Allt du behöver veta om: Crypto Betting

Den ökande populariteten för kryptovalutor över hela världen har fått företag att börja anpassa sig till kryptovalutor. iGaming- och sportspelsajterna är banbrytande när det kommer till antagandet av kryptovaluta. Vi tror att vadslagning på sport med kryptovaluta är nästa stora sak som definitivt kommer att förändra framtiden för onlinespelbranschen.

Idag överträffar kryptosportspelsajter utvecklingen av de konventionella sajterna när det gäller kampanjer och säkerhet. Eftersom det finns fler sajter som accepterar kryptoinsättningsmetoder för sportvadslagning, njuter fler individer av denna bekvämlighet.

Allt du behöver veta om: Crypto Betting
Viktor Johansson
WriterViktor JohanssonWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Din Crypto Betting Guide

Din Crypto Betting Guide

Om du är intresserad av kryptobetting och vill lära dig mer om hur du satsar på krypto, är du på rätt plats. Här är vår syn på allt du behöver veta om satsa på sport använder krypto.

Kryptovaluta eller krypto är en virtuell valuta som använder kryptografi för att säkra transaktioner. Det liknar kontosaldot du har på din bankapp eller på din banks hemsida. Skillnaden är att kryptovaluta inte har en reglerande myndighet, men saldot du har på ditt konto är beroende av en central myndighet, vilket vanligtvis är regeringen.

Efter uppnåendet av den tidigaste kryptovalutan, som är Bitcoin, introducerades många andra kryptovalutor för allmänheten. Det finns ett brett utbud av kryptovalutor tillgängliga, såsom Solana (SOL), Ethereum (ETH) och Tether (USDT). Idag används kryptovalutor för olika ändamål och ett av dem är kryptosportspel.

Sportspel är en mycket hyllad typ av spel. Initieringen av kryptovaluta i sportspelsvärlden har bara utökat utbudet av det.

Kryptosportspel innebär vadslagning på sport med kryptovaluta sparad i kryptoplånböcker.

Din Crypto Betting Guide
Är det värt att satsa med kryptovalutor?

Är det värt att satsa med kryptovalutor?

Det finns flera fördelar med att använda kryptovaluta för att satsa på sport, men vi kommer att fokusera på de tre bästa för att visa de mest avgörande elementen.

Först och främst är kryptospelsajter ofta säkrare än traditionella sajter och kasinon. Kryptomynt är fruktansvärt svåra att hacka och ger mycket större säkerhet än konventionella insättningsmetoder.

För det andra erbjuder kryptovaluta ett snabbare och bekvämare sätt att transaktioner. Det är vanligt att man möter utmaningar när man handlar i valutaväxling på utländska sajter, men handel med kryptovalutor är mycket lättare.

Slutligen kan du få ytterligare sekretessfördelar när du använder krypto i vadslagning. Anonymitet och integritet för spelare säkras genom kryptosportspel.

Är det värt att satsa med kryptovalutor?
Bästa kryptovalutorna för sportspel

Bästa kryptovalutorna för sportspel

Det finns en fantastisk mängd anledningar till varför individer börjar bli intresserade av kryptovalutor.

Vissa människor köper Bitcoin som ett medel för investeringar och andra få meme-baserade valutor som DogeCoin att handla från online-återförsäljare.

Solana är ett annat föredraget alternativ eftersom det tillåter människor att utföra snabba, bekväma och billiga transaktioner.

Som vi nämnde tidigare är kryptovalutor fantastiska betalningsmetoder när du spelar onlinesport. Det finns gott om alternativ där ute att bara använda för just denna uppgift. Nedan har vi listat några av de bästa kryptobetalningsalternativen för sportspel tillsammans med skälen till varför du bör välja någon av dem.

 • Solana (SOL): Den här placeras överst på vår lista av en anledning: Solana har godkänts för att kunna ta hand om mer än två tusen transaktioner per sekund.
 • Ethereum (ETH): Ethereum används oftare än Solana även om det är lite långsammare än så, med cirka 12 till 25 transaktioner per sekund.
 • Bitcoin (BTC): Bitcoin är det första och fortfarande det mest kända alternativet för kryptovaluta som finns. Om du redan har skaffat Bitcoin kommer du att hitta oändliga möjligheter att använda den för att satsa på sport.
 • Tether (USDT): Om du nyligen har börjat intressera dig för kryptovaluta är Tether eller USDT möjligen den enklaste krypton att använda där ute. USDT är knuten till den amerikanska dollarn och därför bör den teoretiskt vara oförändrad av marknadsvolatiliteten.
Bästa kryptovalutorna för sportspel
Bästa sportspelsajter för kryptospel

Bästa sportspelsajter för kryptospel

Idag finns det hundratals sportspelsajter som tillåter spelare att sätta in med kryptovaluta. Därför är det ganska utmanande att hitta en laglig bettingsajt online som är legitim, säker och lämplig för dina behov. Här är våra tips för att göra valprocessen smidigare:

Vet vad du letar efter

Det första steget för att upptäcka det bästa alternativet för dig är att veta vad du vill ha på en sportspelsajt. Vi rekommenderar dig att ställa några frågor till dig själv för att ta reda på det, såsom: Vilka sporter vill du satsa på? Är du intresserad av att prova en viss typ av vad? Hur ofta planerar du att satsa?

Kolla in webbplatsrecensioner

Sidrecensioner är ofta bra resurser om du vill lära dig om allt som har gjort andra spelare nöjda eller missnöjda med vissa sajter. Här kan du kolla in våra recensioner av de bästa bookmakerna online där ute.

Jämför en lista över olika sportspelsajter

Eftersom du har en lista över flera olika sportspelsajter är det alltid en bra idé att gå igenom alla och jämföra dem med varandra. Det betyder att du faktiskt bör besöka sajterna själv efter att ha läst recensionerna.

Stryk över några alternativ

Det sista steget är att känna till dina deal-breakers och eliminera några av alternativen på din lista.

Lyckligtvis har vi besparat dig det hårda arbetet med att göra din egen lista. Här är vår lista över topp 10 sportspelsajter för krypto:

 • Paf
 • Betsson
 • Herr Grön
 • Casumo
 • Kom igen
 • Leo Vegas
 • Betsafe
 • Unibet
 • William Hill
 • 10 bet
Bästa sportspelsajter för kryptospel
Hur man satsar med Bitcoin

Hur man satsar med Bitcoin

Bitcoin är den mest använda kryptovalutan av spelarna eftersom den accepteras av nästan alla sportsbooks online.

Det första steget att satsa med Bitcoin är att välja en licensierad och säker bettingsida som tillåter Bitcoin som insättningsmetod. Några andra viktiga funktioner att leta efter på en kryptospelsajt inkluderar tillgängliga sporter, bonusar och kampanjer, betting odds, och insättningsavgifter.

Efter att ha upptäckt den bästa sportbettingsidan måste du registrera dig på plattformen och göra några insättningar med din Bitcoin-plånbok. Det sista steget är att satsa på resultatet av ett sportevenemang.

Hur man satsar med Bitcoin
Sportspel med Bitcoin steg för steg

Sportspel med Bitcoin steg för steg

Vi har gjort den här steg-för-steg-guiden om hur du satsar på sport med Bitcoin för att hjälpa dig förstå processen bättre.

 • Steg 1: Upptäck en licensierad och säker sportspelsajt som tillåter dig att göra en insättning med Bitcoin. Se också till att det är den mest lämpliga platsen för dina behov baserat på de funktioner den tillhandahåller.
 • Steg 2: Anmäl dig till hemsidan.
 • Steg 3: Se till att din Bitcoin-plånbok är laddad med det lägsta belopp som du planerar att placera på vad.
 • Steg 4: Nu är det dags att överföra lite Bitcoin från din plånbok till bettingsidan. För att förstå om du har lagt rätt plånboksadress, gör en provinsättning först.
 • Steg 5: Välj ett sportspel eller ett evenemang som du vill satsa på.
 • Steg 6: Utforska en satsning som du föredrar angående oddsen.
 • Steg 7: Sätt ett vad med betalningen du har gjort med Bitcoin.
 • Steg 8: Det sista steget är helt enkelt att vänta på att vadet ska bekräftas av sajten.
Sportspel med Bitcoin steg för steg
Tips och tricks om sportspel med Bitcoin

Tips och tricks om sportspel med Bitcoin

Nedan har vi listat några tips och tricks om sportspel med Bitcoin. Du kan dra nytta av dem för att göra vadslagningsupplevelsen mer effektiv för dig själv.

 • Gör alltid en provinsättning på ett mycket mindre belopp innan du överför hela beloppet. På så sätt kan du vara säker på att du har fyllt i rätt adress.
 • Det är avgörande att läsa recensionerna av spelsidan du väljer att använda din Bitcoin för att se om sidan är licensierad och säker. Annars kan du bli lurad.
 • Se till att du håller informationen om din egen Bitcoin-plånbok privat. Sportspelsajter kräver inte den informationen för insättningar.
 • Värdet på Bitcoin-valutan förändras konstant; det kan skilja sig till och med varje dag eller till och med varje timme. För att vara säker på att du får rätt mängd spelkrediter rekommenderar vi att du kontrollerar priset på Bitcoin först.
Tips och tricks om sportspel med Bitcoin
Sportspel med kryptovalutor kontra andra bankmetoder

Sportspel med kryptovalutor kontra andra bankmetoder

Även om det finns många likheter mellan sportvadslagning med kryptovalutor och vadslagning med andra bankmetoder, som banköverföring, Skrill och Neteller, finns det fortfarande många skillnader mellan dem också.

Efter att ha gjort insättningar måste du välja ett spel för ett sportevenemang, och du måste kolla in oddsen, oavsett om du använder krypto eller inte. Insättningsmetoden är den enda skillnaden mellan båda speltyperna.

Om du vill använda en vanlig bankmetod måste du antingen ha ett bankkonto eller en e-plånbok, vilket också innebär att du behöver öppna ett bankkonto så att du kan föra över pengar till din e-plånbok. Men när du använder kryptovaluta behöver du en kryptoplånbok, som är helt annorlunda än ett bankkonto.

En annan stor skillnad mellan sportspel med kryptovaluta och andra bankmetoder är anonymitet. Du kan vara anonym när du gör en insättning med kryptovaluta.

Slutligen är det frågan om transaktionshastighet och avgifter. Det är sannolikt att vänta i mer än en dag för att slutföra en transaktion när du använder vanliga bankmetoder för att göra en insättning. Å andra sidan kan du överföra direkt med kryptovaluta.

Sportspel med kryptovalutor kontra andra bankmetoder
About the author
Viktor Johansson
Viktor Johansson
About

Viktor Johansson, en dynamisk 25-årig svensk, kombinerar skickligt sin fascination för onlinecasinon med sin expertis inom svensk lokalisering, och skapar underhållande casinoguider skräddarsydda för den svenska marknaden.

Send email
More posts by Viktor Johansson