ComeOn Bookie-recension 2024 - Konto

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $200
Snabba uttag
Bra spelutbud
Bra odds
Betrodd
Verifierad
Säker
Snabba uttag
Bra spelutbud
Bra odds
ComeOn is not available in your country. Please try:
Konto

Konto

Danmark, Togo, Ukraina, El Salvador, Nya Zeeland, Finland, Guatemala, Zambia, Myanmar, Dominikanska republiken, Seychellerna, Etiopien, Ecuador, Ghana, Moldavien, Papua Nya Guinea, Kiribati, Eritrea, Mali, Guinea, Costa Rica, Island, Grenada, Aruba, Paraguay, Tuvalu, Sierra Leone, Lesotho, Peru, Vitryssland, Namibia, Senegal, Rwanda, Macau, Burundi, Bahamas, Centralafrikanska republiken, Pitcairnöarna, Cocos [Keeling] öar, Malta, Anguilla, Tonga, Makedonien, Storbritannien, Madagaskar, Isle of Man, Samoa, Niger, Kap Verde, Trinidad & Tobago, Ekvatorialguinea, Julön, Niue, Monaco, Elfenbenskusten, Salomonöarna, Gambia, Angola, Haiti, Malawi, Fiji, Nauru, Serbien, Luxemburg, Venezuela, Gabon, Norge, Kenya, Belize, Norfolk Island, Komorerna, Guinea-Bissau, Honduras, Brittiska Jungfruöarna, Nederländska Antillerna, Liberia, Dominica, Benin, Tokelau, Caymanöarna, Mauretanien, Hongkong, Liechtenstein, Sverige, Andorra, Kuba, Montserrat, Colombia, Kongo, Tchad, San Marino, Filippinerna, Kanada, Nederländerna, Cooköarna, Kamerun, Bosnien och Hercegovina, Surinam, Afrika, Bolivia, ,Swaziland,Mexiko,Brasilien,Vanuatu,Nya Zeeland,Tyskland

Hur man öppnar/registrerar ett konto

De enkla stegen på webbplatsen för att öppna ett konto är ganska standard för online bookmakers. En liten mängd personuppgifter krävs och det kan vara nödvändigt att tillhandahålla dokument till webbplatsen för att verifiera ID. Detta eftersom det är viktigt för företaget att vara säker på att användaren är exakt den de säger att de är och att de har rätt ålder för att satsa online. Följ dessa steg för att få ett konto registrerat:

 1. Klicka på knappen "Öppna konto" på hemsidans huvudsida
 2. Välj ett användarnamn
 3. Ange en e-postadress
 4. Välj ett lösenord
 5. Klicka på fortsätt
 6. Lägg till de begärda personuppgifterna. Detta inkluderar namn, adress, valuta och relevant kontaktinformation
 7. Kontot är nu skapat och användaren kan lägga till en bonuskod för att samla in eventuell registreringsbonus

Konto verifikation

När användaren har konfigurerat sitt konto måste de verifiera sina kontaktuppgifter. Detta kan göras via rullgardinsmenyn på fliken "Konto". Användare kan bli ombedd att verifiera sitt mobiltelefonnummer eller sin e-postadress. Detta är så att ComeOn! kan vara säkra på att de kommunicerar med rätt person när det gäller specialerbjudanden, insättningar och uttag.

Dessutom. Verifiering av identitet kan behöva göras med hjälp av dokument som användare kan behöva tillhandahålla för att bekräfta adressen. Dokument som kan begäras inkluderar kopior av:

 • Pass
 • Körkort
 • Elräkning
 • Telefonräkning
 • Kontoutdrag

Hur man loggar in

Inloggningsprocessen på ComeOn! är extremt lätt. När kontot har skapats har användaren sitt användarnamn och sitt lösenord och detta är allt som behövs. Inloggningsprocessen innebär att kontouppgifterna laddas upp automatiskt och användaren får tillgång till sin kontohistorik direkt.

 1. Klicka på knappen "Logga in" på huvudsidan.
 2. Ange användarnamnet i den första rutan.
 3. Ange lösenordet i den andra rutan.
 4. Tryck på enter och kontot laddas upp.
 5. Om det finns ett problem med lösenordet väljer du alternativet "glömt lösenordet".

Hur man låser upp ett konto

Det finns hur många orsaker som helst till varför ett konto kan låsas. Det kan vara så att användaren har försökt logga in för många gånger med ett felaktigt lösenord, eller så kan det vara ett problem med platsen som de spelar från. Hjälp kommer att behövas för att låsa upp kontot om så är fallet.

 1. När användaren har fått ett meddelande om att kontot är låst ska de kontakta kundsupport, antingen via e-post eller via livechatt.
 2. Förklara problemet med inloggningsprocessen.
 3. Kundtjänstmedarbetaren kommer att undersöka och tillhandahålla en lösning. Om problemet är platsen kan det vara så att användaren inte kommer att kunna fortsätta med onlinespel via ComeOn! på grund av lokala spellagar.
 4. Operatören kommer att låsa upp kontot om de kan göra det och kommer att ge råd om hur man undviker liknande problem i framtiden.

Hur man stänger ett konto

Avsluta ett konto med ComeOn! är relativt lätt. Det finns möjlighet att helt enkelt ta en paus från kontot eller stänga det helt. Användaren har möjlighet att be kundtjänst att stänga kontot åt sig eller att göra det själv från kontofliken. Alla som stänger sitt konto för att kontrollera sina onlinespel kommer att:

 1. Gå till "Kontoinställningar" och välj alternativet "Stäng konto".
 2. Välj orsaken till stängningen.
 3. Välj hur lång tid kontot ska stängas.
 4. Kontot kan öppnas igen när som helst om orsaken inte är relaterad till kontroll av spelaktivitet. Alla som vill stänga sitt konto för att åtgärda ett bettingproblem på nätet bör låta ComeOn! vet så att lämplig rådgivning och stöd kan ges.
Fotbolls-VM 2022 - Mexiko vs Argentina
2022-11-26

Fotbolls-VM 2022 - Mexiko vs Argentina

I en turnering som har skapat massor av överraskningar och upprördheter har det inte varit en enda större än Argentinas inledande matchförlust i grupp C i händerna på ett sensationellt Saudiarabien.