Volleyball betting

Matcher spelas i set, som i sin tur har ett visst antal poäng. Det första laget som når 21 poäng är vinnaren i inomhusvolleyboll. När det gäller beachvolleyboll är denna siffra 25. Poäng kan vinnas om bollen studsar in i motståndarlagets lagområde eller om en boll utanför spelfältet träffas.

Dessutom, om en medlem av motståndarlaget vidrör det centrala nätet eller bollen inte returneras över nätet eller fångas av en motståndarlagsmedlem. Slutligen, om det finns en gränslinjeöverträdelse av motståndarlaget under servering av bollen.

Volleyball betting
Bästa spel på volleybollHur man satsar på volleybollOdds på volleybollspel
Bästa spel på volleyboll

Bästa spel på volleyboll

Volleybollsportspel är en spelform som har funnits i många år. I början av 1900-talet kunde folk satsa på alla möjliga sportevenemang, inklusive volleyboll. De flesta som kunde ha gjort vad då var rika aristokrater eller politiker. Det finns dock inga uppgifter om några spel som spelas för pengar.

Detta kan bero på den lägre intensiteten hos volleyboll jämfört med andra sporter, eller så kan det bero på att det blir allt populärare bland unga. Det är lätt att hitta olika webbplatser som erbjuder denna typ av vadslagning.

Volleybollspel har blivit allt mer populärt de senaste åren på grund av den lägre intensiteten hos volleyboll jämfört med andra sporter, eller så kan det bero på att det blir allt mer populärt bland ungdomar. Det är lätt att hitta olika webbplatser som erbjuder denna typ av vadslagning.

Dessutom är det en mer överkomlig spelform i motsats till dyrare sporter som fotboll och fotboll.

Bästa spel på volleyboll
Hur man satsar på volleyboll

Hur man satsar på volleyboll

Hur satsar man på sportspel när det gäller volleyboll?

Betting med avseende på såväl inomhus- som beachvolleyboll är väldigt lika. Några tips på sportspel relaterade till olika typer av vad är följande:

  1. Den enklaste satsningstypen är där du satsar på vilket lag som vinner matchen. Det finns två lag, hemma och borta, markerade som 1 och 2. Du kan lägga insatsen genom att ange insatsen efter att ha valt odds.
  2. En mer intressant satsning är en där det finns ett handikapp, som används för att öka oddsen i ett spel som är ensidigt mot favoriterna.
  3. En tredje typ är där du kan satsa på poängen under hela spelets varaktighet. En annan variant av det är där bookmakern ger en viss siffra och du måste förutsäga om antalet totala set kommer att överstiga det eller vara mindre.
Hur man satsar på volleyboll
Odds på volleybollspel

Odds på volleybollspel

  • Decimalodds: När du har lagt ett spel, återspeglas den förväntade avkastningen i decimalodds. Detta kommer att visa dig din insats såväl som vinst.
  • Bråkodds: Beloppet som du kan vinna visas som en bråkdel, vilket i sin tur beror på hur mycket du satsar.
  • Amerikanska odds: Siffran kommer att vara antingen positiv, vilket visar den förväntade vinsten på ett spel, eller negativt, vilket visar hur mycket du bör satsa för att tjäna ett visst belopp.

Spelet påverkas av sannolikheter. Dessa uttrycks som procenttal, vilket betyder att 50 % sannolikhet är 0,5. Om 4/6 ges som sannolikhet betyder det 60% vinstchanser, dvs 6 dividerat med summan 4 och 6.

Odds på volleybollspel