NBA

October 31, 2023

SKIMS: Officiell underklädespartner för NBA, WNBA och USA Basketball

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserViktor JohanssonLocaliser

Kim Kardashians varumärke SKIMS har ingått ett flerårigt samarbete med NBA, WNBA och USA Basketball, vilket gör SKIMS till den officiella underklädespartnern för dessa organisationer. Affären inkluderar ökad medieexponering på ligans plattformar och virtuella annonser på banan under nationella sändningar.

SKIMS: Officiell underklädespartner för NBA, WNBA och USA Basketball

SKIMS Mens Collection and Collaboration

SKIMS, som nyligen värderats till 4 miljarder dollar, har utökat sitt utbud till att inkludera en herrkollektion. Kollektionen lanserades med deltagande av NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexander. Som en del av partnerskapet planerar SKIMS och NBA att samarbeta vid signaturevenemang som NBA All-Star-helgen och den första säsongsturneringen i december.

SKIMS tillväxt och finansiering

Sedan lanseringen 2019 har SKIMS växt från att erbjuda shapewear till att expandera till loungewear, inklusive pyjamas och träningsbyxor. I juli avslutade SKIMS en finansieringsrunda på 270 miljoner dollar ledd av Wellington Management.

Sammanfattningsvis, partnerskapet mellan SKIMS och NBA, WNBA och USA Basketball befäster SKIMS position som ett ledande underklädesmärke. Med ökad medieexponering och samarbete vid viktiga evenemang är SKIMS redo att ytterligare utöka sin räckvidd och inflytande i branschen.

Senaste nytt

Hur man hanterar dåliga körningar i vadslagning
2023-11-20

Hur man hanterar dåliga körningar i vadslagning

Nyheter