering. Vi kommer att titta på var och en för att se hur de fungerar.

Matchvinnare satsningar

Den raka satsningen på en matchs vinnare är den mest populära typen av innebandysatsning. Du siktar på att korrekt gissa spelets vinnare för att vinna. Oddsen för varje sida, såväl som möjligheten att satsa på en oavgjord match, visas på innebandyspelsidan i ett matchvinnarspel. Om din förutsägelse stämmer, innebandyn betting odds kommer att berätta hur mycket du kan vinna.

Tänk på ett exempel från en nyligen genomförd match som erbjuds av en stor innebandyspelbolag. Följande var matchens beskrivning:

  • Lag 1 vinner på 3.25
  • Lag 2 vinner på 1.47
  • Oavgjort på 6,75

Siffran bredvid varje resultat anger hur mycket pengar du kan vinna för varje satsad enhet. Om din förutsägelse är sann, är allt du behöver göra att multiplicera ditt önskade insatsbelopp med hela belöningen.

Med en insats på $100, till exempel:

  • Om du korrekt förutspår att Team 1 vinner på 3,25, blir din totala utbetalning €325 med en nettovinst på €225.
  • om du korrekt förutspår lag 2 att vinna på 1,47 blir din totala utbetalning €147, med en nettovinst på €47.
  • Om du förutsäger dragningen korrekt på 6,75 blir din totala utbetalning €675, med en nettovinst på €575.
Bästa odds på innebandyspel
Innebandyterminssatsning

Innebandyterminssatsning

Innebandybetting online-terminer är enkelt när du förstår hur man satsar på matchvinnare. Den enda verkliga skillnaden är att terminer ger en omfattande lista över lag eller länder som förväntas tävla i en specifik turnering snart. Odds på innebandyspel tilldelas varje lag beroende på deras bedömda chans att vinna.

Det är ditt ansvar att gissa vilket lag som kommer först. Du kommer att vinna om du gör rätt. Din satsning blir en förlust om ditt valda lag inte kommer först. Eftersom det finns så många alternativ är terminer svårare att vinna, men utbetalningarna är också mycket högre i genomsnitt.

Totalt antal mål

Totala målmarknader är ovanliga på sajter för innebandyspel, även om du kan stöta på dem ibland. I en totalsatsning för innebandy förutsäger bookmakern det totala antalet mål gjorda av båda lagen i matchen. Till exempel kan summan sättas till 11,5 mål av bookmakern. Du strävar efter att avgöra om totalpoängen blir högre eller lägre än 11,5.

Om din efterforskning tyder på att den här matchen kommer att bli lågpoäng, bör du ta "under" och hoppas på en låg poäng. Du kommer att vinna vadet om det totala antalet gjorda mål är 11 eller färre. På samma sätt, om du tror att spelet kommer att få höga poäng, bör du välja "the over". Om den sammanlagda summan är 12 mål eller mer kommer du att vinna satsningen.

Innebandyterminssatsning
Innebandyspeltips

Innebandyspeltips

Det finns stjärnspelare i innebandyn, som i andra sporter. Som ett resultat, om en skicklig innebandyspelare drabbas av en skada eller sjukdom, bör du vara den första att veta så att du korrekt kan uppskatta spelets linje.

Det finns affärer i den svenska och finska divisionen som måste spåras under lågsäsongen: ett mindre lag som förstärks av starka spelare kan oväntat förvandlas till en titelkandidat.

Målvaktens prestation bör övervakas särskilt. Målvakten i innebandy har en trippel arbetsbelastning och är en avgörande medlem i laget. Eftersom toppmålvakterna i en klubb sällan har en gångbar ersättare, kan en plötslig skada på målvakten ha en betydande inverkan på ett av lagens chanser.

En annan sak att tänka på är klubbens spelstil, som är den enklaste statistiken att hitta på Internet och hjälper dig med över/underbetting. Vissa lag siktar på att skapa mer och skrämma motståndare med snabba kombinationer, medan andra förlitar sig på målvaktsbravader och ett robust försvar. Majoriteten av lagen förbättras under tredje kvartalet, även om det finns några anmärkningsvärda avvikelser.

Trötthetsproblemet är inte lika kritiskt inom innebandyspel online eftersom det genomsnittliga intervallet mellan spelen är en vecka. Vissa lag kan dock ha fastnat i ett psykologiskt hjulspår och konsekvent prestera under förväntningarna, vilket kan bero på problem med coaching, ledarskap eller andra okända variabler.

Innebandyspeltips
Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande

Du bör hantera dina pengar noggrant för att undvika att förlora en stor summa pengar oavsiktligt. Kom alltid ihåg att du aldrig ska riskera mer pengar än du är villig att förlora på en satsning. Du bör dela upp dina resurser för att förhindra att du slösar bort alla dina pengar på en gång.

Om du utvecklar en negativ strimma av tur, försök inte att kompensera genom att höja ditt insatsbelopp. Antingen sätter du begränsningar för det totala du kan sätta in varje månad eller en gräns för hur mycket du kan förlora i ett enskilt spel.

Du måste kunna kontrollera dina känslor och veta när du ska ge upp. Du är mer benägen att fatta impulsiva beslut när du är känslomässig, vilket är dåligt när det kommer till spel. Ha alltid ett klart huvud och tänk på ditt nästa drag helt och hållet.

Försök att utesluta dig själv om saker och ting börjar bli värre och du börjar känna att du börjar bli beroende. Självuteslutning hjälper de som kämpar med spelberoende att ta en paus från det och fokusera sitt liv och sina pengar på något annat. Det kan hjälpa dig att ansluta till ytterligare community-program för att hjälpa dig att hantera ditt spelproblem, samt ge dig det stöd du behöver om du är osäker på hur du ska hantera nästa steg i din återhämtning.

Ansvarsfullt spelande