Volleyball betting

Matcher spelas i set, som i sin tur har ett visst antal poäng. Det första laget som når 21 poäng är vinnaren i inomhusvolleyboll. När det gäller beachvolleyboll är denna siffra 25. Poäng kan vinnas om bollen studsar in i motståndarlagets lagområde eller om en boll utanför spelfältet träffas.

Dessutom, om en medlem av motståndarlaget rör vid det centrala nätet eller bollen inte returneras över nätet eller fångas av en motståndarlagsmedlem. Slutligen, om det finns en gränslinjeöverträdelse av motståndarlaget under servering av bollen.

Volleyball betting
Bästa spelsajter för volleybollHur man satsar på volleybollFörstå odds på volleybollspel
Bästa spelsajter för volleyboll

Bästa spelsajter för volleyboll

Volleybollsportspel är en spelform som har funnits i många år. I början av 1900-talet kunde folk satsa på alla möjliga sportevenemang, inklusive volleyboll. De flesta som kunde ha gjort vad då var rika aristokrater eller politiker. Det finns dock inga uppgifter om några spel som spelas för pengar.

Detta kan bero på den lägre intensiteten hos volleyboll jämfört med andra sporter, eller så kan det bero på att det blir allt mer populärt bland unga. Det är lätt att hitta olika webbplatser som erbjuder denna typ av vadslagning.

Volleybollspel har blivit allt mer populärt de senaste åren på grund av den lägre intensiteten hos volleyboll jämfört med andra sporter, eller så kan det bero på att det blir allt mer populärt bland ungdomar. Det är lätt att hitta olika webbplatser som erbjuder denna typ av vadslagning.

Dessutom är det en mer prisvärd spelform i motsats till dyrare sporter som fotboll och fotboll.

Bästa spelsajter för volleyboll
Hur man satsar på volleyboll

Hur man satsar på volleyboll

Vadslagning med avseende på såväl inomhus- som beachvolleyboll är väldigt lika. Några sportbetting tips relaterade till olika typer av vad är följande:

  1. Den enklaste speltypen är där du spelar på vilket lag som vinner matchen. Det finns två lag, hemma och borta, markerade som 1 och 2. Du kan lägga insatsen genom att ange insatsen efter att ha valt odds.
  2. En mer intressant satsning är en där det finns ett handikapp, som används för att öka oddsen i ett spel som är ensidigt mot favoriterna.
  3. En tredje typ är där du kan satsa på poängen under hela spelets varaktighet. En annan variant av det är där volleyboll-bookmakern ger en viss siffra och du måste förutsäga om antalet totala set kommer att överstiga det eller vara mindre.
Hur man satsar på volleyboll
Förstå odds på volleybollspel

Förstå odds på volleybollspel

  • Decimalodds: När du väl har lagt ett spel, återspeglas den förväntade avkastningen i decimalodds. Detta kommer att visa dig din insats såväl som vinst.
  • Bråkodds: Beloppet som du kan vinna visas som en bråkdel, vilket i sin tur beror på hur mycket du satsar.
  • Amerikanska odds: Siffran kommer att vara antingen positiv, vilket visar den förväntade vinsten på ett spel, eller negativt, vilket visar hur mycket du bör satsa för att tjäna ett visst belopp.

Spelet påverkas av sannolikheter. Dessa uttrycks som procenttal, vilket betyder att 50 % sannolikhet är 0,5. Om 4/6 ges som sannolikhet betyder det 60 % vinstchanser, dvs 6 dividerat med summan av 4 och 6.

Förstå odds på volleybollspel