Explore the best betting sites by country

Onlinespel har tagit världen med storm, och spelarna från vilket land som helst kan nu få tillgång till de bästa bettingsidorna från hela världen.

Support som nästan alltid ges på engelska, så oavsett i vilket land du är baserad kommer du nästan säkert att hitta en operatör som passar dina behov.

Onlinespel är en universell tidsfördriv i dessa dagar. Däremot kan särskilda nationella lagar avskräcka spelare från att gå med i en spelbok och satsa.

Utan ett dugg av tvivel, online sportsbooks varierar beroende på land. Så syftet med det här inlägget är att förse dig med en lista över de bästa bettingsidorna sorterade efter deras verksamhetsland. Dessutom finns det något om spelarens roll och vad man ska göra om sportspel är olagligt i ditt land.

Var är vadslagning lagligt?Betting från utlandet
BetVictorUpp till $300
Get your bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Polen

Polen

Polen har en total befolkning på cirka 37,79 miljoner; 18,3 miljoner människor är aktiva spelare. En stor, mer än hälften av befolkningen är involverad i vadslagning. Polska människor njuter av vadslagning till fullo, och längre ner kan du läsa mer om vadslagning i Polen.

Visa mer...
Var är vadslagning lagligt?

Var är vadslagning lagligt?

Så, är lagligt onlinespel en allmän praxis? Även om det här låter som en enkel fråga, är det tyvärr inte det. Det beror på att lagar om sportspel kan vara komplexa och förvirrande eftersom varje land skapar sin egen lagstiftning. Faktum är att många länder inte har tydliga lagar för att reglera sportspel. Ett bra exempel är Indien och Japan, där betting online är utbredd, även om praktiken i stort sett fortfarande är oreglerad.

För att veta vadslagning är lagligt i ett land, undersök landets vadslagningslagar och få all information om lagligt sportvadslagning online. Om detta är överväldigande, oroa dig inte eftersom den här sidan redan har gjort åsnan. Klicka bara på landet och kolla in detaljerna och tillgängliga bookmakers. Kom dock ihåg att sidan inte täcker alla länder globalt. Ändå finns det tillräckligt med information om de mest populära spelmarknaderna.

Var är vadslagning lagligt?
Betting från utlandet

Betting från utlandet

Onlinespel kan vara oreglerade, lagliga eller olagliga. Även om vadslagning på en laglig marknad utan tvekan är säker, är oreglerade marknader lika bra. På oreglerade marknader tar offshore bookmakers vad från spelare och låter dem till och med ta ut pengar. Det här avsnittet tar en djupare titt.

Internationella sportspel

Som tidigare nämnts kräver inte alla länder vadslagningssajter för att få en lokal licens för att fungera. Det är därför länder som Indien, Malta, Curacao, Costa Rica och Isle of Man är spelparadis för internationella sportsbooks. Istället behöver en internationell spelsajt bara ha en giltig licens från organ som UKGC, MGA, Swedish Gambling Commission eller Kahnawake Gaming Commission.

Satsar alla nationer på sport?

Tyvärr kriminaliserar vissa nationer sportvadslagning helt och hållet. I sådana länder blockerar lagliga bettingsajter spelare från att få tillgång till deras tjänster. Intressant nog ger dessa länder ingen specifik förklaring till varför de kriminaliserar sportvadslagning. Medan vissa nämner religiösa skäl, tror andra att hasardspel kan främja penningtvätt.

Är fotboll den största sporten att satsa på?

Fotboll eller europeisk fotboll är den sport som följs mest i världen. Som sådan är det bara logiskt att fotboll är den största bettingsporten idag. Det beror på att de flesta spelarna tydligt förstår spelreglerna, och att placera ett fotbollsvad är ganska enkelt. Fotbollsspel har också flera vadslagningsmarknader som slutresultatet, över/under, dubbelchans och många fler.

Betting från utlandet

Missa inte dessa bonuserbjudanden

BetVictor
BetVictor
300 USD
Besök casinoSee review

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Close
NyheterCollapseExpand
RecensionerCollapseExpand
Responsible Gambling
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© bets.se 2021